- 6 Haziran 2012
- 4.800
- 2.302
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemenmiiiiiii
bi doğsunda ilki bi tutturim hamile kaimd ebakarız
ayşemmm hemen bakim o filme bizde çok seviyoz eşimle film izlemeyi sinemada değilde evdee
tamam ayşemmm bıraktım gittiiiii ozamannn
hobbiti ben izlemedimmmm ilkini bilee eşim bayılıyo o tarz filmlere
bende hemen sızıyorum sevmediğim filmde yaaaa
nar suyu zararlı mı gebelikte şimdi söyledim ona göre içicem bazı yerlerde böyle okudum endişeye kapıldıımm sizede sorayım dedimmm :26:
yav ben varken düzgün konu olmaz bak benim öğle arası bitiyor şimdi sistem kapatır siteyi siz kesin koyu bi sohbete dalarsınız anam bende de hiç şans yok :))
hobbit mobit hiç anlamıyorum..izlemedim de.. sinema kültürüm son zamanlarda sinemada uyumaktan ibaret :)))
nar suyu zararlı mı gebelikte şimdi söyledim ona göre içicem bazı yerlerde böyle okudum endişeye kapıldıımm sizede sorayım dedimmm :26:
bizde oyle fundacann evde daha keyifli oluyorr,yayila yayila izliyosunn. istedigin yerde bagiriyosun. sinemada rahat rahat tepkilerini gosteremiyorsunnn
evliligimizin ilk yilinda cok gittik. son 1 sene hep evde izliyoruz nerdeyse.
canııım öyleside kötü yaa olsun sen zevkle izle ona da sevdirirsin :112:ben hobbiti çok severim yüzüklerin efendisi üçlemesini en az 10 kere izlemişimdirgitmek istiyorum hobbite ama benim kociş fantastik film sevmiyo
ben çok sevirim fantastik filmleri bu arada seni gördüm ayşenurummm çok tatlısın maşallah![]()
hemenmiiiiiii
bi doğsunda ilki bi tutturim hamile kaimd ebakarız
ayşemmm hemen bakim o filme bizde çok seviyoz eşimle film izlemeyi sinemada değilde evdee
tamam ayşemmm bıraktım gittiiiii ozamannn
hobbiti ben izlemedimmmm ilkini bilee eşim bayılıyo o tarz filmlere
bende hemen sızıyorum sevmediğim filmde yaaaa
sende cok tatlisin fatmacannnn
zorda olsa bulusabildik sonundaa
benimde esim fantastik film hastasii![]()
kizz fundaaaa hala yemek mi yiyosun
bu arada sosyalim bazi kisiler bu topige ugramiyor artik,anladin sen![]()
kızyav ben varken düzgün konu olmaz bak benim öğle arası bitiyor şimdi sistem kapatır siteyi siz kesin koyu bi sohbete dalarsınız anam bende de hiç şans yok :))
hobbit mobit hiç anlamıyorum..izlemedim de.. sinema kültürüm son zamanlarda sinemada uyumaktan ibaret :)))
yapma ya , bende ki de akıl işte nar suyu söylüyorum sonra araştırıyorumCanım daha önce felan duydum bazı arkadaşlarımın doktoru da söylemiş nar, nane, maydanoz felan kesinlikle yasaklamıştı ama bilmiyorum tabi yine araştır..
içme sedommmmmmmmmm zararlıymış düşük yapıyomuşşş
portakal niye içmiyon a safımmm![]()
içme sedommmmmmmmmm zararlıymış düşük yapıyomuşşş
portakal niye içmiyon a safımmm![]()
ben harry potterın önce kitaplarını okudum sonra filmlerini izledim bayılıyorum o seriye![]()
sende cok tatlisin fatmacannnn
zorda olsa bulusabildik sonundaa
benimde esim fantastik film hastasii![]()
kizz fundaaaa hala yemek mi yiyosun
bu arada sosyalim bazi kisiler bu topige ugramiyor artik,anladin sen![]()
Yeni gelen arkadaş şimdi şaşıracak bu ne diyecek beyni dönecek bu kadar muhabbetten yetişemeyecek uuu :))![]()
canımmm çok geçmiş olsun bitanemm , herşeyin hayırlısı hakkımızda hepimiziiiiiin
evet şimdi onuda fragmanına baktımmm süpeerdii... avatarı kötü bir yerde izlemiştimm çok pişman olmuştum ama fena sabırsızım bu sefer en iyi yerden keyifliceee ooohh
kııız bendee bayılırım fantastik filmmleree, ahhh :119:
narnia günlükleri aslan cadı ve dolap çok güzelll izlemişmiydin
sanırım olmuştur ayşemm inan hiç bilmiyorum, biraz önce karar verdim bu c.tesi ye yine gün aldım başka hastaneye adam akıllı gidicemm son durum nedir öğreneyim bir veli olarakçalışkan mı tembel mi bu velet Allahımmm akıllı usluu dürüst inançlı melek gibi yüreği olan minikler nasip etsin hepimizee
ayşem bazen de düşünüyorum moralim bozuluyor, bu dünya öldürüyor iyiliği ,bazı insanlar çiyan, fitne fesatlık her yerde.......çok yorucu.... iyi niyet kaldırmıyor yoruyor üzüyor........
yav ben varken düzgün konu olmaz bak benim öğle arası bitiyor şimdi sistem kapatır siteyi siz kesin koyu bi sohbete dalarsınız anam bende de hiç şans yok :))
sosyalcan bana sahip çıkşimdi
ayşecan fundoş ve benaycanın saldırısına uğrayabilirim, üçlü fantastikler![]()
kitaplarını okumadım canım ben direk filmi izledim
ben üstüme düşeni yaptım kuzum özelden mesaj attım, buradada özür diledim ama gelmiyorsa kırmızı halı seremem, hem sonradan yazılanları okudum da oda bana bazı şeyler söylemiş ben üzerinde durmadım ama , gelene kapı gidene yol açıkbaşka ne yapabilirim canım
yetişir yetişir
hepsini izledim, size tavsiyem fantastik severler tabi ki, game of thrones, merlin, Atlantis bunları izleyin dizi ama bunlargame of thronesin biraz açık sahneleri var ama
akşam gelirsin sende üzülme, ayrıca sana sinema önermedik zaten, verdiğin paraya yazık, evinde yat uyu :))
canım bende onu araştırdım ama iç diyende var içme diyende, canın istiyorsa az iç, 1 çay bardağı falan![]()
yaa fundoss senin su tepkilerine hastayimmbu arada sedo bana az once cevap vermedii,unuttum sanmaa
![]()
ben bi gideyimm islerimi halledeyimm. biraz sonra gelirimmm![]()
fundoss,sedo yine hakkimizda atip tutmussen icabina bakarsin
ben gidiom simdi
![]()
sedooo![]()
bu arada sosyalim cok haklisinnn![]()
heyyyttt çekilin bakayım , siz ne anlarsınız filmden![]()
![]()
:93: sağol canımm
dimii![]()
bi şey değil canım gel yamacıma kanatlarımın altına![]()