• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

sedoşumm sen hastamı oldun kıyamam. 2 gün rapor al canım hamilesin sen haftaya da iznini kullanırsın kim ne diyecek.

cnım ya ağladım ağlicam hem böyleyim, bide bulantı beni mahvediyor :43: burası izin yönünden sorunlu erken çıkıyorum bazen ama hiç gelmememe dayanamaz ,izinim için mırın kırın ediyor kesinleşmedi bile, ama ne olursa olsun çıkıcam

Ayşenurum nerde yaaa hiç böle yapmazdı demekki çok rahatsız kıyamam yaaa :25:

günaydın canlarım ,

iyisinizdir inşallah , ben çok kötüyüm , geçti sandım daha kötü oldum bugün ,boğazım ağrıyr :14:halsizlik bulantı...eve gitmek istiyorum haftya izine çkıyorum diye gidemiyrm

Allahım yardım etsin çabuk geçsin bu iki gün :43:

Gunaydin canlarimmm. Fundam anca kendime geldim. Nasilsinnnn
Sedom gecmis olsunn. Ins 2 gun hemen gecer. Bulanti insani mahvedio ztn. Su gunlerimiz hemen gecer ins.....

cnım ya ağladım ağlicam hem böyleyim, bide bulantı beni mahvediyor :43: burası izin yönünden sorunlu erken çıkıyorum bazen ama hiç gelmememe dayanamaz ,izinim için mırın kırın ediyor kesinleşmedi bile, ama ne olursa olsun çıkıcam

sedom madem öyle sende hamilelere tanınan yasal izin haklarını araştırıp göster. Bikere benim bildiğim hamilelere kontrolleri için izin vermek zorundalar. zaten yakın zamanda ayrılcaksın ezdirme kendini canım.

nerden bulim kız kekik çayı :25:
bide üşüyorum burda soğuk ayaklarımda üşümeye başlarsa tamammm valla bende kaçarım hemen eve

fundoş sendemi hasta oldun yoksa canımm dikkat et kendine pis salgında var, git eve senin için önemli günlere yaklaşıyosn

sedom madem öyle sende hamilelere tanınan yasal izin haklarını araştırıp göster. Bikere benim bildiğim hamilelere kontrolleri için izin vermek zorundalar. zaten yakın zamanda ayrılcaksın ezdirme kendini canım.

kendimi iyi hissettiğm sürece gelecğm diye anlaştık , ben ne zaman çıkmak istersem tazminatımı da verecek , izin yönünden kıl bi adam 24 saat burada ol hiç bir yere gitme istediği bu...sanırım gidicm cnm çünkü şuan ruh gibiyim

günaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri çok kötüyüm midem beni mahvetti yanıyor bulanıyor doktor ilaç verdi ama hiç etki etmiyor:43::43:

inşallah bi sorun çıkmazz, yada tedavisi olan bişey çıkarda hemen çözüme ulaşır. bazen nedensiz olması da kötü oluyo. Hakkınızda hayırlısı olsun sosyalimm

inşallah canım yarın gideceğim işte,aslında bir şey yok biliyorum sırf içim rahat olsun diye gidiyorum:9:

Cnm eger bebis gelmisse belirti olur mu simdiden yoksa daha erkenmi

bende belirti olmuyor kuzum, o yüzden cevap veremeyeceğim

günaydın canlarım ,

iyisinizdir inşallah , ben çok kötüyüm , geçti sandım daha kötü oldum bugün ,boğazım ağrıyr :14:halsizlik bulantı...eve gitmek istiyorum haftya izine çkıyorum diye gidemiyrm

kuzum geçmiş olsun yaa, az kaldı az daha sabredin :16:

fundoş canım regl olmadın mı inşallah bebiştir geç döllenmedir

sosyalim regl olmuşsun sanrm, canım geçen ayki gibi uzamadı , tahlillerde temiz inş. minikleriniz gelecek bu ay

sağol inşallah kuzum , pıhtılaşma testleri temiz çıktı çok şükür, yarın hormona baktıracağım :9:

günaydın canlarım ,

fundoş canım regl olmadın mı inşallah bebiştir geç döllenmedir

sosyalim regl olmuşsun sanrm, canım geçen ayki gibi uzamadı , tahlillerde temiz inş. minikleriniz gelecek bu ay

Gunaydin canlarimmm. Fundam anca kendime geldim. Nasilsinnnn
Sedom gecmis olsunn. Ins 2 gun hemen gecer. Bulanti insani mahvedio ztn. Su gunlerimiz hemen gecer ins.....

fundoş sendemi hasta oldun yoksa canımm dikkat et kendine pis salgında var, git eve senin için önemli günlere yaklaşıyosn

Fundada mi hasta olmusss.gecmis olsun cnm. Bu ara fena salgin varr. Bol bol portakal suyu icin ve kivi yiyin kizlar. Enerjinizi yerine getirir.

sedommmm kıyamamm sana yaaaaaa biz bu iş yönünden ne şansısızzz
ben bi hamile kalsam çıkacam sedommm
inşallah çabucak geçer bugünle yarın ağrın sızında hafifler
sonra bol bol dinlennnn

sedom wc gidemedim elimde acil iş var ama çok sancım var oldu galiba :5: üşüyorum ya iyice karnım ağrıyor midemde bulanıyor :5:
ayşem grip filan değilim çok şükür regl sancıları
sende dinlen bizi düşünme canım miniğini ve kendini düşün anlıyoruz halinden

ayaklarım üşüyorrr karnım ağrıyor bende ağlamak istiyorummmmm

sendede başladı desene bulantılar artık biraz sabredeceksiniz

sen ne yapıyorsun kaçak yoksun

kaçak mı :17:salı çıktım zten canım dünde gittim işsizlik maaşı için başvurdum belki hamile falan kalırım diye yeni iş bakmıyorum

bugünde hemen kalkar kalkmaz girdim bugün gecede memlekete gidiyorum biraz değişiklik olsun banada sen nasılsın canım dr

gidiyosun sanırım testlerin falan nasıl çıktı canım

Son düzenleme:
kaçak mı :17:salı çıktım zten canım dünde gittim işsizlik maaşı için başvurdum belki hamile falan kalırım diye yeni iş bakmıyorum

bugünde hemen kalkar kalkmaz girdim bugün gecede memlekete gidiyorum biraz değişiklik olsun banada sen nasılsın canım dr

pıhtılaşma iyi çıktı gibi, yarında hormonlarıma baktıracam bakalım artık hayırlısı :34: memlekete git bencede kafan dağılır bi kendine gelirsin

karnım iyice ağrımaya başladı kızlarrrr çok fenayımmmmm :43:

Günaydın kızlaarr

herkesler hasta bu nedir ya.. ortalıkta mikrop dolaşıyo wallahi... dikkat edin kendinize... heleki bebiş bekleyenler bol bol meyve yiyin, hamilelikte hastalık daha zor geçiyor ilaç alınamadığı için

sen daha olmadın mı kuzum :ssz:

oldum canım ağrılı geçiyo üşüttüm için

kız sen kendin bırakmadınmı iş nasıl işsizlik maaşı alıyosun çıkarılman lazım bunun için :15:

sosyall adaçayı yokmuşşşş gidip alasımda yokkk :5:
ama başladı galiba ağrım olduna göre

Back
X