• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Evi supurdum geldimm :1: en azindan parkelerin ustundeki toz yumaklari gitti :9:
Silme falan yohhh bukadar yeterr :1:

:9::9: valla utanmasam fotomu atacam bi o yana bi bu yana yayılıyomm:9: değmeyin keyfimeeee:9:
Hamarat cadılarr :10: :10:
slm kızlar ben geldim eve yeni girdim sayılır.burda dedeman otel var onun spor salonuna yazıldık kocişimle birlikte. hamile bi bayan hoca da var burda 4 ay geçene kadar sadece yürüyüş ve yormiycak şekilde bisiklete bin dedi. havuz var bayanlara özel çok hijyenik hoca sen günde en az bi saatini havuzda geçir sana şuanda en faydalı olacak şey bu dedi. 4 aydan sonra bel ağrılarını azaltmak için bi iki şey gösterecekmiş doğuma yakında rahim çatalının genişlemesi için bazı hareketler öğreticem dedi. şimdilik iyi gibi görünüyor bakalım nasıl geçecek:34::34:
sedoşum görüşemiyoruz bayadır. biz iyiyiz çok şükür. sen nasılsın canım bebiş nasıl sen 26sında mı gidecen kontrole bende 25inde gidecem inşallah bebişlerimizin iyi haberlerini alırız:16::16:
soyalim,benoşum,yelizim,ayşem,fundoşum,lizim siz nasılsınız canlarım özledim hepinizi:16::16:
Hosgeldinn canımm ben iyiyim bebis te iyidir inş. :16:
Bu sefer kesin öğreniriz cinsiyetleri senin tam ne kadarlik oldu fatmacan
daha alışkın değilsin ondan canım bi de üstüne hamilesin ki çok normal yani yorulman:34: benim daha devam ediyor canım yum günleri bi hamile kalsam kocayı yanıma yaklaştırmayacağım usandım kızz:17::17::17:
Bu günleri arican sosyalcaaann :9: çok yakın hasret kalıcan günler :60:
:78:
hadi inşallah bu ay bebiş gelsin de sende rahatla :9::9: ben şuan senin yapmayı düşündüğün şeyi yapıyorum kocişi delirttim valla:52::52:

Ş işş:82: fatmacan ne yapiyosuun :9:
Nasıl neden Delirttin :78: :9:

Psikopatligim üstümde ha :60:

Son düzenleme:
yarinaa zimba gibi olacaksinn fundammm:125::124::124::118:

hosgeldin fatmamm,iyiyiz sen nasilsinn
oo sen direk profesyonel calisiosunn:124: :1: masallah cnm cok iyi yapmissin. bende yogaya baslicam galibaaa:1: giden arkadaslarim cok memnun.
sosyalimmmm :38:

yeterki gelsin and olsun kiz 12 ay surundurecem

Sosyalim hayıt aldım nasıl yapcam
Suyu kaynat canim 1 kupaya 1 tatli kasigi hayit tohumu at uzerine kaynamis su 15 dk demle suz ve ic kuzum, adet mi oldun sen zaten bekliyorduk degilmi yeni dongun insallah sana bebbek getirsin deryosum

oo sen direk profesyonel calisiosunn:124: :1: masallah cnm cok iyi yapmissin. bende yogaya baslicam galibaaa:1: giden arkadaslarim cok memnun.
Aysemmmmmmmm

ooo sedooda burdaymiss,hosgeldin fistikk:29:

yeterki gelsin and olsun kiz 12 ay surundurecem

Suyu kaynat canim 1 kupaya 1 tatli kasigi hayit tohumu at uzerine kaynamis su 15 dk demle suz ve ic kuzum, adet mi oldun sen zaten bekliyorduk degilmi yeni dongun insallah sana bebbek getirsin deryosum

Aysemmmmmmmm
:82: bunu yazıyorum sosyalcann sen unutacaksın ben sana hatırlatıcam :9:
ooo sedooda burdaymiss,hosgeldin fistikk:29:
Aysemm :29: nasilsin
yattigim yerden yazıyorum ohh ne rahat :)
Yemeğinde bitti kocisi bekliyorum

inşallah öğreniriz canım bebişlerimizin cinsiyetlerini ama benimki belli olmayabilir o zamana kadar:44: benim bebiş şuan 14+1 seninki ne kadarlık oldu:34:
canım benim kociş mik mik istiyo ama ben olmaz diyorum:23::23:

iyiyiz canım bizde. başla bencede canım çünkü evde hiçbişey yapamıyordum ben :50:

inşallah öğreniriz canım bebişlerimizin cinsiyetlerini ama benimki belli olmayabilir o zamana kadar:44: benim bebiş şuan 14+1 seninki ne kadarlık oldu:34:
canım benim kociş mik mik istiyo ama ben olmaz diyorum:23::23:

iyiyiz canım bizde. başla bencede canım çünkü evde hiçbişey yapamıyordum ben :50:

Benim 15 hafta oldu bugün :)
Haftaya salı öğrenme şansın büyük canom 15+2 oluyor senin oy yerim ben o minigii
Fatmacan bu onemli aslinda cnm :78: benim bir arkdas. hic yapmadı günah gibi geldiğini soyluyrdu, kocası yaklasamiyr artik çocuk 3 yasnda var düşün ...simdi pişman kız
Dr.sor, bir sorun yoksa :10:

Slmmm kızlarr

Bugün evin mutfağında hiç bişi kalmamıştı onun için markete gittik. Geldim yemek yap ye saat bu saat oldu. Canım çıktı mutfak beni bekliyo :(( evde olan kızlar size çok imreniyorum

Benim 15 hafta oldu bugün :)
Haftaya salı öğrenme şansın büyük canom 15+2 oluyor senin oy yerim ben o minigii
Fatmacan bu onemli aslinda cnm :78: benim bir arkdas. hic yapmadı günah gibi geldiğini soyluyrdu, kocası yaklasamiyr artik çocuk 3 yasnda var düşün ...simdi pişman kız
Dr.sor, bir sorun yoksa :10:

maşallah canım benim yerim bebişini ben:56::56: ya canım bazen hadi tamam gel diyorum bu kez o istemiyor korkuyor bebişe bişey olacak diye:50: benimki bugün antalyaya gitti gelsin bi açılış yaparız artık:23::23::17::17:

Slmmm kızlarr

Bugün evin mutfağında hiç bişi kalmamıştı onun için markete gittik. Geldim yemek yap ye saat bu saat oldu. Canım çıktı mutfak beni bekliyo :(( evde olan kızlar size çok imreniyorum
Kolay gelsin canim bizde bugun teyzemlere gittik yemekten yirttim tabi bugunluk

Slmmm kızlarr

hoşgeldin canım benim nasılsın:34: Allah kolaylık versin canım çok zor oluyor valla ev ve iş bir arada inşallah bebişin hemencecik gelirde sende izne çıkarsın:34::16::16:

Back
X