Oyy canım çatal kaşık elinde ne şekersinnn![]()
valla çok zor gı ev hanımlıgıı ben bide profösyenel ev hanımıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy canım çatal kaşık elinde ne şekersinnn![]()
Kız dünden beri içimde bi coşku bi coşkuuu ne oldu anlamıyorum
![]()
Kız dünden beri içimde bi coşku bi coşkuuu ne oldu anlamıyorum
![]()
valla çok zor gı ev hanımlıgıı ben bide profösyenel ev hanımıyımşimidde bi taraftan size yazıyom bi tarafta evimi temizlemeye başlıyacam inşh kalkabilirsem
Ohhh ne güzel cnmmm cos cos bide hamisler olsa tam cosardik![]()
![]()
![]()
ayşem neler çektin neler değilmi nasıl geçti şimdi maşallah cin gibsiinnnn
offf ayşemmmmmm hemde nasıllllll ben sık sık yaparım kociş tonbalığı yyeceği zaman bend ekendime onu yapıyorum işine geliyo demi diyo banagidip gidip yiyorum bi tabak yiyom sonra 1 saat geçiyo yine
sonrada kıvran dur şişiyom bulgurlarla birlikte
akşam yapim en iyisi yoksa şişecek olan bi taraflarım
ben ev hanımı değilim canım daha yaşamadım o duyguyubakaalım hamiş olunca katılcam aranıza
Inssss cnm fndosun halayi ni cekicez yarin aliriz inss hayirli haberlerOooooo güzel.. Hakkaten zor ama bazen diyorum istifa mı etsem evime doysam :)
Valla ya pazartesi halayı çekicez inşallahhhhhhhhh![]()
he yaaa iki gündür pek coşkulusun ne güzel hep böyle ol canım![]()
ayşem neler çektin neler değilmi nasıl geçti şimdi maşallah cin gibsiinnnn
offf ayşemmmmmm hemde nasıllllll ben sık sık yaparım kociş tonbalığı yyeceği zaman bend ekendime onu yapıyorum işine geliyo demi diyo banagidip gidip yiyorum bi tabak yiyom sonra 1 saat geçiyo yine
sonrada kıvran dur şişiyom bulgurlarla birlikte
akşam yapim en iyisi yoksa şişecek olan bi taraflarım
ben ev hanımı değilim canım daha yaşamadım o duyguyubakaalım hamiş olunca katılcam aranıza
Ne guzel olurdu aysem yaa muhabbet ederdik arkadasim pek yok var ama baska sehirdeler.
Sizi merak ediyorum bnde![]()
Oooooo güzel.. Hakkaten zor ama bazen diyorum istifa mı etsem evime doysam :)
Valla ya pazartesi halayı çekicez inşallahhhhhhhhh![]()
Evt twincann,belli olmaz belki bi gun bulusuruz bebislerle
Ahh fundam bende senin gibi yapiorum bazen. Sonra dayanamayip yine yiyorumama evde kisir olunca insanin akli hep oraya gidiyor
Sen bencede aksam yap. Annem gelsin bende ona yaptirayim.yoksa hepimizin sisecek bi yeriaman can bogazdan gelirrr.
Bende bu sene ev hanimiyim cnm. Evin isi bitmiyor hic. Sabah oyle herseyi biraktim ciktim su anda ev savas alani gibi![]()
Ben kacayim kizlar kendi rekorumu kirdim topikte uzun sure kalma rekoru![]()
Öpüyorum hepinizi![]()
ne iş yapıyonki kuzum
ne iş yapıyonki kuzum
Evt twincann,belli olmaz belki bi gun bulusuruz bebislerle
Ahh fundam bende senin gibi yapiorum bazen. Sonra dayanamayip yine yiyorumama evde kisir olunca insanin akli hep oraya gidiyor
Sen bencede aksam yap. Annem gelsin bende ona yaptirayim.yoksa hepimizin sisecek bi yeriaman can bogazdan gelirrr.
Bende bu sene ev hanimiyim cnm. Evin isi bitmiyor hic. Sabah oyle herseyi biraktim ciktim su anda ev savas alani gibi![]()
Tabi nasibinde varsa hersekilde gelio.
Hatta gecen birsey duydum cok sasirdim. Arkadasim anlatmisti.bi tanidigi dogum kontrol hapiyla korunuyormus. Kadin sadece birgun hapini icmeye unutmus. Ve o gecede calisma olmus. Kadinin ay sonu adeti gecikmis. Tabi oda hap iciyorum diye bebise ihtimal vermemis.zaten istemiyormusta. Ama bebis coktan gelmis bilenasip iste..
neyse kızlar ben uçuyorumhadi hepinizde aeolun öptüm görüşürüzzzzzzzzzz
![]()
Kamudayım canım haritacıyım... Ölçüyorum biçiyorum kamulaştırıyorum alıyorum![]()
çalışmak güzel kuzum yaa valla şaka makada ev hanımlıgı hep aynı bende kpssye gircm inşh duanı eksik etme hadi öptm![]()