• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

canım bunu doktor bilir sen bi adet olda bakalım ne diyecek doktorun

okudum kuzum ama hemen umutlanma hamile olsan hemen çıkmazda inan bana 1 saat beklerdin o zaman çıkardı bugün iğneden sonra kaçıncı gün :26:

Kiz ne umuduu ben zaten igneyle gelen hormonu takip etmek icin yaptim bakalim nezaman etkisi gecicek diyee

Kiz ne umuduu ben zaten igneyle gelen hormonu takip etmek icin yaptim bakalim nezaman etkisi gecicek diyee

tamam artık yapma kuzu ne yapacan ne zaman geçerse geçsin :34: iğneyi ne zaman vurulmuştun cano sen :26:

anladım balımda ben çok severim yani soganı pul biberli limonlu felan siz svmezmisinizki:56:

bende çok severim soğanı çiğ çiğ yemeyi ama yeşil soğanı sevmem :63::1:

slm kızlar napıyonuz biz bugün eşimle dışarı bi çıktık eve yeni giriyoz valla :9::9: ben bi geçmişi okuyup geliyom baya kaynatmışsınız yine:34::34:

Kigiizzz kardesim aradi daa onla konustumm
İgneyi gecen pazartesi aksamustu vuruldum canmm

yelizim malatya topicinde bi arkadaşım var adı yusra ateş ölçyor oda benim gibi kuzu bu yumurtladıktan 2 gün önce ve 2 gün sonra ilişkiye giriyor biraz önce kan testi yaptırdı sonuç 93 çıktı, sen şimdi dpo 7 desin dediğim arkadaşım dpo 12 de , sende dpo 10 da kan testi yaparsan görürsün diye düşünüyorum eğer çok merak ediyorsan tabii yok ben bekleyecem dersende saygı duyarım :42:

benimkinin dişi ağrıyodu bi kaç gündür doktora gidecem sende gel diye tutturdu onu hallettik başka işi çıktı beni eve bırak sen git dedim yok sende benimle gel evde ne yapacan tek başına dedi salmadı :9::9:bende anlamadım ne bu düşkünlük diye:53::53:

bebek var kuzu baba olacak kolay mı :1:

benimkinin dişi ağrıyodu bi kaç gündür doktora gidecem sende gel diye tutturdu onu hallettik başka işi çıktı beni eve bırak sen git dedim yok sende benimle gel evde ne yapacan tek başına dedi salmadı :9::9:bende anlamadım ne bu düşkünlük diye:53::53:

yelizim malatya topicinde bi arkadaşım var adı yusra ateş ölçyor oda benim gibi kuzu bu yumurtladıktan 2 gün önce ve 2 gün sonra ilişkiye giriyor biraz önce kan testi yaptırdı sonuç 93 çıktı, sen şimdi dpo 7 desin dediğim arkadaşım dpo 12 de , sende dpo 10 da kan testi yaparsan görürsün diye düşünüyorum eğer çok merak ediyorsan tabii yok ben bekleyecem dersende saygı duyarım :42:

bebek var kuzu baba olacak kolay mı :1:

Fatmamm sosyale katiliyorum buu babalik düşkünlüğü en sevdigim koca tipi insallah benimki de oyle olurr
Sosyalim ama iste bende igne faktörü varr ondan korkuom 10. Gun kan testinde pozitif sanip 12. Gun deger yerlerde olanlar varr oyuzden en garantisi haftaya pazartesi olur herhalde yani igneden 14 gun sonraa

Back
X