Iyiyz cnm sen nasılsın![]()
iyiyim çok şükür cnm dün kötüydümde bugün biraz daha iyiyim çamaşırları attım evi topluyorum sen nasılsın balım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyz cnm sen nasılsın![]()
Bnde iyiyim cnm sagol hayirdir cnm niye kotydnn kotu bisey yok insiyiyim çok şükür cnm dün kötüydümde bugün biraz daha iyiyim çamaşırları attım evi topluyorum sen nasılsın balım
Bnde iyiyim cnm sagol hayirdir cnm niye kotydnn kotu bisey yok ins
![]()
oldu kız oldu ama çok sevindim haa kız tabletteki uygulamayla aynı gidiyor yumurtlama günlerimde tamam bu ay sıkı çalışma
eve gidince dediğimi yapacan yaza kadar kuzu su torbasını alacaksın seninle birlikte gezecek ama sakın karnına koyma o sakıncalı sadece ayak altına
iyiyiz kuzu sennn
ağzın bal yesin bak dediğin gibi önce can sağlığı![]()
Afiyet olsun cnmn
Dikkat et sicak tut ayaklarini ki yumoslar iyi gelissin
Cnm napiyim test yapmadim sonra yapmayı da dusunmuyorum her an gelecekmis gibi hazirlikliyim![]()
Kizlar selamm hepiniz iyisinizdir insallahh
Fundosum sosyalimm benoşumm geceki mesaja cevabinizi okudum ama barışmayiz yani ucunda bebek de olsa baska bisey de barışmayi duşunmuyorum ve istemiyorum ama bunu onun burnundan getircem cok uzgunum çokk
geç canım geç yağmurda uyumak gibisi yokkkkk
benim işgüzarda sınav kağıdı öğrenci belgesi filan yenilemediği için sınavlara gitmiyo o kadar harç yatırdı yıllardır erteleyip duruyor dondur aç dondur aç![]()
dün gelemedim tekrar kızlar özür dilerim
oyy kuzum benim keşke az dayanabilseydin yumurtlama günlerinde kavga olmasaydı, ama neyse sen çok üzülme tutmuşsa diğer çalışmalardanda tutmuştur inşallah
ooo fundoş hanım inşallah bu bakımlar hamilelik öncesi bakımlardır
ezoo bak yeliz yazmış keçi boynuzu kürü, çakşır kökü , kabak çekirdeği fındık fıstık yedireceksin eşine çaresi var hemen üzülüp karaları bağlama bakayıminternetten araştır keçi boynuzu ve çakşır köklerini
bu arada ben sabah adet oldummmm
benoşummmmmmm kız telefona indirdiğimiz uygulama var yaaa doğru çıktı kız 25 i yani bugünü adet tarihimi gösteriyordu , sende önceki adetlerini yaz ortalama kaç gün adet gördüğünü yaz bak bakalım bu aya ne diyor ayrıca yumurtlama tarihimide doğru bildi kığızzzzz![]()
12 yıllık esaret kesinlikle izleyinnn
Kizlar selamm hepiniz iyisinizdir insolmaya başladh
Fundosum sosyalimm benoşumm geceki mesaja cevabinizi okudum ama barışmayiz yani ucunda bebek de olsa baska bisey de barışmayi duşunmuyorum ve istemiyorum ama bunu onun burnundan getircem cok uzgunum çokk
sosyalimmmm yaza kadarmı o niye kızzz kış boyu haaa tamammm evde sıcak yaaa aklıma gelmiyorkii buraya gelince üşüyooo
karnımada koyuyom ayrıca :26:
twinimmm bekle ozaman ptesiye kadar ha
yelizimmm o kadarmı kötü yaaaaa![]()
Ayrıca mutluluk twinim günaydın canlar :))
Yelizim hoş geldin.. Demek o kadar ciddi.. Sen daha iyi düşüneceksindir eminim. Arada oluyo yani
Iyi kuzum detoks olmuşturyok çok şükür bişey birikiyo birikiyo bazen böyle aglamak istiyo insan dün öyleydim ama geçti çok şükür
Cnm inss uzun surmez cnm kendinizi uzmeyin degmiyo cunku..sen sakin olmaya calis cnm belki minigin gelmistir :16;Kizlar selamm hepiniz iyisinizdir insallahh
Fundosum sosyalim benoşumm geceki mesaja cevabinizi okudum ama barışmayiz yani ucunda bebek de olsa baska bisey de barışmayi duşunmuyorum ve istemiyorum ama bunu onun burnundan getircem cok uzgunum çokk
Cnm bnm olmazsam pazartesi bile degil saliyi beklerim cunku yoruldum bensosyalimmmm yaza kadarmı o niye kızzz kış boyu haaa tamammm evde sıcak yaaa aklıma gelmiyorkii buraya gelince üşüyooo
karnımada koyuyom ayrıca :26:
twinimmm bekle ozaman ptesiye kadar ha
yelizimmm o kadarmı kötü yaaaaa![]()
Ayrıca mutluluk twinim günaydın canlar :))
Yelizim hoş geldin.. Demek o kadar ciddi.. Sen daha iyi düşüneceksindir eminim. Arada oluyo yani
Sorma kız bizimkide çalışmıyo boş yere para ödüyo(
Kız sosyal hangisiydi senin ki sanırım eşime yüklediğimizdi adını bi yaz hele ben benimkinden baktım :)) onu elim sildi birinin eline geçer diye :))
Kız ne zaman izledin o filmi yeni girmedi mi vizyona ben dün gazetede gördüm
Sorma kız bizimkide çalışmıyo boş yere para ödüyo(
Kız sosyal hangisiydi senin ki sanırım eşime yüklediğimizdi adını bi yaz hele ben benimkinden baktım :)) onu elim sildi birinin eline geçer diye :))
Kız ne zaman izledin o filmi yeni girmedi mi vizyona ben dün gazetede gördüm
Yelizim ne olduda boyle dedin sen simdi ne yapti geri donusu olmayan bi hata mi yapti aldatti mi kumar mi oynadi siddetmi uyguladi cano hepimiz stresliyiz bebeklerimiz gelince hersey gulluk gulustanlik olmayacak zaten ayrica stress yaptigimizdan bebislerde gelmiyor bence su yumurtlama gunlerini gecirme hem unutma intikam soguk yenir
Kuzu yeliz dedi ya termal coraplar var diye bi onu mu arastirsan karninada koyma cunku rahimde pihti yapabiliyormus
Kiz adet takvimi yaziyordu ya pembe bi kitap buraya resmini koymustum hani
Dun izledik kiz bi arkadas verdi bize:44:
günaydın balım nasılsın
yelizcim neyin var hayırdır inşallah balım
Iyi kuzum detoks olmuşturrahatlamissin iyi arada boyle oluyo kuzum
Cnm inss uzun surmez cnm kendinizi uzmeyin degmiyo cunku..sen sakin olmaya calis cnm belki minigin gelmistir :16;
Cnm bnm olmazsam pazartesi bile degil saliyi beklerim cunku yoruldum ben
Gunaydin benosumm nasilsin kuzumm![]()
Kiz adet takvimi yaziyordu ya pembe bi kitap buraya resmini koymustum hani
Dun izledik kiz bi arkadas verdi bize:44:
Cnm bnce yap kurtul kaldikca kaliyo bnde yarin yapicm disari cikcm diy3Hatırlıyorum canım onu eşimin tele yükledik neymiş efendim biri görürseymiş diye sildi![]()
İyiyim canım evdeyim temizlik yapıcam daha![]()
Bilmiyorum canım sadece kavga ettiklerini söyledi detay yok
İyiyim kuzum yaa temizlik var evde ama hiç yapasım yok
Ya benimki haftada bi kez arkadaslariyla disari cikar baya da gec gelir.Hani ben de diyorumm benim burda arkadasim yok ama onun var haftada bi gitsin ne olcak açilir hava alir.Ama ondan rica etmistim ozellikle bu hafta yapma diye cunku kizlar alkol de aliyolar yani alkol dedigimm benim esim zaten en fazla 2 duble icebilen biri oyle hayatta sarhos falan olmaz ama bende de bi huy var o kokudan nefret ediyorum.Yani o zamanlarda yaklasamiyorum kesinlikle.Ve bu huyumu biliyo;sebeplerini de biliyo benim babam zamaninda hergun yapardi bunu ve evde dayanilmaz bi koku olurdu hele de uyudugu zaman.Neyse ben dün sabah o giderken hususi soyledim bak bu aksam benim icin onemli sakin gitme diye.Sonra aksam sofrayi kurdum bekliyorum saat 7bucuk oldu simdi geliyorum diyo ben de yemek yemeden onu bekliyorum nasilsa birazdan gelcek diye.Her yarim saatte bi mesaj atiyorum her seferinde geliyorum diyo oyle oyle ben aksam yemegimi 11 de yedim.ve benimki 1 de geldi.Tabi ben bekledikse sinir katsayilarim artti artti bide geldiginde hemen bagirmaya baslamasin mi alakasiz biseyle ilgili yani uste cikmanin boylesi de gorulmemiştir.Tabi ben de agzima geleni soyledim sabaha kadar da yatakta kendi kendime konustum durdum deli gibi.Ama nerdee onda pireler ucusuyo.Ya okadar sinirliyim ki cok ofkeliyim burda bi laf vardir emek s.ken derler.iste aynen oyle.ben okadar ilac kullaniyorum igne olup okadar agri cekiyorum kendi goruyo yani bi aksamini ertelemek bukadar zor muydu.ve karsisinda cocuk var gibi geliyorum geliyorum ya gelmeyeceksen gelme arkadas ama bana soyle yani nasil icin elveriyo benim yemek yemeden okadar beklememe.Ama bu son yani.Benim cocugumun olmasi tamamen bugune bagli olsa da yaklasmicam ona kesinlikle.Ve zamani gelince de ona odeticem bunu
Ya benimki haftada bi kez arkadaslariyla disari cikar baya da gec gelir.Hani ben de diyorumm benim burda arkadasim yok ama onun var haftada bi gitsin ne olcak açilir hava alir.Ama ondan rica etmistim ozellikle bu hafta yapma diye cunku kizlar alkol de aliyolar yani alkol dedigimm benim esim zaten en fazla 2 duble icebilen biri oyle hayatta sarhos falan olmaz ama bende de bi huy var o kokudan nefret ediyorum.Yani o zamanlarda yaklasamiyorum kesinlikle.Ve bu huyumu biliyo;sebeplerini de biliyo benim babam zamaninda hergun yapardi bunu ve evde dayanilmaz bi koku olurdu hele de uyudugu zaman.Neyse ben dün sabah o giderken hususi soyledim bak bu aksam benim icin onemli sakin gitme diye.Sonra aksam sofrayi kurdum bekliyorum saat 7bucuk oldu simdi geliyorum diyo ben de yemek yemeden onu bekliyorum nasilsa birazdan gelcek diye.Her yarim saatte bi mesaj atiyorum her seferinde geliyorum diyo oyle oyle ben aksam yemegimi 11 de yedim.ve benimki 1 de geldi.Tabi ben bekledikse sinir katsayilarim artti artti bide geldiginde hemen bagirmaya baslamasin mi alakasiz biseyle ilgili yani uste cikmanin boylesi de gorulmemiştir.Tabi ben de agzima geleni soyledim sabaha kadar da yatakta kendi kendime konustum durdum deli gibi.Ama nerdee onda pireler ucusuyo.Ya okadar sinirliyim ki cok ofkeliyim burda bi laf vardir emek s.ken derler.iste aynen oyle.ben okadar ilac kullaniyorum igne olup okadar agri cekiyorum kendi goruyo yani bi aksamini ertelemek bukadar zor muydu.ve karsisinda cocuk var gibi geliyorum geliyorum ya gelmeyeceksen gelme arkadas ama bana soyle yani nasil icin elveriyo benim yemek yemeden okadar beklememe.Ama bu son yani.Benim cocugumun olmasi tamamen bugune bagli olsa da yaklasmicam ona kesinlikle.Ve zamani gelince de ona odeticem bunu