• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlar selamm hepiniz iyisinizdir insallahh
Fundosum sosyalimm benoşumm geceki mesaja cevabinizi okudum ama barışmayiz yani ucunda bebek de olsa baska bisey de barışmayi duşunmuyorum ve istemiyorum ama bunu onun burnundan getircem cok uzgunum çokk

oldu kız oldu ama çok sevindim haa kız tabletteki uygulamayla aynı gidiyor yumurtlama günlerimde tamam bu ay sıkı çalışma :32:
eve gidince dediğimi yapacan yaza kadar kuzu su torbasını alacaksın seninle birlikte gezecek ama sakın karnına koyma o sakıncalı sadece ayak altına :32:

iyiyiz kuzu sennn :3:

ağzın bal yesin bak dediğin gibi önce can sağlığı :16:

Afiyet olsun cnmn
Dikkat et sicak tut ayaklarini ki yumoslar iyi gelissin :1:
Cnm napiyim test yapmadim sonra yapmayı da dusunmuyorum her an gelecekmis gibi hazirlikliyim :9:

Fundosum sosyalimm benoşumm geceki mesaja cevabinizi okudum ama barışmayiz yani ucunda bebek de olsa baska bisey de barışmayi duşunmuyorum ve istemiyorum ama bunu onun burnundan getircem cok uzgunum çokk

sosyalimmmm yaza kadarmı o niye kızzz kış boyu haaa tamammm evde sıcak yaaa aklıma gelmiyorkii buraya gelince üşüyooo :5:

karnımada koyuyom ayrıca :26:

twinimmm bekle ozaman ptesiye kadar ha

yelizimmm o kadarmı kötü yaaaaa :31:

geç canım geç yağmurda uyumak gibisi yokkkkk
benim işgüzarda sınav kağıdı öğrenci belgesi filan yenilemediği için sınavlara gitmiyo o kadar harç yatırdı yıllardır erteleyip duruyor dondur aç dondur aç :41:

Sorma kız bizimkide çalışmıyo boş yere para ödüyo :((

dün gelemedim tekrar kızlar özür dilerim :25:

oyy kuzum benim keşke az dayanabilseydin yumurtlama günlerinde kavga olmasaydı, ama neyse sen çok üzülme tutmuşsa diğer çalışmalardanda tutmuştur inşallah :16:

ooo fundoş hanım inşallah bu bakımlar hamilelik öncesi bakımlardır :34:

ezoo bak yeliz yazmış keçi boynuzu kürü, çakşır kökü , kabak çekirdeği fındık fıstık yedireceksin eşine çaresi var hemen üzülüp karaları bağlama bakayım :20: internetten araştır keçi boynuzu ve çakşır köklerini :34:

bu arada ben sabah adet oldummmm :32::32::32:

benoşummmmmmm kız telefona indirdiğimiz uygulama var yaaa doğru çıktı kız 25 i yani bugünü adet tarihimi gösteriyordu , sende önceki adetlerini yaz ortalama kaç gün adet gördüğünü yaz bak bakalım bu aya ne diyor ayrıca yumurtlama tarihimide doğru bildi kığızzzzz:53::53::53:

12 yıllık esaret kesinlikle izleyinnn

Kız sosyal hangisiydi senin ki sanırım eşime yüklediğimizdi adını bi yaz hele ben benimkinden baktım :)) onu elim sildi birinin eline geçer diye :))

Kız ne zaman izledin o filmi yeni girmedi mi vizyona ben dün gazetede gördüm

Ayrıca mutluluk twinim günaydın canlar :))

Yelizim hoş geldin.. Demek o kadar ciddi.. Sen daha iyi düşüneceksindir eminim. Arada oluyo yani

Kizlar selamm hepiniz iyisinizdir insolmaya başladh

Yelizim ne olduda boyle dedin sen simdi ne yapti geri donusu olmayan bi hata mi yapti aldatti mi kumar mi oynadi siddetmi uyguladi cano hepimiz stresliyiz bebeklerimiz gelince hersey gulluk gulustanlik olmayacak zaten ayrica stress yaptigimizdan bebislerde gelmiyor bence su yumurtlama gunlerini gecirme hem unutma intikam soguk yenir
sosyalimmmm yaza kadarmı o niye kızzz kış boyu haaa tamammm evde sıcak yaaa aklıma gelmiyorkii buraya gelince üşüyooo :5:

Kuzu yeliz dedi ya termal coraplar var diye bi onu mu arastirsan karninada koyma cunku rahimde pihti yapabiliyormus

yok çok şükür bişey birikiyo birikiyo bazen böyle aglamak istiyo insan dün öyleydim ama geçti çok şükür
Iyi kuzum detoks olmuştur :1: rahatlamissin iyi arada boyle oluyo kuzum :16:
Fundosum sosyalim benoşumm geceki mesaja cevabinizi okudum ama barışmayiz yani ucunda bebek de olsa baska bisey de barışmayi duşunmuyorum ve istemiyorum ama bunu onun burnundan getircem cok uzgunum çokk
Cnm inss uzun surmez cnm kendinizi uzmeyin degmiyo cunku..sen sakin olmaya calis cnm belki minigin gelmistir :16;

Cnm bnm olmazsam pazartesi bile degil saliyi beklerim cunku yoruldum ben :31:
Ayrıca mutluluk twinim günaydın canlar :))

Yelizim hoş geldin.. Demek o kadar ciddi.. Sen daha iyi düşüneceksindir eminim. Arada oluyo yani

Gunaydin benosumm nasilsin kuzumm :16:

Kız sosyal hangisiydi senin ki sanırım eşime yüklediğimizdi adını bi yaz hele ben benimkinden baktım :)) onu elim sildi birinin eline geçer diye :))

Kiz adet takvimi yaziyordu ya pembe bi kitap buraya resmini koymustum hani
Dun izledik kiz bi arkadas verdi bize:44:

Yelizim ne olduda boyle dedin sen simdi ne yapti geri donusu olmayan bi hata mi yapti aldatti mi kumar mi oynadi siddetmi uyguladi cano hepimiz stresliyiz bebeklerimiz gelince hersey gulluk gulustanlik olmayacak zaten ayrica stress yaptigimizdan bebislerde gelmiyor bence su yumurtlama gunlerini gecirme hem unutma intikam soguk yenir

Kuzu yeliz dedi ya termal coraplar var diye bi onu mu arastirsan karninada koyma cunku rahimde pihti yapabiliyormus

ya evet azbuz bi parada değil yazık günah yaaa

kız o film yeniyse düşmüşmü hemen yahuu hele akşam bizde bakak biz sürekli izliyoruz yaa önerileri dikkate alıyom bide şu khan vardı o nasıldıki izleyenler huuu

yaa yelizzz paylaş bizle nolduuuu

ayy evet o çoraptan bakim en iyisi
kızlar çok heyecanlıyım ptesi doktora gidicem yaa ya bide ben bu klomendende çok umutluyum yani filmle az tıkanıklık olduğunu varsayalım açılırsa
klomenin etkiside kalıyomuşşş birini okudum burda öle ikizleri olmuş ikinci ay ve ilaçsız
yalnız rahim filminden sonra korunma var benim bu ay boş ozaman dimi sosyalim
bide filmden önce miniğim tutunursa :44:

Hatırlıyorum canım onu eşimin tele yükledik neymiş efendim biri görürseymiş diye sildi :1:

günaydın balım nasılsın

yelizcim neyin var hayırdır inşallah balım

İyiyim canım evdeyim temizlik yapıcam daha :1:

Bilmiyorum canım sadece kavga ettiklerini söyledi detay yok

Iyi kuzum detoks olmuştur :1: rahatlamissin iyi arada boyle oluyo kuzum :16:

Cnm inss uzun surmez cnm kendinizi uzmeyin degmiyo cunku..sen sakin olmaya calis cnm belki minigin gelmistir :16;

Cnm bnm olmazsam pazartesi bile degil saliyi beklerim cunku yoruldum ben :31:

Gunaydin benosumm nasilsin kuzumm :16:

İyiyim kuzum yaa temizlik var evde ama hiç yapasım yok

böle çiçekli bi kitaptı demi o bendede var kız adetimi ptesi göstermişti hatta bende pazar bekliyodum hani salı geldi :1: ona göre çarşambaya yumurtluyorummm rahim filmide bi sonraki gün çekilirse :44:

Ya benimki haftada bi kez arkadaslariyla disari cikar baya da gec gelir.Hani ben de diyorumm benim burda arkadasim yok ama onun var haftada bi gitsin ne olcak açilir hava alir.Ama ondan rica etmistim ozellikle bu hafta yapma diye cunku kizlar alkol de aliyolar yani alkol dedigimm benim esim zaten en fazla 2 duble icebilen biri oyle hayatta sarhos falan olmaz ama bende de bi huy var o kokudan nefret ediyorum.Yani o zamanlarda yaklasamiyorum kesinlikle.Ve bu huyumu biliyo;sebeplerini de biliyo benim babam zamaninda hergun yapardi bunu ve evde dayanilmaz bi koku olurdu hele de uyudugu zaman.Neyse ben dün sabah o giderken hususi soyledim bak bu aksam benim icin onemli sakin gitme diye.Sonra aksam sofrayi kurdum bekliyorum saat 7bucuk oldu simdi geliyorum diyo ben de yemek yemeden onu bekliyorum nasilsa birazdan gelcek diye.Her yarim saatte bi mesaj atiyorum her seferinde geliyorum diyo oyle oyle ben aksam yemegimi 11 de yedim.ve benimki 1 de geldi.Tabi ben bekledikse sinir katsayilarim artti artti bide geldiginde hemen bagirmaya baslamasin mi alakasiz biseyle ilgili yani uste cikmanin boylesi de gorulmemiştir.Tabi ben de agzima geleni soyledim sabaha kadar da yatakta kendi kendime konustum durdum deli gibi.Ama nerdee onda pireler ucusuyo.Ya okadar sinirliyim ki cok ofkeliyim burda bi laf vardir emek s.ken derler.iste aynen oyle.ben okadar ilac kullaniyorum igne olup okadar agri cekiyorum kendi goruyo yani bi aksamini ertelemek bukadar zor muydu.ve karsisinda cocuk var gibi geliyorum geliyorum ya gelmeyeceksen gelme arkadas ama bana soyle yani nasil icin elveriyo benim yemek yemeden okadar beklememe.Ama bu son yani.Benim cocugumun olmasi tamamen bugune bagli olsa da yaklasmicam ona kesinlikle.Ve zamani gelince de ona odeticem bunu

Hatırlıyorum canım onu eşimin tele yükledik neymiş efendim biri görürseymiş diye sildi :1:

İyiyim canım evdeyim temizlik yapıcam daha :1:

Bilmiyorum canım sadece kavga ettiklerini söyledi detay yok

İyiyim kuzum yaa temizlik var evde ama hiç yapasım yok
Cnm bnce yap kurtul kaldikca kaliyo bnde yarin yapicm disari cikcm diy3

Ya benimki haftada bi kez arkadaslariyla disari cikar baya da gec gelir.Hani ben de diyorumm benim burda arkadasim yok ama onun var haftada bi gitsin ne olcak açilir hava alir.Ama ondan rica etmistim ozellikle bu hafta yapma diye cunku kizlar alkol de aliyolar yani alkol dedigimm benim esim zaten en fazla 2 duble icebilen biri oyle hayatta sarhos falan olmaz ama bende de bi huy var o kokudan nefret ediyorum.Yani o zamanlarda yaklasamiyorum kesinlikle.Ve bu huyumu biliyo;sebeplerini de biliyo benim babam zamaninda hergun yapardi bunu ve evde dayanilmaz bi koku olurdu hele de uyudugu zaman.Neyse ben dün sabah o giderken hususi soyledim bak bu aksam benim icin onemli sakin gitme diye.Sonra aksam sofrayi kurdum bekliyorum saat 7bucuk oldu simdi geliyorum diyo ben de yemek yemeden onu bekliyorum nasilsa birazdan gelcek diye.Her yarim saatte bi mesaj atiyorum her seferinde geliyorum diyo oyle oyle ben aksam yemegimi 11 de yedim.ve benimki 1 de geldi.Tabi ben bekledikse sinir katsayilarim artti artti bide geldiginde hemen bagirmaya baslamasin mi alakasiz biseyle ilgili yani uste cikmanin boylesi de gorulmemiştir.Tabi ben de agzima geleni soyledim sabaha kadar da yatakta kendi kendime konustum durdum deli gibi.Ama nerdee onda pireler ucusuyo.Ya okadar sinirliyim ki cok ofkeliyim burda bi laf vardir emek s.ken derler.iste aynen oyle.ben okadar ilac kullaniyorum igne olup okadar agri cekiyorum kendi goruyo yani bi aksamini ertelemek bukadar zor muydu.ve karsisinda cocuk var gibi geliyorum geliyorum ya gelmeyeceksen gelme arkadas ama bana soyle yani nasil icin elveriyo benim yemek yemeden okadar beklememe.Ama bu son yani.Benim cocugumun olmasi tamamen bugune bagli olsa da yaklasmicam ona kesinlikle.Ve zamani gelince de ona odeticem bunu

Kuzum gercktn cok haksizlik yapmis sana...
Ama lutfen üzülme sonucta sen ne kadr caba sarfediyosun sonucta hormon aliyosun ama erkekler ahh ahh..
Peki sabah nasildi kuzum :31:

off yaaa benim görümcemdede bu sorun var kız çok yıpranıyor bi arkadaş ortamı var ama bunlar 10 yaşından beri çıkıyolarmış herşeyini biliyodu aynı mahallede ve ben evlendim ilk yıl onlarla kaldım izmirde ozaman nişanlıydı gece krizlere giriyodu o arkadaşları ile içmeye gidiyo diye
bile bile evlendi şimdide çoook yıpranıyor neyse uzun hikaye
ama şunu sölim bu arkadaş ortamı ve içmeleri kadını çok yıpratıyor bunu çok iyi biliyorum benim babamda kırk yılda bir içer ama batırır ortalığıııı Allaha çok şükür eşim çok farklı ama olsa asla katlanamazdım bende çok sinirlenirdim.
birde o uyuz arkadaşları doldurdumu acaba yelizim patladı sana
onlarınkiler pasif ses çıkarmayan tiplerse sende kültürlüsün altta kalmıyosun
inşallah ordan çıkarsınız biran evvel canımmm

halbuki dün börek yaptın gelip gidip yedim diyodun kıyamam yaa demek öle bıraktı seni pis enişte:41:

balım gerçekten haklısın ama kendini yıpratma bence hatasını anlarda bidaha yapmaz inşallah

Back
X