• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yav ben varken düzgün konu olmaz bak benim öğle arası bitiyor şimdi sistem kapatır siteyi siz kesin koyu bi sohbete dalarsınız anam bende de hiç şans yok :))

hobbit mobit hiç anlamıyorum..izlemedim de.. sinema kültürüm son zamanlarda sinemada uyumaktan ibaret :)))

hemen :10: miiiiiii :53: bi doğsunda ilki bi tutturim hamile kaimd ebakarız :9:

ayşemmm hemen bakim o filme bizde çok seviyoz eşimle film izlemeyi sinemada değilde evdee

tamam ayşemmm bıraktım gittiiiii ozamannn :9:

hobbiti ben izlemedimmmm ilkini bilee eşim bayılıyo o tarz filmlere
bende hemen sızıyorum sevmediğim filmde yaaaa

bizde oyle fundacann evde daha keyifli oluyorr,yayila yayila izliyosunn. istedigin yerde bagiriyosun. sinemada rahat rahat tepkilerini gosteremiyorsunnn:1:
evliligimizin ilk yilinda cok gittik. son 1 sene hep evde izliyoruz nerdeyse.

nar suyu zararlı mı gebelikte şimdi söyledim ona göre içicem bazı yerlerde böyle okudum endişeye kapıldıımm sizede sorayım dedimmm :26:

nar suyu zararlı mı gebelikte şimdi söyledim ona göre içicem bazı yerlerde böyle okudum endişeye kapıldıımm sizede sorayım dedimmm :26:

Canım daha önce felan duydum bazı arkadaşlarımın doktoru da söylemiş nar, nane, maydanoz felan kesinlikle yasaklamıştı ama bilmiyorum tabi yine araştır..

yav ben varken düzgün konu olmaz bak benim öğle arası bitiyor şimdi sistem kapatır siteyi siz kesin koyu bi sohbete dalarsınız anam bende de hiç şans yok :))

hobbit mobit hiç anlamıyorum..izlemedim de.. sinema kültürüm son zamanlarda sinemada uyumaktan ibaret :)))

aynen benay yaaaa çok şükür biri çıktı bendeeen :9:

bizde oyle fundacann evde daha keyifli oluyorr,yayila yayila izliyosunn. istedigin yerde bagiriyosun. sinemada rahat rahat tepkilerini gosteremiyorsunnn:1:
evliligimizin ilk yilinda cok gittik. son 1 sene hep evde izliyoruz nerdeyse.

aynen kankaaaa :9:

hiç bilmiyom sedommm :50: bi araştıralım hele

içme sedommmmmmmmmm zararlıymış düşük yapıyomuşşş
portakal niye içmiyon a safımmm :19:

ben hobbiti çok severim yüzüklerin efendisi üçlemesini en az 10 kere izlemişimdir :1: gitmek istiyorum hobbite ama benim kociş fantastik film sevmiyo:50:

ben çok sevirim fantastik filmleri bu arada seni gördüm ayşenurummm çok tatlısın maşallah :52::54:
canııım öyleside kötü yaa olsun sen zevkle izle ona da sevdirirsin :112:
hemen :10: miiiiiii :53: bi doğsunda ilki bi tutturim hamile kaimd ebakarız :9:

ayşemmm hemen bakim o filme bizde çok seviyoz eşimle film izlemeyi sinemada değilde evdee

tamam ayşemmm bıraktım gittiiiii ozamannn :9:

hobbiti ben izlemedimmmm ilkini bilee eşim bayılıyo o tarz filmlere
bende hemen sızıyorum sevmediğim filmde yaaaa

:29: sende cok tatlisin fatmacannnn:54: zorda olsa bulusabildik sonundaa:1:
benimde esim fantastik film hastasii:51:
kizz fundaaaa hala yemek mi yiyosun :53:
bu arada sosyalim bazi kisiler bu topige ugramiyor artik,anladin sen:23:

ayşecan ve fundoşş belli ikinizde sevmiyorsunuz fantastik film

ya siz ikinizde yaşamıyorsunuz o zaman hihihi :60: izleyin hayatınızı yaşayıınn vırrikler :60: :4:

kız
benaycann sendemi yaa bak fantastik filmle sinema hayatında kendine geleceksin , yoksa ayşeyle fundaya söylediklerim senin içinde geçerli :60:

Canım daha önce felan duydum bazı arkadaşlarımın doktoru da söylemiş nar, nane, maydanoz felan kesinlikle yasaklamıştı ama bilmiyorum tabi yine araştır..
yapma ya , bende ki de akıl işte nar suyu söylüyorum sonra araştırıyorum :25: aynı şeyleri okudum bir yerde içimi korku sardı

ya şimdi canımda çekti 1 bardakta mı zararlı

ben harry potterın önce kitaplarını okudum sonra filmlerini izledim bayılıyorum o seriye :52::52::52:

kitaplarını okumadım canım ben direk filmi izledim
:29: sende cok tatlisin fatmacannnn:54: zorda olsa bulusabildik sonundaa:1:
benimde esim fantastik film hastasii:51:
kizz fundaaaa hala yemek mi yiyosun :53:
bu arada sosyalim bazi kisiler bu topige ugramiyor artik,anladin sen:23:

ben üstüme düşeni yaptım kuzum özelden mesaj attım, buradada özür diledim ama gelmiyorsa kırmızı halı seremem, hem sonradan yazılanları okudum da oda bana bazı şeyler söylemiş ben üzerinde durmadım ama , gelene kapı gidene yol açık :3: başka ne yapabilirim canım :19:

Yeni gelen arkadaş şimdi şaşıracak bu ne diyecek beyni dönecek bu kadar muhabbetten yetişemeyecek uuu :)) :16:

yetişir yetişir :10:

canımmm çok geçmiş olsun bitanemm , herşeyin hayırlısı hakkımızda hepimiziiiiiin :16:

evet şimdi onuda fragmanına baktımmm süpeerdii... avatarı kötü bir yerde izlemiştimm çok pişman olmuştum ama fena sabırsızım bu sefer en iyi yerden keyifliceee ooohh :1:

kııız bendee bayılırım fantastik filmmleree, ahhh :119:

narnia günlükleri aslan cadı ve dolap çok güzelll izlemişmiydin

sanırım olmuştur ayşemm inan hiç bilmiyorum, biraz önce karar verdim bu c.tesi ye yine gün aldım başka hastaneye adam akıllı gidicemm son durum nedir öğreneyim bir veli olarak :9: çalışkan mı tembel mi bu velet Allahımmm akıllı usluu dürüst inançlı melek gibi yüreği olan minikler nasip etsin hepimizee :16:

ayşem bazen de düşünüyorum moralim bozuluyor, bu dünya öldürüyor iyiliği ,bazı insanlar çiyan, fitne fesatlık her yerde.......çok yorucu.... iyi niyet kaldırmıyor yoruyor üzüyor........

hepsini izledim, size tavsiyem fantastik severler tabi ki, game of thrones, merlin, Atlantis bunları izleyin dizi ama bunlar:34: game of thronesin biraz açık sahneleri var ama :17:

akşam gelirsin sende üzülme :34:, ayrıca sana sinema önermedik zaten, verdiğin paraya yazık, evinde yat uyu :))

canım bende onu araştırdım ama iç diyende var içme diyende, canın istiyorsa az iç, 1 çay bardağı falan :34:

Son düzenleme:
sosyalcan bana sahip çık :9: şimdi

ayşecan fundoş ve benaycanın saldırısına uğrayabilirim, üçlü fantastikler :60:

kitaplarını okumadım canım ben direk filmi izledim

ben üstüme düşeni yaptım kuzum özelden mesaj attım, buradada özür diledim ama gelmiyorsa kırmızı halı seremem, hem sonradan yazılanları okudum da oda bana bazı şeyler söylemiş ben üzerinde durmadım ama , gelene kapı gidene yol açık :3: başka ne yapabilirim canım :19:

yetişir yetişir :10:

hepsini izledim, size tavsiyem fantastik severler tabi ki, game of thrones, merlin, Atlantis bunları izleyin dizi ama bunlar:34: game of thronesin biraz açık sahneleri var ama :17:

akşam gelirsin sende üzülme :34:, ayrıca sana sinema önermedik zaten, verdiğin paraya yazık, evinde yat uyu :))

canım bende onu araştırdım ama iç diyende var içme diyende, canın istiyorsa az iç, 1 çay bardağı falan :34:

izledimm hepsinidee mükemmell:16:
yaa fundoss senin su tepkilerine hastayimm:60: bu arada sedo bana az once cevap vermedii,unuttum sanmaa:20::4: :9:

ben bi gideyimm islerimi halledeyimm. biraz sonra gelirimmm:3:

canom yeni gördümm , başka konularla meşguldüm :60:

1-2 yudum aldım içmicemm ayşemm

offff bi iş çıktı indirdim sayfayı bi açtım coşmuşsunuz yaaaa amaaaaan:19:

Back
X