7 gün uygula bence
birde bende o zaman demiştim bunu ne alaka diye ama vardır bi sebebi
sen iç nolacak 7 gün
bencede fundanin soyledigi gibi yaparsin cnm. ama onunda icinde bi mantigi var demekki. sen aynen orda dedigi gibi 7 gun icersin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 gün uygula bence
birde bende o zaman demiştim bunu ne alaka diye ama vardır bi sebebi
sen iç nolacak 7 gün
Tememmm yapalim bakalimm nolcekk belki bu ay uyguladigim da onumuzdeki ay etkisini gosterirr adetin 3. Gun kontrole gidicem kist yoksa yine serophene verir herhalde ama catlatma ignesi isticem bu kezbencede fundanin soyledigi gibi yaparsin cnm. ama onunda icinde bi mantigi var demekki. sen aynen orda dedigi gibi 7 gun icersin cnm
Gorumce degil canmm erkek kardesi gelicekk kucuk daha cok konusuyo deli ediyo benibekar kizkardesi olsaydi bari boyle zamanlarda işime yarardi dimi
Kizlar üst katta adam kadıni mahvetti ya cok fena dövüyo kadin oyle feryat ediyo ki napsam bilemedim elim ayagima dolasti evde kucuk cocuklari da varr ama adama da simdi bisey oldu kendini yerden yere vuruyo delirmis gibi bagiriyo eminim herkes onlari duyuyo şuanda boyle bi ses olamazz cok korkuyorum
Ayşemmmm
kız yemek yapılorum et çıkarmıştım dün kan olmuşşş pişirmesemmi araştırırken yine buraya yönlendirdiiii![]()
Noluyo kii kan oluncaa??
Kız çözülmüş çok akmış teksindim yıkadım tadıda olmadı yaaa
baktım burdada yazmışlar aynı şeyi
neyse kızlar benim 36 saat dolduuu ağrı mağrı yokkk
hani felaket ağrı olulodu
kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz ben iki gündür evde temizlik yapacam diye canım çıkıyor yorgunluktan ondan sonrada sızıp kalıyorum habiresizde ne var ne yok okuyamadım geçmişi iyi haberler vardır inşallah öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
![]()
tam yapacak zamanı buldun haaabari 3gün sonra patlatsaydın kavgayı
canım onlar annesi babası boşver görüşsünler sen git başka işini yap görüşme bitincede kocanla zaman geçir
dikkat et prolaktin çok oynak bir hormon stres çok etkiliyor, sakin ol kuzu
gerçekten senmişsinüzülme kuzum yeni batını söyle son kez güncelleyeyim inşallah
ya ben 3-4 alıntı daha yapmıştım ama onları almamış kız, sakın sosyal bana cevap vermedi gibi düşünmeyin haa![]()
Nasılsınız? Ben dün akşam parmağımı kestim bir güzel sızım sızım sızlıyor..![]()
Ayy adacayi beni nasil rahatlatti yaa cok sukurr
Kizlar üst katta adam kadıni mahvetti ya cok fena dövüyo kadin oyle feryat ediyo ki napsam bilemedim elim ayagima dolasti evde kucuk cocuklari da varr ama adama da simdi bisey oldu kendini yerden yere vuruyo delirmis gibi bagiriyo eminim herkes onlari duyuyo şuanda boyle bi ses olamazz cok korkuyorum
Günaydın kızlar..
Dünden beri sinirim tepemde.. Şu koca namzetlerine sinir oluyorum... Yine bi kıskançlık yine bi küsme halleri yemin ederim gıcık oluyorum artık.. Ne yapacağımıda bilmiyorum.. otobüste eşimin yanında bi gençten erkek duruyodu vay efendim niye ona bakmışım bu... Yani bakmadımda ben oturuyodum eşime bişi söylemek için kafamı kaldırdım gözüm kaydı normal bi hal olarak... Açtı ağzını yumdu gözünü.. Çocuk Hafiften yakışıklıda biri olunca kriz 5 katına çıktı..
ben burdayımGunaydin kizlar firsatini buldum girdm yine
Pericim gecmis olsun cnm
Benaycım bu erkekler yokmu sanki bizi uzmek icin varlar ee dogal bisi gozunun kaymasi ne niyetle baktigini dusunmuski
Digr kizlar nerde fundos sosyal yeliz
Aysecim nasil acaba
Ezo cnm gorusemiyoruz
Fatma cnm kendini bu kadar yorma miniginde yorulacak![]()