• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

fatmamm hoşgeld,n canım bittimi işler :1: ben iyiym canım gün sayıyorummm :9:
bitti sayılır tam bitti diyorum bi yer takılıyo gözüme hadi sil baştan:9: az kaldı canım benim biraz daha sabret ondan sonra sonu çok güzel olacak Allahın izniyle:16::16:
İyiyiz tatlım sen nasılsın sürekleyici olunca film insan kendini alamıyo
bende iyiyim canım bende işi bıraktım bu hafta hep evdeydim çok rahat oluyo ya:9:
hosgeldin cnmm bende tam gidiordum.sanada bi merhaba diyip ole cikayim dedim. bu ara bendede uyku hali daha bi artti. bugun 10 da uyandim.benim icin cok buyuk birsey bu:1:
idare ediyoruz iste cnm,sende iyisindir ins,kendine cok dikkat et.opuyorum senidee:16:

hoşbulduk canım uykun geldiği zaman kendini yormayacakmışsın vücut biz farkında olmadan yorgun düştüğü için öyle oluyomuş:44:bende iyiyim çok şükür evdeyim ama birazdan çıkacam kahvaltımı yapıp ağdaya gidecem ama tereddütlüyüm sorun olur mu diye:44::44:

bitti sayılır tam bitti diyorum bi yer takılıyo gözüme hadi sil baştan:9: az kaldı canım benim biraz daha sabret ondan sonra sonu çok güzel olacak Allahın izniyle:16::16:

bende iyiyim canım bende işi bıraktım bu hafta hep evdeydim çok rahat oluyo ya:9:

hoşbulduk canım uykun geldiği zaman kendini yormayacakmışsın vücut biz farkında olmadan yorgun düştüğü için öyle oluyomuş:44:bende iyiyim çok şükür evdeyim ama birazdan çıkacam kahvaltımı yapıp ağdaya gidecem ama tereddütlüyüm sorun olur mu diye:44::44:

inşallah canımmmmmm
ağdamııı ığğğ bu soğuktaaa canın çok yanmıyormuuu
ben lazerle bitirdim heryeimi :1:
kolay gelsin canım eski cumartesi çalışmadaşım :9:
bende kaçarım 1 saate kociş gelcek :53:

inşallah canımmmmmm
ağdamııı ığğğ bu soğuktaaa canın çok yanmıyormuuu
ben lazerle bitirdim heryeimi :1:
kolay gelsin canım eski cumartesi çalışmadaşım :9:
bende kaçarım 1 saate kociş gelcek :53:

aslında çok yanmıyo iki aydır evde bi şekilde kendim hallediyodum ama ağda tertemiz yapıyo ondan gidecem:34:görüşürüz canım benim dikkat et kendine öpüyorum çok çok :54::54:

ayyy herkes burdaaaa :118: :118:

İvittt cicimm sen nasilsinn nasil hissediosunnn
Buarada fundosumm ben bu ilactan sonraki sancilari sordum da doktoraa cunku benim gecen sefer resmenn felc etmisti yumurtlama donemi ve sonrasi.dedi ki birden fazla yumurta hareket halinde ve bi sivi salgiliyolarmiş catlayacaklari zamann o sivi yayildiginda sanci yaparmiş normal yumurtlama donemine gore daha fazla sanci agri olabilir kendini sıcak tut dediii

ben çıkıyorum canlarım önce banyo yapıcam sonra kocişim beni alıp çarşıya bırakacak azcık alışveriş yapacam :34::34:

İvittt cicimm sen nasilsinn nasil hissediosunnn
Buarada fundosumm ben bu ilactan sonraki sancilari sordum da doktoraa cunku benim gecen sefer resmenn felc etmisti yumurtlama donemi ve sonrasi.dedi ki birden fazla yumurta hareket halinde ve bi sivi salgiliyolarmiş catlayacaklari zamann o sivi yayildiginda sanci yaparmiş normal yumurtlama donemine gore daha fazla sanci agri olabilir kendini sıcak tut dediii

canım karnım taş gibi arada batma oluyo
bende öle ağrı olmadı yelizim normalde daha fazla olurdu çatlıyo galiba derdim hep hatta akıntımda olurmu yapışkan
bu defa hiççç olmadı gerçi ilaç yumurtlamayı geciktiriyomuş belkide daha var diem ama iğneninde süresi var

kendimi sıcak tutuyorum akşamlarıda burda çaresi yok ayaklarım hep üşüyor

aklıma takılan benim ağrım anormal değil akıntım hiç yokkkkk
sen başladınmı içmeyeee

canım karnım taş gibi arada batma oluyo
bende öle ağrı olmadı yelizim normalde daha fazla olurdu çatlıyo galiba derdim hep hatta akıntımda olurmu yapışkan
bu defa hiççç olmadı gerçi ilaç yumurtlamayı geciktiriyomuş belkide daha var diem ama iğneninde süresi var

kendimi sıcak tutuyorum akşamlarıda burda çaresi yok ayaklarım hep üşüyor

aklıma takılan benim ağrım anormal değil akıntım hiç yokkkkk
sen başladınmı içmeyeee

Canm bunun anormali normali yok herkesin yapisi farkli agri eşiği farkli hissettikleri farkli oyuzden hiicc ustune dusunme insallahh olcak bu ay ama bakk ben bu ilaci kullandigim ay nerde hata yaptim biliyomusun ben igne olmadim ya doktor bugun catlar dedi bugun ve yarin iliski dedi ama benim ondan da sonra catladi ben eminim ben o günü kacirdim bence oyuzden sen uzat iliskiyi yani gün aşiri yapiosan 3 gun daha devam et bence

Kizz termal coraplar varr yada yün patik en iyisi onlardan giysene ayakkabinin icine.Valla ayakkabi nekadar iyi olursa olsunn bence onemli olan corappp ayaklarini nekadar terletirse okadar üşürr bence tamamen yünden örülmüş patik yada çorapp giyy sicacik tutuyoo

$image.webp

$image.webp

Kizlarr bizde de boyle oluyo mu acabaaa

Ben geldimmmm :6:
Kizlar nasilsinzz bakiyim bnm bas agrilari gecmek bilmedi :43:

yaa daha netimiz gelmediii , kayseriden onay vereceklermişte biz gidip modemi alacakmışızda offff akşama kadar gelir inşallah

eee ne yapıyorsunuz bakalım fıstıklar :23:

Merhaba kızlar bende yokum malum şehir dışı halleri.. Bebek mevlüdüne geldik sizlerede bol bol dua ettim kızlar..

Rabbim bebişsizlere tez zamanda hayırlısı ile bebek.. Olanlara da hayırlısı ile kucaklarına almak nasip etsin..

Sizler artık benim can yoldaşlarım oldunuz ;)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bende yokum malum şehir dışı halleri.. Bebek mevlüdüne geldik sizlerede bol bol dua ettim kızlar..

Rabbim bebişsizlere tez zamanda hayırlısı ile bebek.. Olanlara da hayırlısı ile kucaklarına almak nasip etsin..

oyy oyy canım benim kocaman bi amin demek istiyorum, ağzına sağlık benayımm:16:

Tesekkurlerr canmmm aminnnnnn :16:

yaa daha netimiz gelmediii , kayseriden onay vereceklermişte biz gidip modemi alacakmışızda offff akşama kadar gelir inşallah

eee ne yapıyorsunuz bakalım fıstıklar :23:

Ne netmiş bee sosyalimmmm alti ustu bi tarife degisikligi gibi bisey yapicaklarr modem
Neden degisiyor kii

Back
X