• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın kızlar
ayşenur kuzum genelde 12. hafta ideal ikili test için 13+5 e kadar da yapılıyomuş inş gittiğinde cinsiyetini de öğrenirsiniz:16:

fundacım benimde bi ağlayasım var zaten işyerinde izlesemmi ki o filmi rezil olmayım sonra millete :1:

twincan inşallah rüyan terse çıkar :16:

Şükürrr bugün daha bi iyiyim.. Dün gittim eve namazlarımı kıldım çok çok dua ettim gözlerimde yaşlarla.. Hepinize çok dualar ettim... Rabbim inşallah kabul eder... :16::16::16::16::16:

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız fundagunum izledim ben o filmiii çok güzelll evet ama bende çok üzüldüm balım

Sizin isinma yontemi baya degisikmis. Ee ne zaman calisma bitecek peki.
O filmi izlemedik. Esime soylerimm. Dun american hustle diye bi film izledik ama ben hic begenmedim. Uyumusum zaten. Dun birde istanbul disindan misafirler geldii sonrada annemde yatiya kaldilar.baya yorucu bi gundu:(
Bugunde doktora gidecem kontrolee.

pericim duaların kabul olsun inşallah canım sağol

mutluluk evet canım çok etkileyiciiii

ayşem evet bizde doğalgaz yok canım sadece bizim mahallede :1: güzel aslında ama mutfakta tüp var işte
arayacam bugün canım şirketi sorcam gece farkettik çok soğuk değil diye komşuyada gidemedim
ayyy yatıya misafirmiii yine oraya gidip ilgilenecen ozaman
doktormuuuu bilmiyodum yine gideceğiniiii ne için ayşemmm

twinimm yarınmı test yapacan

Allah kabul etsin canım

ayşem evet bizde doğalgaz yok canım sadece bizim mahallede :1: güzel aslında ama mutfakta tüp var işte
arayacam bugün canım şirketi sorcam gece farkettik çok soğuk değil diye komşuyada gidemedim

Aminnnnnn amin aminnnnnnnnnnnnnnn :16::16::16::16:

Günaydın kızlar
ayşenur kuzum genelde 12. hafta ideal ikili test için 13+5 e kadar da yapılıyomuş inş gittiğinde cinsiyetini de öğrenirsiniz:16:

fundacım benimde bi ağlayasım var zaten işyerinde izlesemmi ki o filmi rezil olmayım sonra millete :1:

izle canım bişey olmaz bir annenin seçimi konu çocukları arasında gçük altındaki :14::14::14:
kızlar bugün istifa edebilirim :9:

Günaydın kızlar

evet bitanem en uygun 12.haftaa, ama 11. haftada test zamani basliyor yaa ondan ole soyledim.12.haftanin icinde yaptirmak en makbuluymus:) ben bugun tam 12+0 oldum.testi yaptiracagim gunde 12+4.

günaydın ayşenurcum nasılsın canım

iyiyim cnm sen nasilsinnn

aslinda guzel bi yontemm. ins sorununuzda hemen cozulurr
evett doktordan sonra anneme gidecem yine:(
bugun kontrol var cnm. 1 haftadir tansiyonumu olctum yaa onu gosterecem. acaba ultrasonla bakar mi bilmiorum.

lizooo sen hic kontrole gittiginde ultrasonla bakalim dediler mii

izle canım bişey olmaz bir annenin seçimi konu çocukları arasında gçük altındaki :14::14::14:
kızlar bugün istifa edebilirim :9:
aaaa fundoşş nolduu :53:
evet bitanem en uygun 12.haftaa, ama 11. haftada test zamani basliyor yaa ondan ole soyledim.12.haftanin icinde yaptirmak en makbuluymus:) ben bugun tam 12+0 oldum.testi yaptiracagim gunde 12+4.

bugun kontrol var cnm. 1 haftadir tansiyonumu olctum yaa onu gosterecem. acaba ultrasonla bakar mi bilmiorum.

bende 12+5 de yaptırdım.
ayşem ben her gittiğimde bakılıyo ultrasonda sadece kan sonuçlarını göstermeye gidince bakmıyo.

nolduu hayirrdirr:53::53:

anladım canımmm hadi git gel hayırlı haberlerle gerilme sakin gir odayada normal çıksın bakarsada tansiyonun bir haftalık takibin nasıldı pekiiii

yaa baksın tabi ultrasondaa gör mutlaka

çok sıkıldım ayşemmm gelmek istemiyorummm bu ara çok geriliyorummm burda

anladım canımmm hadi git gel hayırlı haberlerle gerilme sakin gir odayada normal çıksın bakarsada tansiyonun bir haftalık takibin nasıldı pekiiii

yaa baksın tabi ultrasondaa gör mutlaka

çok sıkıldım ayşemmm gelmek istemiyorummm bu ara çok geriliyorummm burda

biraz kendine oku ufle cnm. iyi gelir icin rahatlar. bende kahvaltimi yapayim dua ederim sana.
1 haftadir hep normal cikti cnm. bakalim doktorda nasil cikacak.
ben yavastan kahvaltimi yapayim 12 de doktorda olmam lazimmm

biraz kendine oku ufle cnm. iyi gelir icin rahatlar. bende kahvaltimi yapayim dua ederim sana.
1 haftadir hep normal cikti cnm. bakalim doktorda nasil cikacak.
ben yavastan kahvaltimi yapayim 12 de doktorda olmam lazimmm

ikili test biraz pahalida uclu ucuzmus.
ben ikiliye 250 vericemm:31: tabi hastaneden hastaneye degisiyor. 100 e cekende var.
uclu testte sadece kan alimi oldugu icin ucuzmus cnm.

tamam canım sağolll
kahvaltını yap canım gecikmee rahat ol gevşe girerken ister istemez heyecanlanıyo insan ama en azından oranı açmıyon ben nasıl geriliyorum bilsen 2 ay içinde kaç kez offf
ya çok masraflı bu işler geçen ay ve öncki ay 650 tl verdim şimdi 350 en az gidicek
aslında düşününce tüp bebek tedavisi gibi valla yazıcam bi kenara toplamda ne gidicek belki süreç uzarsa dahada gidicek
ben çıkma işini bekletim en iyisi :1:

Back
X