• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

benim vardı canım nerdeyse 1sene önce kapadım hepsini eşimede tembihledim açmak istersem açtırma bana diye şimdi açıcam diyom hayır diyo :9:

Kendi cezanı kendin kesmişsin canım :)) :9:
Ama ben böyle daha rahatım ya bazen diyorum arkadaşlarla irtibat kurayım diye ama sonra en ufak bişiden sıkıntı çıkar diye ısrar etmiyorum zaten lafını bile etsem kıyamet kopuyo.. Kendi de teknoloji yoksunu o da hiçbişi kullanmaz... Bekarken bile işten eve evden işe.. Kitap okur spora giderdi o kadar :D O da yapmadığı için ben de bişi diyemiyorum :15:

Ama ben böyle daha rahatım ya bazen diyorum arkadaşlarla irtibat kurayım diye ama sonra en ufak bişiden sıkıntı çıkar diye ısrar etmiyorum zaten lafını bile etsem kıyamet kopuyo.. Kendi de teknoloji yoksunu o da hiçbişi kullanmaz... Bekarken bile işten eve evden işe.. Kitap okur spora giderdi o kadar :D O da yapmadığı için ben de bişi diyemiyorum :15:

senin işin zormuş canım ben kendi isteğimle kapattım geçen sene derslerim var çalışamıyorum diye aslında rahatım da böyle ama sizleride merak etmiyor değilim hani :12:

Benide eklermisiniz listeye canlarım 23 aralık batt beklemek zor:26:

olur canım ekleyelim ama bizim burada süreklilik esastır, yani tekrardan girip ya hamiş haberini vereceksin yada yeni bat tarihini, yoksa işler çok karışıyor, arkadaşlar adını yazdırıp gidiyor, liste uzayıp gidiyor sonrasında :34:

boşver bu tür konular yüzünden huzurun kaçmasın, nasıl olsa 2-3 seneye kadar herşeyi bırakır sende rahat rahat takılırsın :34:

senin işin zormuş canım ben kendi isteğimle kapattım geçen sene derslerim var çalışamıyorum diye aslında rahatım da böyle ama sizleride merak etmiyor değilim hani :12:

Ben çok rahat büyümüş bir kızdım... Kültür farkı bizi çok yıprattı yordu ama artık alıştım.. Ben de çok merak ediyorum sizleri :29:

boşver bu tür konular yüzünden huzurun kaçmasın, nasıl olsa 2-3 seneye kadar herşeyi bırakır sende rahat rahat takılırsın :34:

Ondan bırakacak göz hiiiççç yok emin olabilirsin :D:D Tam bi psikopat gibi davranıyor nişanlıyken çok dedim gidelim psikoloğa kötü bişi değil beraber gidelim dedim bi ara ikna oldu sonra bi daha vazgeçmişti.. Psikolojisi çok iyi değil ama şükür bu aralar çok iyi bir sıkıntımız yok

Ondan bırakacak göz hiiiççç yok emin olabilirsin :D:D Tam bi psikopat gibi davranıyor nişanlıyken çok dedim gidelim psikoloğa kötü bişi değil beraber gidelim dedim bi ara ikna oldu sonra bi daha vazgeçmişti.. Psikolojisi çok iyi değil ama şükür bu aralar çok iyi bir sıkıntımız yok

kul kaderini görecek canım, hayırlısı :16:

Yaa kızlar bi yerinizde durun Allah aşkına canım çıktı okumaktan szin yüzünüzden çalışamıyorum :62:

Bide biz yoğun çalışanları düşünüp nefes alın ve akşamları gelin yaaa :((
Gidiyo tün sohbetler hep ben kaçırıyorum :(

Benim ev işlerinden en çok sevdiğim şey yemek yapmak :)

Ah ya kızlar.. Kıskançlıktan bahsetmişsiniz bir yaram açıldı birden :)) Benim eşimin kıskançlığı psikolojik soruna kadar gitti yani.. 2006 dan beri tanıyoruz birbirimizi daha 3 aylık evliyiz ama bi bilseniz dersiniz yaptıklarını bi insan yapamaz.. Tişörtümün yazısını bile sorun ediyordfu neden orda yazıyor dikkat çekiyor bilmem ne vs.. Böyle böyle bir çok sebep ben 3 sene boyunca çok gerekmediği takdirde dışarı çıkamadığımı biliyorum :S Ama şimdi biraz daha iyi çok şükür.. :16:

Canım benim yaa bende kendimi bu konuda tek sanırdım ama senin daha ağırmış Allah yardım etsin çok zor biliyorum.. Benimkide evlenince bunaltmaya başladıydu.. Bende çok çektim o konuda halaa da arada çekiyorum ama şafımıda söylüyorum sonra gelip bana sırnaşıyı haklıyım ya :9:
Bende alıştım ama iyide olmuyo bence keşke hiç kıskançlığı olmasaydı diyorum

canımsın, benim üzüldüğüm nokta yanlış anlaşılmak başka bir şey değil yani, uzun kış gecelerinde sohbet etmek güzel oluyor :126:
günaydın canımm

bugünün konusuda kıskançlık olsun madem :9: herkes yaralı sanırım , önceden olsa aaa kıskançlık mı ben hiç sevmem kıskanan erkeği derdim ama başa gelince mecbur susuyorsun, büyük konuşmuşum demek ki :9: yani kısaca seni anlıyorum canım, Allah yardımcımız olsun:16:

Zaten ben yokken edin siz sohbet :9:

:9::9: birisi bana boyumla ilgili yorum yapınca sizde problem yok ben uzunum diyorum:9: hayatımda hiç topuklu ayakkabı giyemedim yaa, gelinlikle bile sandalet giydim:25:

Ayy sorma yaa bende öle hele evlendikten sonra hiç benim koca kısa ;)) gelinlik ayakkabım bile babetti.. Millet saçmalama giy diyodu am bende nerdeee o çağla şıkel gibi özgüven yok ben babet seviyorum giyemem diyodum yalaann ;62:

İnstagramda daha çok var ekleyinn:1:

Benimde var ama isim lazım :))

giy eşin yanında yokken nolcakki :1:
ewet ezocuğu gördüm hemde tam tahmin ettiğim gibii :16:
benayı da bi şeyetsen bana face den :9:
ayyy canımm tşk edrm inş seneyede böle olurum :17: dün kaban aldım 34 beden eşim büyük al 2 beden seneyede giyersin diyo sinirrr oldumm :18::18:

Canım yaa beni biri eklemiş ama o kim bilemedim :))) çokta güzel ama sen misin emin olamadım :62:

bazı uzunlarda kocalarından uzun oldukları halde giyiyolar ya topukluları hemde epeyce uzun topuk çok komik gözküyo yaa çağlayla emre meselaa :9:

benaycımda biraz uzun kocasından :9:

Kız kocam çok koştu peşimdem.. Boyu yüzünden adamı red edip duruyordum ki :)) bende komik olur diye giyemiyorum ama çok imreniyorum topuklu ayakkabılara

tamam be anladıkkk :19:
:57:
eşinle aynı yerde zor olmuyormu yada sıkıcı

Bende aynı yerdeyim iyi yanları tek beraber gidip gelme onun dışında yok anam ayrı olun daha iyi özlersiniz.. Biz hep dip dibe olmuyo bence :62

Selam kizlar nasilsinizz.uzak kaldim biraz sizden kendi halime biraktim kendimi buara :) kizlar ben hala adet olmadim bugun 5 gun oldu acaba bu hafta hala gelmezse tekrar kan testi yaptirmaya nezaman gitsem??Yani ben geç dollenme ihtimalina karsi duşunuyorum bunu.Yani 1 haftayi gecerse tabi bebek yoksa adet gecikmesi problemim olacak bunun icin zaten gitmem lazim
Doktora ama gec dollenme varsa nezaman belli olur acaba.Her sabah kesin oldum diye kalkiyorum dun gece cok dua ettim Allahima beni bu sıkıntıdan kurtar eger hamile degilsem sabah adet göreyim diye :) cunku cok gerginim kizlar izledigim biseye bile hemen aglayiveriyorum eşime cok alinganim gerim gerim geriliyorum yani :)

bencedde canım aynı yerde olmazzz olmamalı akşam berabersin zaten sürekli görmek iyi değil yaaa
o evet lizo ekleyen çünkü ben önerdim :9:

geçmiş olsun canım, Allah elden ayağa düşürmesin tabi ki, herkesin tadacağı bir şey ölüm er yada geç

evlimutlu

canım bak ne kadar güzel bi hikaye bu hikayeler bize örnek olsun, sende üzülme kulağını kapat geç dengesizlere :36:

öyle canım eşimde bir sürü kızdı dün bana sen ne takıyorsun diye.

arkasından da aşılama yaptırsaydık böyle olmazdı hemen hamilelik olurdu kimse de dıyemzdı böyle beni dinlemedin diyo.

takmış aşılamaya:47:

Selam kizlar nasilsinizz.uzak kaldim biraz sizden kendi halime biraktim kendimi buara :) kizlar ben hala adet olmadim bugun 5 gun oldu acaba bu hafta hala gelmezse tekrar kan testi yaptirmaya nezaman gitsem??Yani ben geç dollenme ihtimalina karsi duşunuyorum bunu.Yani 1 haftayi gecerse tabi bebek yoksa adet gecikmesi problemim olacak bunun icin zaten gitmem lazim
Doktora ama gec dollenme varsa nezaman belli olur acaba.Her sabah kesin oldum diye kalkiyorum dun gece cok dua ettim Allahima beni bu sıkıntıdan kurtar eger hamile degilsem sabah adet göreyim diye :) cunku cok gerginim kizlar izledigim biseye bile hemen aglayiveriyorum eşime cok alinganim gerim gerim geriliyorum yani :)

canım benim benimde iki aydır hep geç geliyor reglim.. ilk 10 gün gecikmesinde doktora gitmiştim bana adet söktürücü vermişti ama ben kullanmadım sağlıklı olduğunu düşünmediğim için eninde sonunda gelir.. bence kullanma derim.. çok kafanı takıyorsun ve stres yapıyorsun bence ondan oluyordur cnım.. sen eccik rahat ol.. bak gör herşey normal olacak..

Canım yaa beni biri eklemiş ama o kim bilemedim :))) çokta güzel ama sen misin emin olamadım :62:

ewet ewet güzelse benim kesin :9::9: ben en çok seni tahmin edememişim sende çok güzelsinn benaycımm :54:
şindiye kadar gördüklerimin içinde en çoook birini begendim ama onu sölemicem kim olduğunu :51:

Back
X