• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

:9::9::9: yedimm yememmi yenikapıda eminöünde hemde ığğğğ :9:

neeeee yumurta büyümüş sonramı çatlamış yaneeeeee
benim onca yum. noldu kız acabaaa biz bu hafta güzel çalıştık :9:
keşke çatlamış olsa ozaman :9:

Evett Valla canmm iste belli olmuyo yaa
İnsallahhh :16:

evvetttt
izmirde yemicem boklu istanbuldamı yicem kızzzz :60:

izmirdeki yapılışına bire bir şahit olunca neyse sen yemeye devam et :9:

Hee ben de oyle dusunuyomm doktor da 10 gun birakma dedii hayirlisii kigizz kadinin biri 35 mm olmus yumurtasi doktor catlamamis kist olmus diye adet sokturucu vermis dee kiz o yumurtayla hamile kalmis ya sonraa :53:
Bu akinti olayina sosyal basgandan bi aciklama bekliyorumm :1:

her yumurtlama döneminde akıntı olmaz ayrıca kadından kadına değişir bu akıntının miktarı ve şekli

aman sosyal duymasın sevmiyo hemde benimkilerle komşu o :9:
manisamıııı manisa kebabıda ayrı güzel haaa :125:
bende bir sene yaşadım 2010-2011 yıllarında kocişim ingilteredeyken :16:
midyesi torpili boyozu gevreği biraveri :9: oyyy anamm oyyy

evet ben sevmiyorum izmiri :63:

tahtalara gelmeyesiceler sizi:9: güya yemek yaptım acele acele bi su koymuşum tencereye patatesler bezelyeler suda yüzüyor :53: yüksek ateşe koydum ki suyu bir an önce buharlaşsın :30:

Hahahaha :1:
Ben rahatim bugunn dunden yimegim varr en sevdigimm durum :))
Kigiizz simdii benim agrim baya azaldi hatta sadece ara ara sagda sanci oluyo okadarr.bide 3-4 gundur cok akinti vardi bu sabahtan beri hic yokk
Simdii bu akinti catlamadan once mi oluyoduu catlayinca mii

Hahahaha :1:
Ben rahatim bugunn dunden yimegim varr en sevdigimm durum :))
Kigiizz simdii benim agrim baya azaldi hatta sadece ara ara sagda sanci oluyo okadarr.bide 3-4 gundur cok akinti vardi bu sabahtan beri hic yokk
Simdii bu akinti catlamadan once mi oluyoduu catlayinca mii

bak şimdi bu da değişiklik gösterir kadından kadına akıntı gelir yumurtlarsın akıntı gelir 2-3 gün sonra yumurtlarsın mesela benim bu ay o akıntım pazar günü geldi pazartesi yumurtam çatladı siz yarın akşam tekrar çalışın bu sabah çalışma oldu demi :26:

kızlar bir soru soracam hamilelik öncesi başlayan göğüs hassasiyeti ve ağrısı hamilelik boyunca devam mı ediyor :26:

bak şimdi bu da değişiklik gösterir kadından kadına akıntı gelir yumurtlarsın akıntı gelir 2-3 gün sonra yumurtlarsın mesela benim bu ay o akıntım pazar günü geldi pazartesi yumurtam çatladı siz yarın akşam tekrar çalışın bu sabah çalışma oldu demi :26:

kızlar bir soru soracam hamilelik öncesi başlayan göğüs hassasiyeti ve ağrısı hamilelik boyunca devam mı ediyor :26:

Evet canm sabah calisma oldu artik yarin aksama olurr calisma
Evet canm hamileligin ilk aylarinda agri devam ediyo ama sonra geciyo ama şişlik artarak devam ediyo :9:
Kardesimin hala agri ve hassasiyeti varr doktor bir iki haftaya gecer demis

Evet canm sabah calisma oldu artik yarin aksama olurr calisma
Evet canm hamileligin ilk aylarinda agri devam ediyo ama sonra geciyo ama şişlik artarak devam ediyo :9:
Kardesimin hala agri ve hassasiyeti varr doktor bir iki haftaya gecer demis

anladım kuzu :34: sen yarın akşam pazar sabah çalışamaya devam :6:

:1: şu kadar zamandır çocuk istiyorum şunları yaptım çok uzun adetlerim hızlandırmak istiyorum süreci hopppp işlem başşlasınnn :10:

Doktorda beni bekliyodu zaten bi benay eksik bi an önce gelsede hoooppp işlemler yapsak diye :))) kız şimdi gitsem alttan sokacak aleti bakacak ne yapacak :1:

Bide fundam diyorum ki şu medilife var ya orda bi kadın doktora da iyi diyorlar o hastane hakkında bilgin var mı ?

Fatma ve sedaa sizin pıt pıtlarınızı severim yaa ne güzel.. Sizlerden öğrenceklerimiz olacak inşAllah..

Yelizz kız hadi gazan mübarek olsun canım inşAllah herşey güzel giderde güzel haberlerini alırız..

Bende yemek yedim yoğurt yaptım geldim :))

Kızz ilişki kocu seni yazacaktım unuttum cevapla dedim :)))

Bana ilişki ne önerirsiniz acaba :))

İyiym yelizim yattım uzandım bacaklarım ağrıyo.. Sen ne yapıyon

Ayrıca da söylemeyi unuttum kız o mideyeyi nasıl yiyonuz anam hamileyken nasıl aşermedir o yaa :))

İyiym yelizim yattım uzandım bacaklarım ağrıyo.. Sen ne yapıyon

Ayrıca da söylemeyi unuttum kız o mideyeyi nasıl yiyonuz anam hamileyken nasıl aşermedir o yaa :))

Valla canm ben normalde aşeriyorum midyeye artik hamileyken nasil olur bilmiomm :))
Nasil mi yiyoruu ÜFF oyle bi yiyoruz kii sorma gitsinn :9:

Back
X