• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

amiin :16:
ben tatile gönderdim kırmızıları 9 ay paralarını da verdim :9:
hamileyim canım 11 haftalık :1: darısı tez zamanda başınızaa :16:

ayyyyyyy ne guzellll Allahim sana bebegini hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin canim benimmm :)))) aminnn insallahhh hayırlısıyla darısı bizeee :16::16::16::16:

Görmediğim mesajda yazmışsın canım kusura bakma bi daha daha dikkat ederim :D
Canım ya benim gitmediğim doktor kalmadı bi hümayra ya gitmedim :9: Sorun olunca tabi hepsine gitmek istedim.. Şifada asıl doktorum Fatma hanımdı.. İnsan ilişkileri çok zayıf geldi ban tamam çok bilgili çok iyi o ne dediyse o çıktı ama moral verme açısından çok zayıf.. Ona kürtaj oldum bi daha gebe kalırsam kime giderim bilmiyorum.. Buharada Muhammet bey var onu beğendim ben bakalım hayırlısı..

Humeyra hanim iyi bi doktor cok pozitif ve guleryuzlu bi kadin ona gidebilirsin cok seviliyor gercekten.Ben şifada yatarken de cok ilgilenmisti sagolsun.bu ay da gectikten sonra gebelik olmazsa yine gidicem ona

amin canimmm.
sende belirtiler var mi,kacinci gunun olduu
fundosun yoklugu nasil belli dimi kizlarr:38:

Kigizzz daha 9. Gunumm.
İlacın bugun son gunu yumyum larr yol aliyor şuanda hissediyorummm insallah birden fazla oluşur da şansim artar bu ayy
Olmazsa da saglik olsunn
He yaa fundoş gelince sasircak simdi ne olmuş burda diye :9::9::9:

Canim gecmisler olsun gelip gitmis cnm Allah yardimcisi olsun cnm size bagislasin Allah optm cnm

Yeni arkadaşlar var sanirim
Kizlar hosgldinz aramiza
Aysecim yelizcim sed sosyal nasilsnz fundoss dikkat et kendine :16:

Yeni arkadaşlar var sanirim
Kizlar hosgldinz aramiza
Aysecim yelizcim sed sosyal nasilsnz fundoss dikkat et kendine :16:

bugünlük işim bitti :1::1::1:

yelizim ne zaman doktora gidiyorsun sen :26:

Twinn iyiyim sen nasilsinn

Sosyalimm normalde c.tesi gunune denk geliyor ama dr burada olmayacakmiş dolayisiyla pazartesi gidicemm benim hesaplara gore p.tesi yum gunum amaa gecen sefer gecikmisti yine gecikebilirr diye dusunuyorumm igne olmayacak galibaa sinir oldum doktora da zatenn

Sosyalimm normalde c.tesi gunune denk geliyor ama dr burada olmayacakmiş dolayisiyla pazartesi gidicemm benim hesaplara gore p.tesi yum gunum amaa gecen sefer gecikmisti yine gecikebilirr diye dusunuyorumm igne olmayacak galibaa sinir oldum doktora da zatenn

Iyiym cnmm sende kotu bi gece gecirmissinn ilacin yan etkisi mi acaba

hoş buldummmm twinnnn nasılsın

sen gün aşırı çalış o zaman artık t mi yaparsın başka şey mi yaparsın bilemem :9: iğneyi sen kendin vurulsan kuzu acaba zararı olur mu :44:
ben de burdayım arkadaşlar :16:

burdayken batını söylede yazayım arkadaşım hoş geldin tekrardan :16:

hayırlsı bakalımm:9::9::9:

sen ne zaman doktora gidiyorsun kuzu sordum ama görmedin herhalde :51:

Gordugun gibi cevap vermistim başgaaannnn :9:

Back
X