• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kııız aklımaa ne geldii sen su içiyorsun dimii ,hani en son fazla içemiyordun yaa :26:

bu arada sosyalcanın yazısını okudumm iyi değilim uyumam lazım demiş bugünde gelmemişş umarım önemli bir şey yoktur :44:

icemiorum halaa yaa, bi hap icince su iciyorum:14:
doktor bebegin suyu iyi dedi,sok oldum ztn:53:

yaa kizlar bana bi akil verinn. ovu testi yaptim simdi yine silikk. bugun 15. gunum. calisma yapsak mii. gerci esimde uyudu uyuyacak:53:
4 gundur full cekiyoruzda biraz :60::60:

kız sedoooooooo nasıl buldun yaaa resme baktım şimdi epey belliymiş ben artık tecrübeliyim yaa bembeyaz benimki bu bariz çıkmış doğruuuu ben hiçç görmedim böle bişeyyyy :50:

ayşemmmmmmmmmm şuraya bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :60:

Günaydın canlarım bugün kalkar kalmaz geldim yarım gün yok yazılmamak için :) kahvaltı bile yapmadım daha

Sosyalcan yok mu :( noldu acaba

kız sedoooooooo nasıl buldun yaaa resme baktım şimdi epey belliymiş ben artık tecrübeliyim yaa bembeyaz benimki bu bariz çıkmış doğruuuu ben hiçç görmedim böle bişeyyyy :50:

ayyy fundamm duygulandimm. yalniz biz o gunde yapmamistik. esim koltukta sizmisti. :1:
ovu testini ayni anda kullanmistik ya zaten fundamm,hatta sana sormustum. ovu testini nereden alsam diye.

icemiorum halaa yaa, bi hap icince su iciyorum:14:
doktor bebegin suyu iyi dedi,sok oldum ztn:53:

bebeğin suyunuda söylüyorlar mı şimdii :53: kalleş dr. hiçbişey söylemedi bana :30:
dr. tam adamına söylemiş sana söylememesi gerekirdi :9: bebeğin suyu iyi diye şimdi iyice koyvermeyesin sen

iç canım suyu ihmal etme şaşal taşı yanında evin her yerine su koy :29:

tarihlere göre buldum fundoşum :93: 8.sırayı okudun mu tekrar yapmışım hiçbir şey yok :9:

ayyy fundamm duygulandimm. yalniz biz o gunde yapmamistik. esim koltukta sizmisti. :1:
ovu testini ayni anda kullanmistik ya zaten fundamm,hatta sana sormustum. ovu testini nereden alsam diye.

evet bendeee çok güzel yazışmalarmış baktımda ooof offfff
5 gün full ve jelle :44: bende öle yapmıştımmmm :5:
jeli tekrarmı devreye soksammm sormadın demiiii :53: :22:
jelsiz sanki kasıyom aklımda ya hep offf

bebeğin suyunuda söylüyorlar mı şimdii :53: kalleş dr. hiçbişey söylemedi bana :30:
dr. tam adamına söylemiş sana söylememesi gerekirdi :9: bebeğin suyu iyi diye şimdi iyice koyvermeyesin sen

iç canım suyu ihmal etme şaşal taşı yanında evin her yerine su koy :29:

tarihlere göre buldum fundoşum :93: 8.sırayı okudun mu tekrar yapmışım hiçbir şey yok :9:

kııız özledin mii yoksaa sendee :60: :60:

evetttttt gördüm yalnız sedommmmm hani adet olacakmış hissi var böle tatlı bi ağrııı karnında ve şeydee :9:
o varrrr

birileri özlemiş anlaşılannn :60:

Yaa ben de o yazilari okumak istiyorumm aysemle sedonun pozitif test gordukleri gunuu hangi sayfalarr

evetttttt gördüm yalnız sedommmmm hani adet olacakmış hissi var böle tatlı bi ağrııı karnında ve şeydee :9:
o varrrr

birileri özlemiş anlaşılannn :60:

fundoşum benim hala regl ağrılarım oluyor geçen dayanamadım ağrı kesici içtim :34:

:33: senide görücemm :87:

hosbulduk benayimmm,seninde iyi olmana cok sevindimm:16:

sosyal arazi olmus yanii:9:
Tşk ederim canım.
Hakkat almış gitmiş bizde neler düşündük resmen felaket tellalıyız :1:

Günaydın canlarım bugün kalkar kalmaz geldim yarım gün yok yazılmamak için :) kahvaltı bile yapmadım daha

Sosyalcan yok mu :( noldu acaba

Kız sbry senle hiç görüşemedik biz.. Hoşgeldin canım..

evet bendeee çok güzel yazışmalarmış baktımda ooof offfff
5 gün full ve jelle :44: bende öle yapmıştımmmm :5:
jeli tekrarmı devreye soksammm sormadın demiiii :53: :22:
jelsiz sanki kasıyom aklımda ya hep offf

Kaç kez dedim sana sor diye kendini düşünmüyorsan beni düşün diye ama nerdeeeee :1:

Tşk ederim canım.
Hakkat almış gitmiş bizde neler düşündük resmen felaket tellalıyız :1:

Kız sbry senle hiç görüşemedik biz.. Hoşgeldin canım..

Kaç kez dedim sana sor diye kendini düşünmüyorsan beni düşün diye ama nerdeeeee :1:

canım 304 te benim haberim var

329 da ayşemin :82: :9:

yine ben soracam heralde bu gidişle ayşo sorcaktı sözde

kız snei yerimmmmmmmmmmm sedooooooooo

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bi saate kadar evden çıkıp doktora gidecem gitmeden bi görüneyim dedim

yine ben soracam heralde bu gidişle ayşo sorcaktı sözde

kız snei yerimmmmmmmmmmm sedooooooooo

bende seniii :70:

fundoş kıız sen yelizi yanlış sayfalara gönderdinn taa 300 lere kadar gelmesi lazımm , geçmişe dönme imkanım olsa yazıp söylicemdee :9::9:

ayşem de kaçtıı ha :38:

Back
X