Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ezommmmmm
pintiii bosa gidiyo ya nasi uzuluyodurbizim patrinlardan oda
Benaycimmm hayirli haberini bekliyoruzzz:18:
Kizlarrarr. Test belli oldu negatif ,
Senden deee bekliyoruzz kigggzzz :) şaka maka benim de artik test alacak yuzum kalmadi eczane calişanlarina karşi.En son gittigimizde adam bana garip garip bakti bu ay da mi hamile degilsin diye soracak diye ödüm koptu![]()
fundamm bitirdin mi isleriiii
evet yelizcimm bu ayy sizede nasip olacak insallahhhh![]()
Senin bat a daha var canim galiba??Kan testi mii?
Kan testi negatif, bat 23 kasim, gecikirse ilac iccem zaman kaybetmiyim ,gecende 2 ay gecikti cunku
amin benaycimmm. valla hep dua ediyorum hicbiriniz benim gibi olmazsiniz insallah diyeseninde hayirli sonucunu merakla bekliyorumm benayimmm. evet babasi gibi cok sistematik olacak sanirim
yaa sosyalcimm bende nette okudum ihlamur birsey yapmaz diye. sonra ablama sorayim yine dedim. oda sen yinede icme dedi. kafami karistii. sabah lizoda birsey yapmaz dedi,onada doktoru onermis hatta. ablamada doktoru icme diyor tabi.
sonra limon yedim bi kac parca, o cok iyi geldi.
Senden deee bekliyoruzz kigggzzz :) şaka maka benim de artik test alacak yuzum kalmadi eczane calişanlarina karşi.En son gittigimizde adam bana garip garip bakti bu ay da mi hamile degilsin diye soracak diye ödüm koptu![]()
Kan testi negatif, bat 23 kasim, gecikirse ilac iccem zaman kaybetmiyim ,gecende 2 ay gecikti cunku
Ovulasyon testiyle birlikte geldi canm 6 tane laboqick marka.insallah onceki kullandigim marka gibi gereksiz yere iki kez ustuste cift cizgi cikarip beni bosuna umitlendirmez![]()
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bugün hiç giremedim gün içinde giremiycem artık herhaldeişten ayrılacam ya yerime birini aldılar yanıma da oturttular onu eğiticekmişim gideceğim vakte kadar
![]()
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bugün hiç giremedim gün içinde giremiycem artık herhaldeişten ayrılacam ya yerime birini aldılar yanıma da oturttular onu eğiticekmişim gideceğim vakte kadar
![]()
evet canım kesin kararımı verdim evden rahat rahat sizinle yazışacağım günleri iple çekiyorumkesin çıkmaya karar verdin demek ki, hayırlısı olsun kuzum, evden yazışırsın artık bizimle, henüz hamiş haberimiz yok 5-6 güne olumlu yada olumsuz haberler gelmeye başlar, gerçi ben inanıyorum hepsi olumlu olacak![]()
Darisi basimaaaa ne tez bulmuslar eleman
evden girersin ohhh
15 gun en fazla kalirsin heralde
benayi bekliyorummm hadiii kizzz
Darisi basimaaaa ne tez bulmuslar eleman
evden girersin ohhh
15 gun en fazla kalirsin heralde
benayi bekliyorummm hadiii kizzz
Slm kizlaar inanilmaz yoruldum Belim cook agriyor
Slm kizlaar inanilmaz yoruldum Belim cook agriyor
evet canım kesin kararımı verdim evden rahat rahat sizinle yazışacağım günleri iple çekiyorum
aynen öyle canım bu ayın sonuna kadar duracam ondan sonrası özgürlük![]()
hani sen bugün girmeyecektin
hoş geldin kuzu
slm canım geçmiş olsun dinlen iyice geçer inşallah![]()