- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
aminnnn canım benim inşh
Gecikmenin sebebi kist olmasin kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnn canım benim inşh
sor ne olacak cevaplarız bildiğimiz kadarıyla, aslında üste cevabını vermiştim bu ay bebişim gelmezse diğer ay yaptıracağım bende takip, ben tedavi görmedim canım mayıs ayında kürtajım var o kadar hala bebek bekliyorum
Hee tememm hadi bakalim pazartesi karar vercez ozamann
Gecikmenin sebebi kist olmasin kuzum![]()
hee taşlasınlar beni değil mi
17 aylık evliyim canım mayıs ayında bi kürtajım var 3 ay korundum eylülde çalışmalara başladım bu 5. ayımız , Malatyalıyım ve malatyada yaşıyorum canım![]()
Hee tememm hadi bakalim pazartesi karar vercez ozamann
ben malatyalıları çook severım sevdım :))) allah sana da en yakın zamanda hayırlı evlat nasipetsinn :) kuzum
Yok domates atarlar![]()
Eminim tas gibi hatunsun![]()
Sosyalim sen hsg cektrmismiydin yaff ben kacirmisim bakk
kistimin olmadıgı sölemişti doktorum sormuştum onu ama bu ay hiç gtmedm kontrole akşam aradım farlutal kullan dedi adet olunca 2.gün gel dedi .
kızlar çıkmam lazım benim akşam gelir sohbete dahil olurum, öpüyorum hepinizibuda çiçekleriniz
![]()
o zaman şimdiden araştırmalara başlayalım gerçi elimizde hazır araştırılmış bilgiler var bknz. fundoşo gelirse söyler bize
iyi insanlarızdır kızz seversin tabi plakamız gibi 4-4 lük insanlarızamin canım cümlemize inşallah
domates atmazlar kuzu tufanda ıspanak atarlar14 ay oluyor kuzu çekileli çok oldu yani
![]()
Himm bakmadan nasil o ilaci vermis vermesinin sebebi nedr cnm sordunmu
adet olmam içinmiş canım
Anladim cnm test yapmistin dimi gerci baya gecmis ama
kan tahlili yaptırdım negatif çıktı canım senin sorun ney inşh sormadım sorduysamda unutmş olblrm k.bakma
Hayirlisi olsun cnm ..
Cnm yok sormadin
Tatlim dr bir problem yok dedi sebepsiz yani hsg de çekildi o da iyi
Ama gelmedi minigim hala![]()
evet canım bende hsg yaptrdm hiç bi sorun çıkmadı peki hsgnden sonra ne dedi doktor tedavi olarak yani?
Cnm bi sorun yok dedi yumurtalrda kendilgnden gelisiyo dedi 1 sene daha bekleyin dedi sonra olmazsa gelin dedi cnm hsg sonrasi hamile kalma orani artiyo dedi
Kigizzz daha 9. Gunumm.
İlacın bugun son gunu yumyum larr yol aliyor şuanda hissediyorummm insallah birden fazla oluşur da şansim artar bu ayy
Olmazsa da saglik olsunn
He yaa fundoş gelince sasircak simdi ne olmuş burda diye![]()