kusarken mi aklına geliyozzz![]()
kizzz her dakikamda aklimdasiniz istee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusarken mi aklına geliyozzz![]()
Evet canimm 5 kiz en buyukleri benim sen duşun bizdeki gırgırı.Ama maalesef uzak kaldim.Kiz bunlar da bi garipp ben bekarlen eve komsular geldiginde gidip yanlarinda oturmazdim yani okadar uzaktim kadin muhabbetine.Ben taa Antalyadan geldim buraya eşim icin,aralarina girdigimde kendimi ayri tutmadim onlari yadirgamadim iclerine girdimm.Ay 3 ay sonra bi baktim aman Allahimm biri gelir evime karişir.Cok ayakkabim varmiş onun lafini eder,biri gelir evimde yer icer cocuklari sus eşyalarimi kirar ben bozulunca gider arkamdan konuşurr.Ay biri zaten eltimm benden de baya kuçuk benle sohbet edip edip cevirerek kaynanama anlatir yalan dolan.Erkek kardeşi desen ofise gidiyorum at hirsizi kilikli arkadaslarini getirmiş ofise ayaklarini da benim masama uzatmiş sanki kahvehane orasi gerizekali sanki baska yerde bi muhendislik ofisine adim atacak kadar bi vasfı varmiş gibii,Ay ben bigun bunlari bi topladim,hepsinin agzina s...tim ben sizle bukadar içiçe oldum diye kendinizi benle bir mi tuttunuz ben lutfettim sizi arkadaş gibi gordum siz benim ayarimda misiniz ki benim arkamdan konusuyosunuz diye.Ama yiktim yani ortaligi sinir krizi gecirdim resmen.benim ailem boyle degildir ki hic alisil degilim.Esim de ayri delirdi tabi ona da anlattim.Simdi gorusmuyorum hicbiriyle valla okadar terbiyesiz ve seviyesizler ve okadar cahiller ki cehaletlerine katlanamiyorum uykularimi kaciriyolar sen düşun.Ay ben de ne dolmuşum bee
kizzz her dakikamda aklimdasiniz isteesizi dusunmeden yapamiyorumm
![]()
Zor canimmm simdi daha zor gerilimde yasamissinkiii
esin ne is yapiyir canim ordada buro acabilmissin bravooo peki is veriyolarmi kadinsin ya hani
aysemmmmm ben anliyomseniiiii bosverrr sen o tavuguuu gidakliyo![]()
bugün yapmayak cano iflahım kurudu kığğızzzbebek oluşmuşsa havasızlıktan ölecek bu gidişle
gülmek iyi kız sende güll
benay sende doktorları bi anlatmışsın ki sanırsın ki şiir![]()
Bide medilife var orda oda yakin sana
orayada iyi diyolar forumda bi arat bak
Anammm buda aksam olunca cem yilmaza burunuyooo![]()
![]()
Ben de ona gülüyordum şimdi haa deli bu :)) yalniz şaka biyana baya baya hayatimda bi yere sahipsiniz haa bide benim burda hicc arkadaşim yokk komşularim ayri bi yobazz aşure dagitirken bile delikten bakip kapiyi acmayanlar var yani :) benimkinin ailesi de şekerr gibiydi ama evlendikten sonra ne olduysa hepsinin foyası ortaya ciktii bi de eltim varr onun da gercek yuzunu yeni gördüm oyizden koptum hepsinden artik bi başimayim.Kardeşlerimi ozledim yaa![]()
En iyisi hicc bozmiycan mesafeni varsinsoguk desinler
cekemiyolar degilmi hicbiseyi fesatlar
Aynen oyle.Hayir eşim onlarin abileri yani bide bana çok duşkundur e onlar alişik degil malum doğu burasi.Beni biraz dere kenarinda yün yikarken gorup begendikleri 14 yasinda gelinlerden zannettiler heralde :)) Eşim de burda yaşamamiş kafa olarak farkli biri yani onlara göre.Ama bunlar biara cozuttular baya baya mudahale etmeye calistilar hayatima giyimime falan.esim de başlarda benim ailem diyip duruyodu onu da anca bastirdim gordu ailesini :)) Ben agir bi ameliyat gecirdim ve cidden ölümden döndüm yanii ve benim eilem burda degil biliyolar bi tanesi bile evimin kapisini calmadi eşim de ondan sonra anladi beni çok şukur.Ben başlarda pek sesimi cikarmiyordum huyum oyledir dolup patlayanlardanim :) yani kendi abilerinin hayatini cekemiyolar onun bana duşkun olmasini höt höt bi erkek olmamasini nazimin geçiyo olmasini cekemiyolar yanii bide her boku sahiplenmiyolar mi bizim abimiz bizim evimiz bizim ofisimiz falan.Amaannn neyse bahsedince bile sinirim
Bozuluyo.Valla ben evlenirken kardeşimi de uyardim kanma sakin bu tatli dillere diye.Evlenince hepsi bi garip oluyolar.
Yaaa canimm alisik olmadigin bi ortama gitmissin daha yenisinde ama alisirmisin iyimi olur kotumu yorum yapamiyorum, coook zor ama
neden orda yasiyosunuz peki esin baska yerde yapamazmii
birde bebegin dogunca ordami yetistiriceksin?
evlilikte aile cok onemli huzursuzluk hic bitmez yoksa![]()
neler çekmişsin be kuzum, ama şimdi rahatlamışsın eşinde arkandaysan salla gitsin, iyi olana iyi olur, kötü olana kapar kapını oturursun, herkesin mayası iyilikten almıyor çünkü
kızlar uyuyor musun( biri oradan çıkar dermişki hayır uyumuyoruz, yada suss be uyuyoruz
)
Ben uyumuyorum kizzzz :)
Bu aksam gelen giden yokk baksana :)
öğlen uyanırsan şimdi uyumazsın tabi tembel gelin![]()
Napimm yahuu beni boyle sevvv seveceksenn :))
neden böyle oldu bugün, tabii hamişler var bide gece çalışanlar var ondan buralar boş kalıyor![]()
Evett olabilirr :) Benim bu hafta tatill ondan rahat takiliyorum yoksa benim koca erken uyuyorr mecbur ben de erken gidiyorumm her sey bebek icin :))
severiz canım neden sevmeyelim, şu arabesk kültürüde olmayaydı iyidi sanki biraz soğudum gibi
ayşe ne yapıyorki kusarken en çok kimi düşünüyor acaba![]()
Ayşee nolurr en cok beni duşunn belki faydasi olur hamile kalirimm :)