• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

benayım bu ayda 40 günde adet olacaksan eğer bu kahverengi lekeyi yerleşme düşüşü olarak tahmin edebiliriz yok eğer eski düzenine geri döndüysen adetin geliyor kuzum :25:

Benayım yerleşme kanaması pembemsi veya kahverengi lekelenme şeklinde olup içinde pıhtılar olmuyomuş. Genelde yumurtlamanın 9. günü oluyomuş. Belirtileri midede şişkinlik,meme ucunda hassasiyet,kramplarmış. 2 gün sürebilirmiş. Yani bi gün daha bekle yarın da adet olmazsan test yap canım. İnşallah sonuç pozitiftir :16:

günaydın millet
kaçıncı günün iğneden sonra yelizimmm bende hiiiç çizgi çıkmadı 11-12-13 yaptım biliyosun :53:
hala iğnenn etkisimi sence

benaycımmm gönül kazezoğlu avcılar hospital 444 2 999 veya 591 10 00 randevu al canım

kızzz yaşadığın şey çok garip hiç olmayan bişeyse hele ayyy inşallah yerleşmedir nasıl sevinirim bilsen
bi test yapsan yaaa inşallah öledir kontrole gidersin doktoraaa :16:

Sosyalim işte bilmedim ki.. Adet olsa doktora gidicem ya bile aklım karıştı :(

Lizim Allah razı olsun canım benimkide pıhtısız kahveydi çok yoğun değildi adet oldum sandım iş yerine geldim bişi yok..
Dün karnım taş gibiydi hatta sabah bişi görmeyince lavaboda dedim gaz yaptı galiba ağrı ona yormuştum :) başkada belirti yok.. İçten içe ağrı var o geçen ayda olmuştu.. Yum günümü hiç bilmiyorum canım o konudanda müzdaribim :))

Fundam tşk ediyorum hemen not aldım.. İnşAllah kız ama bilmiyorum çok ümitlenmek istemiyrum yarın olmazsa bişi ona göre hareket ederim bugün belki devamı gelir bilmiyorum her an tetikteyim :1:

Nasılsınız? Ben yine çok kötüyüm.. Dün divan toplantımız vardı beyfendi yine esti gürledi saydı döktü kırdı geçirdi.. Ben de bu sabah aldım biletimi ne olacaksa olsun.. Gitme de demiyor ama aileme bile dil uzatıyor artık yeter daa.. Bu güzel topikte bunları yazmak istemezdim ama çok kötüyüm.. 4-5 güne regl olcam sonra bebek çalışması bile yapmayız bu kırgınlıkla.. Bu aydan kalacak kesin :(:14::14:

eline yapışıyor mu o akıntı yapış yapış değil mi eğer öylleyse korkmana gerek yok daha erken yumurtlama için :34:

Sosyalim işte bilmedim ki.. Adet olsa doktora gidicem ya bile aklım karıştı :(

Lizim Allah razı olsun canım benimkide pıhtısız kahveydi çok yoğun değildi adet oldum sandım iş yerine geldim bişi yok..
Dün karnım taş gibiydi hatta sabah bişi görmeyince lavaboda dedim gaz yaptı galiba ağrı ona yormuştum :) başkada belirti yok.. İçten içe ağrı var o geçen ayda olmuştu.. Yum günümü hiç bilmiyorum canım o konudanda müzdaribim :))

Fundam tşk ediyorum hemen not aldım.. İnşAllah kız ama bilmiyorum çok ümitlenmek istemiyrum yarın olmazsa bişi ona göre hareket ederim bugün belki devamı gelir bilmiyorum her an tetikteyim :1:

evet kızz oturunca bile hissediyorummm uhu gibi :9: :9:
ve inanılmazz üşüyorum burdaa hava çok iyiymiş yaa onu anladım geçen haftalar hiç üşümüyodum şimdi buranın nasıl soğuk oldunu iyice anladım işler durgun yaa ben izne çıkmak istiyorum ücretsiz dedim onlarında canına minnet valla çıkarım verseler zaten hamile kalsam dönmemde :1:

benaycım ozaman bakalım bugün bi gelişme olcakmı ona göre dedin gibi hadiii hayırlısı

Nasılsınız? Ben yine çok kötüyüm.. Dün divan toplantımız vardı beyfendi yine esti gürledi saydı döktü kırdı geçirdi.. Ben de bu sabah aldım biletimi ne olacaksa olsun.. Gitme de demiyor ama aileme bile dil uzatıyor artık yeter daa.. Bu güzel topikte bunları yazmak istemezdim ama çok kötüyüm.. 4-5 güne regl olcam sonra bebek çalışması bile yapmayız bu kırgınlıkla.. Bu aydan kalacak kesin :(:14::14:

canımmm bak ilk sene bu tarz şeyler olabiliyor ama ailene laf uzatmak ne demek yahuuu bence perican bebek olayı için çok acele ediyosun sen bilet alıp tek başına gidebiliyosan ailenin yanına hemde daha 4 aylıkken bence çocuk için erken birde sen bu konuyu çok takıyosun yıprandın ondanda batıyor herşey birbirinize belkide
yalnız sana şunu sölim birbirinizin ailesini kötülemeyin birbirinize düzelmez yoksa aranız

perikanadım çokkk üzüldüm canımyaaa ama şuan sinirlisiniz canım ikinizde fevri kararlar alma balım bence fakat ailene laf söylemesinide dogru bulmadım tabikide :47:

canımmm bak ilk sene bu tarz şeyler olabiliyor ama ailene laf uzatmak ne demek yahuuu bence perican bebek olayı için çok acele ediyosun sen bilet alıp tek başına gidebiliyosan ailenin yanına hemde daha 4 aylıkken bence çocuk için erken birde sen bu konuyu çok takıyosun yıprandın ondanda batıyor herşey birbirinize belkide
yalnız sana şunu sölim birbirinizin ailesini kötülemeyin birbirinize düzelmez yoksa aranız

Canım inan ki ailesine en ufak bir olumsuz lafım olmadı hiç.. Ben öyle yetişmedim içimden asla hele ki ihtiyarlara hiçbir kötülük geçmez.. Bir görsen gidince hiç oturmuyorum bbası da rahatsız ya öyle hoşuma gidiyor onları mutlu etmek.. Ama o aileme karşı o kadar hassas değil.. Annem de gelecek dedim biz ordayken gelmek istiyo ki bizi de görsün dedim bana ne diyo "ananla sne karar veriyorsunuz bana kbul etmek düşüyor" diyo ya.. Biz ne sorunlarla uğraşıyoruz sen zevkinin peşindesin diyo ya daha ne laflar söyledi demicem.. Kırıcı oldu.. Yoruldum ya.. :14::14::14:

perikanadım çokkk üzüldüm canımyaaa ama şuan sinirlisiniz canım ikinizde fevri kararlar alma balım bence fakat ailene laf söylemesinide dogru bulmadım tabikide :47:

Kardeşim şu an inşaat müh. Mezunu kpss ye hazırlanıyor çok iyi de müzisyendir aylık 1200 müzikten kazanıyor imzası karşılığı da 450 tl alıyor şimdilik ona o müzik ters geliyor ne alakaysa benim gitmemden kardeşime geçti diyo ben kardeşinin yaşındayken eşek gibi çalışırdım o napıyo yiyo içiyo kızlarla sefa yapıyo ay öyle zorum gitti ki o an koptum yan idedim saçmalayı bırak doğru konuş.. Ya of çok özür dilerim ama içimden aatamıyorum burda da yalnızım anlatacak kimsem de yok :((((((

Kardeşim şu an inşaat müh. Mezunu kpss ye hazırlanıyor çok iyi de müzisyendir aylık 1200 müzikten kazanıyor imzası karşılığı da 450 tl alıyor şimdilik ona o müzik ters geliyor ne alakaysa benim gitmemden kardeşime geçti diyo ben kardeşinin yaşındayken eşek gibi çalışırdım o napıyo yiyo içiyo kızlarla sefa yapıyo ay öyle zorum gitti ki o an koptum yan idedim saçmalayı bırak doğru konuş.. Ya of çok özür dilerim ama içimden aatamıyorum burda da yalnızım anlatacak kimsem de yok :((((((

balımmmm haklısın tabi kardeşinle ne alaka yani kıskançlık var gibi sanki ama bilemedim ya üzüldüm kuzum sakın fevri karar alma yuvamız çokkk zor kuruluyo ama BOZMAKKKK O KADARRR KOLAYKİİ:14:

balımmmm haklısın tabi kardeşinle ne alaka yani kıskançlık var gibi sanki ama bilemedim ya üzüldüm kuzum sakın fevri karar alma yuvamız çokkk zor kuruluyo ama BOZMAKKKK O KADARRR KOLAYKİİ:14:

Evet öyle haklısın... 4-5 güne kadar regl olcam.. Güya bu ay çalışma yapacaktık o da yattı sanırım :((( Bu durumda acele de etmek istemiyorum zaten.. Evlilik oturmadan karşılıklı saygı anlayış olmadan bebe çok acele gibi geliyor.. Hayırlısı bakalım.. Şu an öyle kös kös oturuyorum bişi düşünemiyorum.. İçim daraldı.. Boğuldum.. Sen nasılsın benim bu halim düzelmez.. İyi şeeylerden bahsedelim:25:

Evet öyle haklısın... 4-5 güne kadar regl olcam.. Güya bu ay çalışma yapacaktık o da yattı sanırım :((( Bu durumda acele de etmek istemiyorum zaten.. Evlilik oturmadan karşılıklı saygı anlayış olmadan bebe çok acele gibi geliyor.. Hayırlısı bakalım.. Şu an öyle kös kös oturuyorum bişi düşünemiyorum.. İçim daraldı.. Boğuldum.. Sen nasılsın benim bu halim düzelmez.. İyi şeeylerden bahsedelim:25:

BALIMMM tabikide bebek için erken (ama bu benim düşüncem 1 sene geçmesi taraftarıyım ben)önce bi otursun evlilik o seni sen onu tanı
canınıda sıkma olur evlilikle böyle şeyler hepimizin farklı farklı sıkıtıları oluyor

bende iyiyim çok şükür balımm evimi topluyorum bi taraftanda size yazıyorum

BALIMMM tabikide bebek için erken (ama bu benim düşüncem 1 sene geçmesi taraftarıyım ben)önce bi otursun evlilik o seni sen onu tanı
canınıda sıkma olur evlilikle böyle şeyler hepimizin farklı farklı sıkıtıları oluyor

bende iyiyim çok şükür balımm evimi topluyorum bi taraftanda size yazıyorum

Kolay gelsin canım.. Ben yeterince gerdim burayı ya keyfim yokkken hiç gelmim ben bile kendimi çekemiyorum :25:

gunaydin kizlarrr:3:

benayimm bende biraz netten baktimda yerlesme olabilir.bugun bekle bakalim devami gelecek miii.gozumuz sendeee:82:

pericimm bu sefer esin abartmiss. bence sizin kafanizi bosaltmaniz lazim. bebek isine birazcik ara verirseniz daha iyi olur gibi. ikinizde cok bunalmissiniz.
sosyal,lizo,funda,sed,yelooo,mutlulukk gunaydinnnnn:38:

günaydın sedommmmm hoşgeldinnnnnn çok üşüyommmmm bide ıslaklık var çok rahatsızımmm :25: ağlamak istiyorummm yok yok evime gitmekkkk istiyom:105:
günaydınn fundoşummm :16: kahvaltım geldi yazamadm...üşüyosan hiç durma kuzumm önemli günlerin izin al git :10:

ona neymiş canım kardeşinin yaşantısı aileni eleştirmeye hiç hakkı yok taviz verme sakın haddini bilecek eşinde olsa :47:

Back
X