• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

pıhtılaşma başlığında sana cevap verdim canım, bu arada iyiyiz aynı tas aynı hamam :21:

Gördüm canım.. Ufff.. Geçen gece eşimle konuşuyoruz yattık uyuyacaz.. Ben bebiş istiyoyumm çok istiyoyum dedi.. Dedim tamam ikinci adeti beklemeyelim sonra dedi yok doktor ne dediyse o :)) O kadar içim gitti ki.. Rabbim diyorum şu 2. adet hemen gelse ve sağlıklı bir gebe olsam :16:

Kötü düşünme.. 36 saatte deniyo ya oda yarın.. Ne olur ne olmaz gitte bari zorda olsa gönlünü al bebek için sonra burnundan getirirsin..

Aman çok lazım her gün her gün.. Biraz nefes alsınlar mecbursun sanki hergün konuşmaya

Hobaaaaa
Fundoşş yarinn maymunluk yapmak zorundasinnn ay nasil nefret ediyorum bu durumdan yum zamani ben de resmen icimden ikinci bi insan cikti yanii şebeklikte sınır tanimiyorumm :1::1:
Valla biz de kavga ettik tam 1 bucuk yil once daha 2 aydir beraberken ankaraya gidip gunlerce telefonuma bakmadin nasil yaparsin diye aglama krizine girdimm adam delirdigimi duşunuyo :9:

Ahaaa bi kriz dahaa saat 11 e 20 var arkadasi aradi bize oturmaya geliyolarmiş bu saatteeeee pijamalarim ustumde ortalik darmadaginn allahim cildircam yaa :27::27::27:

Kizlar gunaydin
Ben dun gece 12 gibi yedim kirmizi karti.Cok uzgunum.Nefret ediyorum ayrica bu durumdan da yine hayal kırıklıgı
Zaten sinirlerim hassastı bide bu olunca cok etkilendim ustune bide eşimin acilen ankaraya gitmesi gerekti sabah da onu ugurladim ona da ayri bi uzuldum.
Neyse oyle iştee hepinize kolay gelsin bakalimm

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :17:
benayım hallettik :9::9: oda tırsttı heralde kaçırırız diye
huysuz keçiiii tripli dedi durdu tabi :1: bide jel sür yoksa uyuycam dedi çok zor oldu :9: ama kullanmadım
yaa keşke pazar günü boş geçseydik bugünde olcak ya inş. sorun olmaz

yelizimmm benimkide öleee o kadar eminki deli olduğumaaa :9:

yaaa evet gelmeleri güzelde saat geç olmuş biraz neyseki kafa dengi sevindim canım

canım üzülme hayırlısı olsun soğana devam inşallah bu sefer tutacak
kociş gitti haa ne kadar kalacak pekiiiii
kıyamam yaaa

sosyalim günaydın canımm nasılsın :54:

Gördüm canım.. Ufff.. Geçen gece eşimle konuşuyoruz yattık uyuyacaz.. Ben bebiş istiyoyumm çok istiyoyum dedi.. Dedim tamam ikinci adeti beklemeyelim sonra dedi yok doktor ne dediyse o :)) O kadar içim gitti ki.. Rabbim diyorum şu 2. adet hemen gelse ve sağlıklı bir gebe olsam :16:

en kısa zamanda inşallah olacak canımmmm
daha 4 aylık evlisin çok yoğunlaşmayın canım buna yaa insan taktımı olmuyo vallahi bak
1 sene geçti tık yok ona göre :26:

en kısa zamanda inşallah olacak canımmmm
daha 4 aylık evlisin çok yoğunlaşmayın canım buna yaa insan taktımı olmuyo vallahi bak
1 sene geçti tık yok ona göre :26:

:26::26:
Ondan da korkmuyor değilim o yüzden de hafiften hafiften bi tedirginlik var içimde ya hiç olmazsa diye :18:

inşallah canım Rabbim bizleri daha fazla bekletmez :16:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :17:
benayım hallettik :9::9: oda tırsttı heralde kaçırırız diye
huysuz keçiiii tripli dedi durdu tabi :1: bide jel sür yoksa uyuycam dedi çok zor oldu :9: ama kullanmadım
yaa keşke pazar günü boş geçseydik bugünde olcak ya inş. sorun olmaz

yelizimmm benimkide öleee o kadar eminki deli olduğumaaa :9:

yaaa evet gelmeleri güzelde saat geç olmuş biraz neyseki kafa dengi sevindim canım

canım üzülme hayırlısı olsun soğana devam inşallah bu sefer tutacak
kociş gitti haa ne kadar kalacak pekiiiii
kıyamam yaaa

sosyalim günaydın canımm nasılsın :54:

günaydın canımmm halletmene sevindim işini, gelsin bebişler :16:

:26::26:
Ondan da korkmuyor değilim o yüzden de hafiften hafiften bi tedirginlik var içimde ya hiç olmazsa diye :18:

inşallah canım Rabbim bizleri daha fazla bekletmez :16:

günaydın canımmm halletmene sevindim işini, gelsin bebişler :16:

öle düşünme lütfen sadece rahat olman için söledim karamsar olma bu senin için kayıp kendimden biliyorum
inşallah olacakkkkkk hepimizinnnn :21:

kızzzzz sosyalim pazar dün ve bugün çok sık olacak dimi yaaa :31:

öle düşünme lütfen sadece rahat olman için söledim karamsar olma bu senin için kayıp kendimden biliyorum

güzel olacak güzel :10: besin takviyesi yapıyorsun değil mi :56: sonuçta 1 yumurtayı 1 sperm dölleyecek :34: eşinin test sonuçlarıda iyiydi, ne yapıyoruz pozitif düşünüyoruz sen şimdi içeride olnları hayal et, şu anda spermlerle yumurtalar el şıkışıp tanışıyorlar, bebeğin özelliklerini düşünüp kararlaştırıyorlar :52:

Düşünürsek sürekli stres içindeyiz ya gerçekten... Gebe kalır mıyım bir daha kalırsam yine mi kürtaj olurum vs.. Bir sürü sıkıntı.. Ama güzel olumlu düşünüyoruz ki herşey güzel olsun.. Sağolsun bu konuda en büyük yardımcım psikoloğum eşim.. Öyle tatlı ki.. Her akşam bi tiyatromuz var bebeklik yapıyor öyle tatlı konuşuyor kendi bebeğimi hayal ediyorum o öyle yapınca.. :9:

güzel olacak güzel :10: besin takviyesi yapıyorsun değil mi :56: sonuçta 1 yumurtayı 1 sperm dölleyecek :34: eşinin test sonuçlarıda iyiydi, ne yapıyoruz pozitif düşünüyoruz sen şimdi içeride olnları hayal et, şu anda spermlerle yumurtalar el şıkışıp tanışıyorlar, bebeğin özelliklerini düşünüp kararlaştırıyorlar :52:

:9::9::9::9::9::9:

Düşünürsek sürekli stres içindeyiz ya gerçekten... Gebe kalır mıyım bir daha kalırsam yine mi kürtaj olurum vs.. Bir sürü sıkıntı.. Ama güzel olumlu düşünüyoruz ki herşey güzel olsun.. Sağolsun bu konuda en büyük yardımcım psikoloğum eşim.. Öyle tatlı ki.. Her akşam bi tiyatromuz var bebeklik yapıyor öyle tatlı konuşuyor kendi bebeğimi hayal ediyorum o öyle yapınca.. :9:

:50::50: pekmez yemiyo geçen ayki gibi
bide kızzz :17: ne kadar tutmaya çalışsamda akıyo sanki hiç kalmıyo :17:
ayyy evettt bende hep öle hayal kuruyorummm :9::9:
kız etki ettimi seninkindee demedin bişey

evet canım eşlerimiz gerçekten çok iyi
benimki çok takmıyor çok istiyor ama kasmıyor bana kızıyo hep çok takıyosun şimdiye olmuştu sen böle olmasan der hep
böle bunalımlı kaprisli hallerimizi çekiyolar yaa valla çok şükür :1:

benimki çok takmıyor çok istiyor ama kasmıyor bana kızıyo hep çok takıyosun şimdiye olmuştu sen böle olmasan der hep

akar kuzu bendede akıyor normal olanı o zaten:17:
benim ki hakkında yorum yapmak istemiyorum, ziraa evde kaçacak delik arıyorum bazen:17: :9:

Evet canım çok şükürrrr...

benim ki hakkında yorum yapmak istemiyorum, ziraa evde kaçacak delik arıyorum bazen:17: :9:

Valla ben de mik mik için hiç maymunluk yapmama fırsat olmuyor hiç denemedim bu zamana kadar çünkü o fırsatı vermiyor eşim sağolsun..
Dün başımın ağrısından duramıyordum migrenim tutmuştu yine de mik miksiz yatmadı :17::17::17:
:9::9::9:

Valla ben de mik mik için hiç maymunluk yapmama fırsat olmuyor hiç denemedim bu zamana kadar çünkü o fırsatı vermiyor eşim sağolsun..
Dün başımın ağrısından duramıyordum migrenim tutmuştu yine de mik miksiz yatmadı :17::17::17:

neeeeeeeeeee ciddimisinnnnnnnnnn kızzz :9::9::9:

pericannn 4 aylık evliyken herkes öle hergün doludur :9:
3-4 yıl sonra görürüm sizi :9::9:

4. ayda normal kuzu böyle olması :17:

neeeeeeeeeee ciddimisinnnnnnnnnn kızzz :9::9::9:

pericannn 4 aylık evliyken herkes öle hergün doludur :9:
3-4 yıl sonra görürüm sizi :9::9:

Kız gitgide sıkılıyorlar mı yoksa dur bakalım zaman ne gösterecek :)

4. ayda normal kuzu böyle olması :17:

Ama bazen valla başımın ağrısından ölüyorum.. Diyor ki gel sana bi iğne yapayım geçer diyo :9::9::9::78::78:

adama bişey oldu funda demek ki pekmez içindeki canavarı uyandırmış :53::53::53::9:

eeee bi bildiğimiz var demekki kızzz boşuna size burda içirin demiyom :9:
çok etkili gerçekten :9:
tüh yaaa şimdi sabah vermedime pişman oldum ben vermesem hiç aklına gelmiyo yaaa
ama kaşığı doldurim açıyo hemen ağzını paşa paşa :9:

nerde bu millet yaaaaaaaaa :27:

Kız gitgide sıkılıyorlar mı yoksa dur bakalım zaman ne gösterecek :)

Ama bazen valla başımın ağrısından ölüyorum.. Diyor ki gel sana bi iğne yapayım geçer diyo :9::9::9::78::78:

istek azalıyor ilk zamanlar kadar arzulu olunmuyor :9: her iki taraf içinde böle
monotonlaşıyor yani
iğnemiiiiiii :9: geçiyormu bari :9:

istek azalıyor ilk zamanlar kadar arzulu olunmuyor :9: her iki taraf içinde böle
monotonlaşıyor yani
iğnemiiiiiii :9: geçiyormu bari :9:

Her zaman geçmese de hafiflerdi dün gece bile uyuyamadım ağrıdan :)) :9:
Ya monotonlaşıyor demekki he.. Valla ne bilem aklına gelen o kadar heyecanlı şeyler var ki çok deli bir eşim var :9::9: Bakalım zaman ne gösterecek

eeee bi bildiğimiz var demekki kızzz boşuna size burda içirin demiyom :9:
çok etkili gerçekten :9:
tüh yaaa şimdi sabah vermedime pişman oldum ben vermesem hiç aklına gelmiyo yaaa
ama kaşığı doldurim açıyo hemen ağzını paşa paşa :9:

nerde bu millet yaaaaaaaaa :27:

sabah benden erken çıkıyor ya, yataktan kalkmadan bağırıyorum pekmezini içmeyi unutma, bütün apartman beni dinliyor:9: sabah mutfağa baktım ki yemiş gitmiş gerçekten canım benim yaa :38:

gelirler birazdan :52:

Back
X