- 6 Haziran 2012
- 4.800
- 2.302
- 248
benayım bu ayda 40 günde adet olacaksan eğer bu kahverengi lekeyi yerleşme düşüşü olarak tahmin edebiliriz yok eğer eski düzenine geri döndüysen adetin geliyor kuzum![]()
Benayım yerleşme kanaması pembemsi veya kahverengi lekelenme şeklinde olup içinde pıhtılar olmuyomuş. Genelde yumurtlamanın 9. günü oluyomuş. Belirtileri midede şişkinlik,meme ucunda hassasiyet,kramplarmış. 2 gün sürebilirmiş. Yani bi gün daha bekle yarın da adet olmazsan test yap canım. İnşallah sonuç pozitiftir![]()
günaydın millet
kaçıncı günün iğneden sonra yelizimmm bende hiiiç çizgi çıkmadı 11-12-13 yaptım biliyosun
hala iğnenn etkisimi sence
benaycımmm gönül kazezoğlu avcılar hospital 444 2 999 veya 591 10 00 randevu al canım
kızzz yaşadığın şey çok garip hiç olmayan bişeyse hele ayyy inşallah yerleşmedir nasıl sevinirim bilsen
bi test yapsan yaaa inşallah öledir kontrole gidersin doktoraaa![]()
Sosyalim işte bilmedim ki.. Adet olsa doktora gidicem ya bile aklım karıştı
Lizim Allah razı olsun canım benimkide pıhtısız kahveydi çok yoğun değildi adet oldum sandım iş yerine geldim bişi yok..
Dün karnım taş gibiydi hatta sabah bişi görmeyince lavaboda dedim gaz yaptı galiba ağrı ona yormuştum :) başkada belirti yok.. İçten içe ağrı var o geçen ayda olmuştu.. Yum günümü hiç bilmiyorum canım o konudanda müzdaribim :))
Fundam tşk ediyorum hemen not aldım.. İnşAllah kız ama bilmiyorum çok ümitlenmek istemiyrum yarın olmazsa bişi ona göre hareket ederim bugün belki devamı gelir bilmiyorum her an tetikteyim