• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Tatlim iyiyim bat 26 si cnm
Ins gelir bebis 28 i yildonumumz :16:

ayşem koldan ölçenler yanıltabiliyor, şu kulaktan duyulanlar var ya onlardan alın eşin becerebilecekse tabi :26:

ooo daha çok var sana inşallah şimdi tanışma aşamasındadırlar seninkiler içeride :40:

zaten kayinpederde onlari onermemis cnm. o senin dediginden alacak. kayinpeder ogretir artik esime:1:

ohh twin az kalmiss,hadi ins bebisiniz hediye olur sizee:16:

ayşem koldan ölçenler yanıltabiliyor, şu kulaktan duyulanlar var ya onlardan alın eşin becerebilecekse tabi :26:

ooo daha çok var sana inşallah şimdi tanışma aşamasındadırlar seninkiler içeride :40:

Inss melegim kavussunlar artik bu ayrilik bitsin :1:
Icerde ask olsun :9:

arkadaşlar şu klomen ne işe yarıyodu ya benim doktorum bu ilacı vermedi neden aceba herkesde diyoki bu ilacı nie vermedi diye kafam karışık yardımcı ol sosyol sorumsuz biliyosan yada bilen arkadaşlar varsa:16::16::16::16::16:

klomen yumurtaların olgunlaşmasını ve büyümesini sağlıyor canım bildiğim kadarıyla ama fundoş ve yeliz daha iyi bilir çünkü onlar kullandılar :23:

ohh afiyet olsun yavrummm.
bu ara iyiyim canim. bulantilarim ciddi olcude azaldi. simdi uyku hali var surekli.
bosver cnm yee,senin cok kilonda yokki,fizigin gayet iyii:23:
bugun test yapmican dimiii

:1: sağol canım
yok yapmıycam bugün yaa yarın sabah düzenli devam edim
sedom nerdekiii :44:

zaten kayinpederde onlari onermemis cnm. o senin dediginden alacak. kayinpeder ogretir artik esime:1:

ohh twin az kalmiss,hadi ins bebisiniz hediye olur sizee:16:

Sagol kuzum insss cnm kociste dio bana ne hediye alacaksin ay nasil istiyorummmmmm :16: :54:

yanlış zamanlarda çalışıyor olabilirsin her kadın adetten sonra 14. günde çatlamaz mesela ben bi ay 30 bi ay 27 bu ay adetten sonra 20. günümde çatladım diğer aylarda çalışmayı erkenden bıraktığım için olmadığını düşünüyorum bu ay bırakmadım ama , akıntını kontrol et tabi varsa ovu testlerini al sen sana düşenleri yapta gerisini Rabbime bırak, hayırlısıyla gelir inşallah bebeğin :16:

sanırsam ben yalnış zaman kurbanıyım.bu ovu testleri eczanelerde satılıyormu kızlar.bide nasıl yapılıyor nezaman yapılıyor bu konuda beni bi aydınlatırsanız çok sevinirimmmmmm.

:1: sağol canım
yok yapmıycam bugün yaa yarın sabah düzenli devam edim
sedom nerdekiii :44:

evett daha mantiklii:1:

sedo birazdan gelir heralde,onuda cok merak ediorum. gelsinde oda merakimizi gidersin:1:
sabahlari kotu oluyor galiba,ogleye dogru geliyor hep cunkuu.
onunda bulantilari gecer ins. hemen:16:

klomen yumurtaların olgunlaşmasını ve büyümesini sağlıyor canım bildiğim kadarıyla ama fundoş ve yeliz daha iyi bilir çünkü onlar kullandılar :23:

canım benim ve eşimin değerlerim normal çıktı fakat 1 senedir gebelik oluşmadı diye süreci hızlandırmak ve yumurtalarımın çatlamama ihtimaline karşı doktor klomene başlattı adetin 5. günü alıyosun günde 2 tane 5 gün toplam 10 adet içiyordun sonra 2 gün ara verip doktora gidiyosun bakıyo ne durumda yumurtalar gelişmeye başlıyor zaten
bu duruma göre yönlendiriyo seni
ama bazısının bu ilaca rağmen yumurtası oluşmuyor gelişmiyor yada çatlamıyor
ben çatlaması için çatlatma iğnesi vuruldum

14. günümde vuruldum.. çatladımı çatlamadımı nolduuu beklemedeyiz :1:

evett daha mantiklii:1:

sedo birazdan gelir heralde,onuda cok merak ediorum. gelsinde oda merakimizi gidersin:1:
sabahlari kotu oluyor galiba,ogleye dogru geliyor hep cunkuu.
onunda bulantilari gecer ins. hemen:16:

inşallah canımmm onun en büyük sorunu kabızlık :1: ama onun içinde doktor krem vermiş popişine sürücekmiş :1:

yumurta olgunlaştırmak için femera vermişti doktor demekki bu ilçda o işe yarıyor

işte çok bilmediğim için yanıltmak istemiyorum seni kuzu

sanırsam ben yalnış zaman kurbanıyım.bu ovu testleri eczanelerde satılıyormu kızlar.bide nasıl yapılıyor nezaman yapılıyor bu konuda beni bi aydınlatırsanız çok sevinirimmmmmm.

ovu testleri eczanede pahalı oluyor canım netten alsan daha iyi olur

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html

burada gerekli bilgiler var canım az araştır takıldığın yer olursa konuşuruz :34:

inşallah canımmm onun en büyük sorunu kabızlık :1: ama onun içinde doktor krem vermiş popişine sürücekmiş :1:

Popisine mi surecekmis:1: yaa gun kurusu kayisi yese hergun,hicbir seyi kalmaz.benim kabizlik sorunum cocuklugumdan beri var. Careyi gun kurusu kayisida bulfdum. Hergun duzenli yemek gerekiyor ama.aradada iki uc kuru incir yedimmi is tamamdir:1:

Kolay miii kullanmasii sosyoss.ohh iyi barii. Esim baya uzuldu bu duruma. Birde tansiyonda annenin sagligi tehlikeye giriyor ya. Ondanda biraz korkmus:1:

Twosss sıkı calisinnn.ins bu ay tutunur annesinee:16:

Popisine mi surecekmis:1: yaa gun kurusu kayisi yese hergun,hicbir seyi kalmaz.benim kabizlik sorunum cocuklugumdan beri var. Careyi gun kurusu kayisida bulfdum. Hergun duzenli yemek gerekiyor ama.aradada iki uc kuru incir yedimmi is tamamdir:1:

Kolay miii kullanmasii sosyoss.ohh iyi barii. Esim baya uzuldu bu duruma. Birde tansiyonda annenin sagligi tehlikeye giriyor ya. Ondanda biraz korkmus:1:

Kiz yorgunluktan biseyde yapamadik 2 gundur :1:
Oy annesi onu yesin

Son düzenleyen: Moderatör:

kolay kolay canım merak etme , bir şeyinde çıkmayacak benim içim çok ferah bu konuda, korksun ama boşver değerini daha iyi anlar :21:

onu söledim aldı hemen ama fayda etmemiş o bile
benimde vardı canım o günkurusu şahane bişey yaaa :9:

canımmm inşallahhh geçici bi sorundur doktor demedimi nelere dikkat etmen gerek napmalısın üzülür tabi yaa

Back
X