• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kızz sosyal ne hamilelik takvimiii süprizmi yapıyosun bize yoksaaaaaaa :53: yakaladım seniii
bu sedoda kırk saattir sözde yazıyorrrrr :35:

bu arada sedo hiç gelmiyeydin direk eve gideydin yaaa :1:

kızz sosyal ne hamilelik takvimiii süprizmi yapıyosun bize yoksaaaaaaa :53: yakaladım seniii

kız olur mu öyle şey aşk olsun hemen söylerdim neyini saklayacağım aklıma takıldıda ondan sorayım dedim :32:

sedoşum hoş geldinnn miniğinde iyiymiş çok şükür, 2 li testinde iyi çıkacak inşallah

sağol cano

amannn ben 5 lira veriyorum fazla diyorum kız :53::9:

sağol sosyalim inşallah iyi çıkar inşallah :109: dilerim bir kaç güne senin de halaylarını çekeriz canomm :16:
sedommm yine karşılaşamadıkkk :29: dışarı çıkmıştık hadımköye :41:
amanda aman miniğini görmüşlerrrrrr haftayamıı had hayırlı haberlerle gellll :21:

fundoşumm gittim gördüm minnoşu , sen nasılsın kuzum :16: :38:
Kolay gelsinn sosyalimmmm :9::9:

Fatmacim uyu uyu ihtiyacin varr
Ayy insallahh bakalimm gorcez hep beraberr :16:

inşallah yum .çatlamıştıır yelizim :49::emir_bebek:
oyy lizommmm şimdi gördüm gelince hemen face ve burayı açıyomm midyemi çekt canınnnnn
bende bayılırım kızzzz
ordada taze olmazkiiii denizsiz memlekettt :19: alıp yeme sakınnnn bulursanda

lizimm canın midyemii çektii :emir_bebek: ooff bende çok severim , fundoş kız ikimizde çok pis boğazız :9:

kız olur mu öyle şey aşk olsun hemen söylerdim neyini saklayacağım aklıma takıldıda ondan sorayım dedim :32:

napıyonuz millet ben evi topladım birazcık bugün sessiz burası:50::50:

hımmm tamammmm :1:
fatmacan bende dışardaydım geldim hiçbi hareket yok aynen
giren okuyup çıkıyor artık pas vermeden :19:
yaa benim aklıma takıldı şimdi benim adetim niye 2 gün sürdü bitti :44:

kız telefon , bide patron bey bir şey soruyor zırt pırt :10:
:9: hiç gelmek istemedim fundoşumm ama sorun ediyor hiç gelmememi, zaten son 3 saat içimi rahatlattı :9:

sağol sosyalim inşallah iyi çıkar inşallah :109: dilerim bir kaç güne senin de halaylarını çekeriz canomm :16:

fundoşumm gittim gördüm minnoşu , sen nasılsın kuzum :16: :38:

inşallah yum .çatlamıştıır yelizim :49::emir_bebek:

lizimm canın midyemii çektii :emir_bebek: ooff bende çok severim , fundoş kız ikimizde çok pis boğazız :9:

hemde ne pisboğazımmmm offf offf
izmire gittimde en az 30 tane yiyom bi seferde :9::9::9:

sedom ben bişey anlamadım benim adetim 2 gün sürdüüü şimdi yok
noluyo yaa:5:

kız telefon , bide patron bey bir şey soruyor zırt pırt :10:
:9: hiç gelmek istemedim fundoşumm ama sorun ediyor hiç gelmememi, zaten son 3 saat içimi rahatlattı :9:

kimler calisiyor????

BEEENNNN
baska varmi calisan:52::52:

:1::1::1::1::1:
canomm bende hergün isyan ede ede geliyom ama istemiyorum ya artık inadına sanki iyice kitlendim buraya
biliyorum hamiş olmadan çıkarsam sıkılcam duruyorum mecbuuuur

basa çoğunluk çalışıyor
bende son demlerimdeyim hamile kalırsam tabi:26:

hımmm tamammmm :1:
fatmacan bende dışardaydım geldim hiçbi hareket yok aynen
giren okuyup çıkıyor artık pas vermeden :19:
yaa benim aklıma takıldı şimdi benim adetim niye 2 gün sürdü bitti :44:

canım sen adetini doktora sorsana iki gün sürmesi normal değil bence ilaçlar mı yaptı acaba:53::44:

sedomm sen bugün mü gördün bebişini çok güzel bişey ya bende dün gördüm hareket ediyodu zıplıyodu sanki :9::9: benim doktor ikili test için şubatın 7sinde gel dedi erken değil dimi:44::44:

canım sen adetini doktora sorsana iki gün sürmesi normal değil bence ilaçlar mı yaptı acaba:53::44:

doktor yokki canım bu hafta izindeymiş ptesi gelcekmiş bende hemen sordum boş saatini şansıma 8,40 boşmuş anca o gün gidecem bakacak
fatmam sen klomeni ilk kullanmandamı kalmıştın

Boş gunum kuzum evdeyim napiosun benosum

:1: inşallah bugün yarınnnn he :1:
ne testi kızz ovülasyonmu yaptınnn :9:

evet azizecim ayşenur öle hamile kaldı yani onla takip ederek

regl olmadan gitsen aslında reglde test isterse süreç uzamasın :44:

twinimmmm bat son kaççç :52:

Twinim yoğunum canım ben.. Onun dışında da ayı değişen bişi yok..
Testinde de inşAllah çift çizgiyi görürde halaya senle başlarız..

Fundam şimdiden gidip ne diycem kadına :)) ben geç adet oluyorum en son şu gündü bakın mı diycem :))

Twinim yoğunum canım ben.. Onun dışında da ayı değişen bişi yok..
Testinde de inşAllah çift çizgiyi görürde halaya senle başlarız..

Fundam şimdiden gidip ne diycem kadına :)) ben geç adet oluyorum en son şu gündü bakın mı diycem :))

:1: şu kadar zamandır çocuk istiyorum şunları yaptım çok uzun adetlerim hızlandırmak istiyorum süreci hopppp işlem başşlasınnn :10:

doktor yokki canım bu hafta izindeymiş ptesi gelcekmiş bende hemen sordum boş saatini şansıma 8,40 boşmuş anca o gün gidecem bakacak
fatmam sen klomeni ilk kullanmandamı kalmıştın

canım ben klomen kullandığımda o zamanki doktor çatlatma iğnesi vermemişti o zaman tutmadı, ama şimdiki doktorum serephone ile birlikte iğne verdi ilk denemede tuttu ama ben ayriyeten farklı bi iğne daha kullandım 5 gün boyunca çatlatma iğnesinden önce

hemde ne pisboğazımmmm offf offf
izmire gittimde en az 30 tane yiyom bi seferde :9::9::9:

sedom ben bişey anlamadım benim adetim 2 gün sürdüüü şimdi yok
noluyo yaa:5:

2 gün mü sürdü :53: acaba iğneden olabilir mi fundoşum :44: haftaya p.tesi den sonra geliyordu dimi dr.un
sedomm sen bugün mü gördün bebişini çok güzel bişey ya bende dün gördüm hareket ediyodu zıplıyodu sanki :9::9: benim doktor ikili test için şubatın 7sinde gel dedi erken değil dimi:44::44:

evet canım ilk dr. bugüne randevu vermişti ama ölçemedi , haftaya çağırdı...bizi çok korkuttu gitmicem bundan sonra ona bugün ikinci dr. gitmek zorunda kaldım oda çok iyi dedi diğer dr. söylediklerini anlattım kızdı böyle bir şey olamaz diye , çok uzun old. için yazamıyorum canım ama şükür iyi haftaya c.tesi gidiyorum. .zıplıyorlar gerçekten ,kendileri minik ama hareketleri büyük :9:

bence senin için de normaldir fatmacanım haftaya 12 haftalık oluyor dimi

Fundosss iki gun mu surduuu :53: genelde nekadar suruyoduu pekii??
Ay midye mii ben midye icin yapmadigim rezillik olmazdi antalyada gecenin yarisi canim cekerdii rezillik cikarirdimm elli kisiyi arardim biri bulsun getirsin diyee
Gecen bi doktor dedi ki midye yiyeceginize pil yiyin daha iyi ayni seyi yemis oluyosunuz dedii :53: çinko falan varmiss buarada çinkoo fazlasi hamilelikte zararli haaaa

2 gün mü sürdü :53: acaba iğneden olabilir mi fundoşum :44: haftaya p.tesi den sonra geliyordu dimi dr.un

evet canım ilk dr. bugüne randevu vermişti ama ölçemedi , haftaya çağırdı...bizi çok korkuttu gitmicem bundan sonra ona bugün ikinci dr. gitmek zorunda kaldım oda çok iyi dedi diğer dr. söylediklerini anlattım kızdı böyle bir şey olamaz diye , çok uzun old. için yazamıyorum canım ama şükür iyi haftaya c.tesi gidiyorum. .zıplıyorlar gerçekten ,kendileri minik ama hareketleri büyük :9:

bence senin için de normaldir fatmacanım haftaya 12 haftalık oluyor dimi

çok şükür canım benim ya iyi olmanıza sevindi bazı doktorlar çok kötü:20:
kocişimle halen gülüyoruz dünkü hareketlerine benimki sadece 3.5 cm miş ama hareketleri bi gör:9::9: şu an 10+4 canım doktorun verdiği tarihte 12+5 olacak adetimle aynı gidiyomuş

Back
X