• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Hee tememm hadi bakalim pazartesi karar vercez ozamann

o zaman şimdiden araştırmalara başlayalım gerçi elimizde hazır araştırılmış bilgiler var bknz. fundoş :9: o gelirse söyler bize :34:

ben malatyalıları çook severım sevdım :))) allah sana da en yakın zamanda hayırlı evlat nasipetsinn :) kuzum

iyi insanlarızdır kızz seversin tabi plakamız gibi 4-4 lük insanlarız :9: amin canım cümlemize inşallah :16:
Yok domates atarlar :1:
Eminim tas gibi hatunsun :16:
Sosyalim sen hsg cektrmismiydin yaff ben kacirmisim bakk

domates atmazlar kuzu tufanda ıspanak atarlar :9: 14 ay oluyor kuzu çekileli çok oldu yani :10:

o zaman şimdiden araştırmalara başlayalım gerçi elimizde hazır araştırılmış bilgiler var bknz. fundoş :9: o gelirse söyler bize :34:

iyi insanlarızdır kızz seversin tabi plakamız gibi 4-4 lük insanlarız :9: amin canım cümlemize inşallah :16:

domates atmazlar kuzu tufanda ıspanak atarlar :9: 14 ay oluyor kuzu çekileli çok oldu yani :10:

Cnm bmm baya olmuss tez zamanda gelsin nazli kuzu :16:

kan tahlili yaptırdım negatif çıktı canım senin sorun ney inşh sormadım sorduysamda unutmş olblrm k.bakma

Hayirlisi olsun cnm ..
Cnm yok sormadin
Tatlim dr bir problem yok dedi sebepsiz yani hsg de çekildi o da iyi
Ama gelmedi minigim hala :16:

evet canım bende hsg yaptrdm hiç bi sorun çıkmadı peki hsgnden sonra ne dedi doktor tedavi olarak yani?

Cnm bi sorun yok dedi yumurtalrda kendilgnden gelisiyo dedi 1 sene daha bekleyin dedi sonra olmazsa gelin dedi cnm hsg sonrasi hamile kalma orani artiyo dedi

Kigizzz daha 9. Gunumm.
İlacın bugun son gunu yumyum larr yol aliyor şuanda hissediyorummm insallah birden fazla oluşur da şansim artar bu ayy
Olmazsa da saglik olsunn
He yaa fundoş gelince sasircak simdi ne olmuş burda diye :9::9::9:

canımmm yumurtladığını nasıl hissediyorsun ben ov. testi kullanıyorum bugun 15. günüm ama haala kalın çizgiyi göremedim :))) çıldırmk üzereym

Back
X