- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
Öfff bitsin bu keşmekeş yaaa insanı geriyooo
olacaksa olsun
yarın ola hayrola inşallaaah hamilesindirrrr
Fundossss stres yokkk dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öfff bitsin bu keşmekeş yaaa insanı geriyooo
olacaksa olsun
yarın ola hayrola inşallaaah hamilesindirrrr
Selamm ben Geldimm
Twincim iyiym ben canım sen nasılsın?
Fundacım herşey güzel olacak inşAllah
Yelizcim inşAllah hamilesindir canım
İyiyim canım bildiğin gibi seni sormalı
Fundamm ne oldu kız bütün gün ne güzel geçti
Allah ım yarabbim tam gününü buldular.. Canım sakın sıkma canını.. Kocalar böle düşüncesiz.. Kendi ailelerine olan aşkları sinir edici.. Gerilmen normal canım ama yarın artık alttan al senin için önemli biliyorsun..
Ayrıca da sinirle söylenmiş şeyleri de sakın ciddiye alma
Kıııııızzz kavga ettik çok kötüüüü:18:
Bu saatte oturmamı olur arkadaş onlar nasıl insan.. Allah yardım etsin yeliz senin yerinde bende olsam geceyi berbat ettiydim hatta gelenede suratı astıydım![]()
Kıııııızzz kavga ettik çok kötüüüü:18:
Ayyy sinirden ağlıycammmm
kaşındım ben durduk yere ortalığı gerdim
anasıgil aradı bi rahat yok her akşam başım şişiyo dedim
kız y.dışındalar ya kameradan saatlerce görmek zorundayım sanki
sonra gerildik
hastayım dedi yattı
senin gerginliğinden olkuyo bizim çocuğumuz dedei![]()
mrb kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorumyrn dr a gidicem dua edin şu prolaktin düşmüştür umarım
![]()
Kizlar gunaydin
Ben dun gece 12 gibi yedim kirmizi karti.Cok uzgunum.Nefret ediyorum ayrica bu durumdan da yine hayal kırıklıgı
Zaten sinirlerim hassastı bide bu olunca cok etkilendim ustune bide eşimin acilen ankaraya gitmesi gerekti sabah da onu ugurladim ona da ayri bi uzuldum.
Neyse oyle iştee hepinize kolay gelsin bakalimm
Dün öğleden sonra bir koşturmuşum yani varya.. Sağolsun doktorum genetik tahlillerin hastanede yapılmadığını daha dün söylüyor bana gittim bidaha üniversite hastanesine.. Koşturmaktan adım adım ezberledim hastaneyi ama sonunda kanı verdim 15 gün beklicem şükür.. Trombofili paneli vermiş..
Sizler nasılsınız??