sedoşumm sen hastamı oldun kıyamam. 2 gün rapor al canım hamilesin sen haftaya da iznini kullanırsın kim ne diyecek.
cnım ya ağladım ağlicam hem böyleyim, bide bulantı beni mahvediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sedoşumm sen hastamı oldun kıyamam. 2 gün rapor al canım hamilesin sen haftaya da iznini kullanırsın kim ne diyecek.
Ayşenurum nerde yaaa hiç böle yapmazdı demekki çok rahatsız kıyamam yaaa![]()
günaydın canlarım ,
iyisinizdir inşallah , ben çok kötüyüm , geçti sandım daha kötü oldum bugün ,boğazım ağrıyrhalsizlik bulantı...eve gitmek istiyorum haftya izine çkıyorum diye gidemiyrm
Allahım yardım etsin çabuk geçsin bu iki gün![]()
Kiz onerdim sadece evde de iceblrssin
Sed gecmis olsun ya bnde oylym dikkat et kendine
Kizlar ben cikip dinleniyim fenayim :2:![]()
Gunaydin canlarimmm. Fundam anca kendime geldim. Nasilsinnnn
Sedom gecmis olsunn. Ins 2 gun hemen gecer. Bulanti insani mahvedio ztn. Su gunlerimiz hemen gecer ins.....
cnım ya ağladım ağlicam hem böyleyim, bide bulantı beni mahvediyorburası izin yönünden sorunlu erken çıkıyorum bazen ama hiç gelmememe dayanamaz ,izinim için mırın kırın ediyor kesinleşmedi bile, ama ne olursa olsun çıkıcam
nerden bulim kız kekik çayı
bide üşüyorum burda soğuk ayaklarımda üşümeye başlarsa tamammm valla bende kaçarım hemen eve
fundoş sendemi hasta oldun yoksa canımm dikkat et kendine pis salgında var, git eve senin için önemli günlere yaklaşıyosn
sedom madem öyle sende hamilelere tanınan yasal izin haklarını araştırıp göster. Bikere benim bildiğim hamilelere kontrolleri için izin vermek zorundalar. zaten yakın zamanda ayrılcaksın ezdirme kendini canım.
inşallah bi sorun çıkmazz, yada tedavisi olan bişey çıkarda hemen çözüme ulaşır. bazen nedensiz olması da kötü oluyo. Hakkınızda hayırlısı olsun sosyalimm
Cnm eger bebis gelmisse belirti olur mu simdiden yoksa daha erkenmi
günaydın canlarım ,
iyisinizdir inşallah , ben çok kötüyüm , geçti sandım daha kötü oldum bugün ,boğazım ağrıyrhalsizlik bulantı...eve gitmek istiyorum haftya izine çkıyorum diye gidemiyrm
fundoş canım regl olmadın mı inşallah bebiştir geç döllenmedir
sosyalim regl olmuşsun sanrm, canım geçen ayki gibi uzamadı , tahlillerde temiz inş. minikleriniz gelecek bu ay
günaydın kızlar nasılsınız ben dünden beri çok kötüyüm midem beni mahvetti yanıyor bulanıyor doktor ilaç verdi ama hiç etki etmiyor![]()
topik dökülüyor herkes hasta![]()
günaydın canlarım ,
fundoş canım regl olmadın mı inşallah bebiştir geç döllenmedir
sosyalim regl olmuşsun sanrm, canım geçen ayki gibi uzamadı , tahlillerde temiz inş. minikleriniz gelecek bu ay
cnım ya ağladım ağlicam hem böyleyim, bide bulantı beni mahvediyorburası izin yönünden sorunlu erken çıkıyorum bazen ama hiç gelmememe dayanamaz ,izinim için mırın kırın ediyor kesinleşmedi bile, ama ne olursa olsun çıkıcam
Gunaydin canlarimmm. Fundam anca kendime geldim. Nasilsinnnn
Sedom gecmis olsunn. Ins 2 gun hemen gecer. Bulanti insani mahvedio ztn. Su gunlerimiz hemen gecer ins.....
fundoş sendemi hasta oldun yoksa canımm dikkat et kendine pis salgında var, git eve senin için önemli günlere yaklaşıyosn
Fundada mi hasta olmusss.gecmis olsun cnm. Bu ara fena salgin varr. Bol bol portakal suyu icin ve kivi yiyin kizlar. Enerjinizi yerine getirir.
sendede başladı desene bulantılar artık biraz sabredeceksiniz
sen ne yapıyorsun kaçak yoksun
kaçak mısalı çıktım zten canım dünde gittim işsizlik maaşı için başvurdum belki hamile falan kalırım diye yeni iş bakmıyorum
bugünde hemen kalkar kalkmaz girdim bugün gecede memlekete gidiyorum biraz değişiklik olsun banada sen nasılsın canım dr
gidiyosun sanırım testlerin falan nasıl çıktı canım
karnım iyice ağrımaya başladı kızlarrrr çok fenayımmmmm![]()
sen daha olmadın mı kuzum![]()
kaçak mısalı çıktım zten canım dünde gittim işsizlik maaşı için başvurdum belki hamile falan kalırım diye yeni iş bakmıyorum
bugünde hemen kalkar kalkmaz girdim bugün gecede memlekete gidiyorum biraz değişiklik olsun banada sen nasılsın canım dr
gidiyosun sanırım testlerin falan nasıl çıktı canım