Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükürrr bugün daha bi iyiyim.. Dün gittim eve namazlarımı kıldım çok çok dua ettim gözlerimde yaşlarla.. Hepinize çok dualar ettim... Rabbim inşallah kabul eder...![]()
Mutluluk peri gunaydinnn
Perican iyi olmana cok sevindim. Dualarin icin Allah razi olsunnn
Mutluluk peri gunaydinnn
Perican iyi olmana cok sevindim. Dualarin icin Allah razi olsunnn
Şükürrr bugün daha bi iyiyim.. Dün gittim eve namazlarımı kıldım çok çok dua ettim gözlerimde yaşlarla.. Hepinize çok dualar ettim... Rabbim inşallah kabul eder...![]()
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız fundagunum izledim ben o filmiii çok güzelll evet ama bende çok üzüldüm balım
Sizin isinma yontemi baya degisikmis. Ee ne zaman calisma bitecek peki.
O filmi izlemedik. Esime soylerimm. Dun american hustle diye bi film izledik ama ben hic begenmedim. Uyumusum zaten. Dun birde istanbul disindan misafirler geldii sonrada annemde yatiya kaldilar.baya yorucu bi gundu
Bugunde doktora gidecem kontrolee.
Allah kabul etsin canım
pericim duaların kabul olsun inşallah canım sağol
mutluluk evet canım çok etkileyiciiii
ayşem evet bizde doğalgaz yok canım sadece bizim mahalledegüzel aslında ama mutfakta tüp var işte
arayacam bugün canım şirketi sorcam gece farkettik çok soğuk değil diye komşuyada gidemedim
ayyy yatıya misafirmiii yine oraya gidip ilgilenecen ozaman
doktormuuuu bilmiyodum yine gideceğiniiii ne için ayşemmm
twinimm yarınmı test yapacan
Günaydın kızlar
ayşenur kuzum genelde 12. hafta ideal ikili test için 13+5 e kadar da yapılıyomuş inş gittiğinde cinsiyetini de öğrenirsiniz
fundacım benimde bi ağlayasım var zaten işyerinde izlesemmi ki o filmi rezil olmayım sonra millete
twincan inşallah rüyan terse çıkar![]()
Günaydın kızlar
ayşenur kuzum genelde 12. hafta ideal ikili test için 13+5 e kadar da yapılıyomuş inş gittiğinde cinsiyetini de öğrenirsiniz
fundacım benimde bi ağlayasım var zaten işyerinde izlesemmi ki o filmi rezil olmayım sonra millete
twincan inşallah rüyan terse çıkar![]()
günaydın ayşenurcum nasılsın canım
pericim duaların kabul olsun inşallah canım sağol
mutluluk evet canım çok etkileyiciiii
ayşem evet bizde doğalgaz yok canım sadece bizim mahalledegüzel aslında ama mutfakta tüp var işte
arayacam bugün canım şirketi sorcam gece farkettik çok soğuk değil diye komşuyada gidemedim
ayyy yatıya misafirmiii yine oraya gidip ilgilenecen ozaman
doktormuuuu bilmiyodum yine gideceğiniiii ne için ayşemmm
twinimm yarınmı test yapacan
aaaa fundoşş nolduuizle canım bişey olmaz bir annenin seçimi konu çocukları arasında gçük altındaki
kızlar bugün istifa edebilirim![]()
evet bitanem en uygun 12.haftaa, ama 11. haftada test zamani basliyor yaa ondan ole soyledim.12.haftanin icinde yaptirmak en makbuluymus:) ben bugun tam 12+0 oldum.testi yaptiracagim gunde 12+4.
iyiyim cnm sen nasilsinnn
aslinda guzel bi yontemm. ins sorununuzda hemen cozulurr
evett doktordan sonra anneme gidecem yine![]()
bugun kontrol var cnm. 1 haftadir tansiyonumu olctum yaa onu gosterecem. acaba ultrasonla bakar mi bilmiorum.
lizooo sen hic kontrole gittiginde ultrasonla bakalim dediler mii
evet bitanem en uygun 12.haftaa, ama 11. haftada test zamani basliyor yaa ondan ole soyledim.12.haftanin icinde yaptirmak en makbuluymus:) ben bugun tam 12+0 oldum.testi yaptiracagim gunde 12+4.
iyiyim cnm sen nasilsinnn
aslinda guzel bi yontemm. ins sorununuzda hemen cozulurr
evett doktordan sonra anneme gidecem yine![]()
bugun kontrol var cnm. 1 haftadir tansiyonumu olctum yaa onu gosterecem. acaba ultrasonla bakar mi bilmiorum.
lizooo sen hic kontrole gittiginde ultrasonla bakalim dediler mii
nolduu hayirrdirr![]()
aaaa fundoşş nolduu
bende 12+5 de yaptırdım.
ayşem ben her gittiğimde bakılıyo ultrasonda sadece kan sonuçlarını göstermeye gidince bakmıyo.
anladım canımmm hadi git gel hayırlı haberlerle gerilme sakin gir odayada normal çıksın bakarsada tansiyonun bir haftalık takibin nasıldı pekiiii
yaa baksın tabi ultrasondaa gör mutlaka
çok sıkıldım ayşemmm gelmek istemiyorummm bu ara çok geriliyorummm burda
kızlar bu ikili üçlü testlerde pahalımı
biraz kendine oku ufle cnm. iyi gelir icin rahatlar. bende kahvaltimi yapayim dua ederim sana.
1 haftadir hep normal cikti cnm. bakalim doktorda nasil cikacak.
ben yavastan kahvaltimi yapayim 12 de doktorda olmam lazimmm
ikili test biraz pahalida uclu ucuzmus.
ben ikiliye 250 vericemmtabi hastaneden hastaneye degisiyor. 100 e cekende var.
uclu testte sadece kan alimi oldugu icin ucuzmus cnm.