- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
noldiki bitanem allah bidaha yaşatmasın ama üzüldüm şimdi![]()
üzülme canım, belki hamişsindir kığğızzz dur şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noldiki bitanem allah bidaha yaşatmasın ama üzüldüm şimdi![]()
canımmm biz fazla duygusal olduğumuz için bu dönemde o yüzden böyle düşünüyoruz, bebeği de düşünecek söylemesi gayet normal... o da seni çok seviyor ve şuan o da çocuk gibi senin ilgine sevgine muhtaç , hasta olmuş duygusal geziniyor aslında komik kızzBiliyorum canım bebişinde etkisi vardır, çok duygusalım şuan bile biri dokunsa ağlıcam gibi.
Akşam geldi özürdiledi ama ne dedi biliyomusun, yeter artık ağlama bebeğe bişey olucak..
Yine benim bi önemim yok ki![]()
iyi gidiyor canım çok sağolay canım ağzından bal damlıyor inşallahbitanem senin nasıl gidiyor bakalım hamilelik
![]()
canımmm biz fazla duygusal olduğumuz için bu dönemde o yüzden böyle düşünüyoruz, bebeği de düşünecek söylemesi gayet normal... o da seni çok seviyor ve şuan o da çocuk gibi senin ilgine sevgine muhtaç , hasta olmuş duygusal geziniyor aslında komik kızzşimdi yaşadığınız güzel anları düşün , seni enn mutlu edip güldürdüğü anıı :109: miniğiniz geldiğinde o pamuk elleri ayakları aranıza alıp nasıl seveceğinizi düşün ve o civcivin annesiyle babasına bakıp sırıttığını
iyi gidiyor canım çok sağoldarısı tez zamanda başınıza
üzülme canım, belki hamişsindir kığğızzz dur şimdi![]()
canımmm biz fazla duygusal olduğumuz için bu dönemde o yüzden böyle düşünüyoruz, bebeği de düşünecek söylemesi gayet normal... O da seni çok seviyor ve şuan o da çocuk gibi senin ilgine sevgine muhtaç , hasta olmuş duygusal geziniyor aslında komik kızzşimdi yaşadığınız güzel anları düşün , seni enn mutlu edip güldürdüğü anıı :109: Miniğiniz geldiğinde o pamuk elleri ayakları aranıza alıp nasıl seveceğinizi düşün ve o civcivin annesiyle babasına bakıp sırıttığını
Iyi gidiyor canım çok sağolDarısı tez zamanda başınıza
dün akşamdan beri beni gülümseten tek söz olduu sedoşumm sağoll
sosyalim öylemi dersin, ben abartıyorum heralde duygusallıktan![]()
dün akşamdan beri beni gülümseten tek söz olduu sedoşumm sağoll
sosyalim öylemi dersin, ben abartıyorum heralde duygusallıktan![]()
kuzum biraz empati yapalım bak şimdi, sen karnında bi bebek taşıyorsun, ben baba olsam derim acaba bebek olunca bana ilgisi azalacak mı, beni daha az sevip acaba onu mu daha çok sevecek, yada bana karşı olan ilgisi acaba azalacak mı diye sorular sorup dururum, sen biliyorsun içinde bi canlı var sana muhtaç , sen olmadan yaşayamaz ve sen doğuracaksın, o yüzden bizde biraz anlayışlımı olsak yani sana sen anlayışsızsın demiyorum yanlış anlama sakın ama erkekler böyle şeyleri kafalarına takar, biz olsak hemen ne düşündüğümüzü söyleriz orada biter bizim için, erkeklerin kimyası farklı ama, birazda bu taraftan bakalım bence![]()
haklısın sosyalim hepsi bu bebişin hatası daha gelmeden aramızı bozdu![]()
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok dün hiç giremedim bi gelişme var mı sizde
ben dün çok yoğundum işte burdan çıkıp doktora gittim çok şükür bebişimin kesesini gördük.doktor herşey normal görünüyor dedi 1 ay sonra bazı testler istedi onları yaptırıp kontrole gidecekmişim. bebişimi görünce çok heyecanlandım Rabbimden dileğim inşallah tez zamanda sizde bu mutluluğu yaşarsınız
![]()
selamsız sabahsız bir gün![]()
iyiyim canımmm sende iyisindir inşallah :109:
iyi geçiyor canımm yarın kalp atışları için gidicem inşallah duyarım, hayırlısını diliyorum.iyiyim canım bende bi buraya giremiyorum diye üzlüyorum işte aklım burda hepkim hamile hamilelerin günleri nasıl geçiyo
kimler hakkında kaynatıyosunuz merak ediyorum bütün gün![]()
iyi geçiyor canımm yarın kalp atışları için gidicem inşallah duyarım, hayırlısını diliyorum.
haftaya senin için önemli canomm sakın gelmemezlik yapma, umarım güzel haberlerini verisinn![]()
canım ben 5 kez kullandım klomeni. bi etki görrmedim sadece şiddetli kasık ağrısı.
nasıl etkileri varmiş?:44:
bucada evimiz vardı, malatyaya atanıca buraya geldim, izmirde çok yoruldum kuzum, hayatımın en acı günlerini orada geçirdim, herşey kader kısmet ama gelmeyi düşünmüyorum bi süre![]()
sedommmmm nasılsınn başım kalabalık girdim ama yazamadım akbaba gibi üşüşmüşler dibime
karnım çok ağrıyor benimmm darda kot giydim iyice fena oldum![]()