• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

fundoşa izin verdik nasıl istiyorsa öyle konuşacak bugünlerde sonra acısını çıkartacağız sedoşum o böyle yapmaya devam etsin :27::27::27:

fundoss ıkızlerı doyuramıyo :1: :10:

bende içli köfte yapacam kızlarrr gelinde yiyeelimmmmmmmmmmm:40::40::40::40::40:

inşallah bebişi gelmişse bizde onunla kafa yaparız :9: ona da izin var dimi başgan
ama :29:ona kıyamam beenn

twinim yengeç burçlarını çok severim , içli köfte acılı olursa canım çekeer :39:

fundoşş ikiz bekliyosuun hee :68:

ne güzell git tadını çıkar iştee :7:

aminnnnn balımmmm inşh hayırlısıyla olur güzel haberlerini bekliyorum:16:

fundos aksam yapıcan dımı ay cok heyecanlı kızz :16:
fotosunu paylas cnmm

siz ikinizde hemen psikopata bağlamaya hazırsınız zaten cadılar :10::10:

inşallah gelecek sosyalim ,fundoş senin de ikizleriin :16:

sosyalcan bu fundoş psikopatlık yapmaya başladı haberin olsun, yeni gelenleri kandırıyor ikizim var diye :82:

kız fundoşş ne geçiyor aklından söylesene iştahım açılsın bende yapacak yemek bulurum :30:

fundoss ıkızlerı doyuramıyo :1: :10:

:1: :1: :1:

:10: fundos kımse tutamaz senı aksam testı kacta yapıcksn :16:

:1: evettt
yemeklerin tadını çıkarcammmm bide çatalcanın muhabbeti sarmayanların değil :1:

sağol inşallah mutluluk

twinim 6 da çıkıyom 7 de evdeyim en geç ama yemeğe gidicekmişiz yaa inşallah yapıp paylaşabilirim hemennn

sedomm şeyyy neler geçmiyokiii biber ve kabak dolması sık sık yaptığım :1: yeşil fasulye haşlamıştım sıkmıştım onu tereyağ ve yumurta ile kavuruyorum bide çorbam vardı haa kısırrrr ayşeme sözüm vardı eve gider gitmez yapıcaktım canım çekmişti bol acılı ekşili ama dışarı gidicekmişiz işteee

inşallah bebişi gelmişse bizde onunla kafa yaparız :9: ona da izin var dimi başgan

twinim yengeç burçlarını çok severim , içli köfte acılı olursa canım çekeer :39:

sana herşey serbest gülooo ne istersen onu yap tükan senin :16::16::16:

:16: sagol kuzum bnde senı sevıom :54: :1: acılı yeme artık kuzum kabız da olmustun yaa

:1: evettt
yemeklerin tadını çıkarcammmm bide çatalcanın muhabbeti sarmayanların değil :1:

sağol inşallah mutluluk

twinim 6 da çıkıyom 7 de evdeyim en geç ama yemeğe gidicekmişiz yaa inşallah yapıp paylaşabilirim hemennn

sedomm şeyyy neler geçmiyokiii biber ve kabak dolması sık sık yaptığım :1: yeşil fasulye haşlamıştım sıkmıştım onu tereyağ ve yumurta ile kavuruyorum bide çorbam vardı haa kısırrrr ayşeme sözüm vardı eve gider gitmez yapıcaktım canım çekmişti bol acılı ekşili ama dışarı gidicekmişiz işteee

merakla beklıyoruz kuzum...
hımmm fasülye tarıfını begendımm ayy acımmmm :1:

ayyyy bendeee akşam yiyim bariiiii :18:

Back
X