Evi supurdum geldimmen azindan parkelerin ustundeki toz yumaklari gitti
![]()
Silme falan yohhh bukadar yeterr![]()
Hamarat cadılarrvalla utanmasam fotomu atacam bi o yana bi bu yana yayılıyomm
değmeyin keyfimeeee
![]()
Hosgeldinn canımm ben iyiyim bebis te iyidir inş.slm kızlar ben geldim eve yeni girdim sayılır.burda dedeman otel var onun spor salonuna yazıldık kocişimle birlikte. hamile bi bayan hoca da var burda 4 ay geçene kadar sadece yürüyüş ve yormiycak şekilde bisiklete bin dedi. havuz var bayanlara özel çok hijyenik hoca sen günde en az bi saatini havuzda geçir sana şuanda en faydalı olacak şey bu dedi. 4 aydan sonra bel ağrılarını azaltmak için bi iki şey gösterecekmiş doğuma yakında rahim çatalının genişlemesi için bazı hareketler öğreticem dedi. şimdilik iyi gibi görünüyor bakalım nasıl geçecek
sedoşum görüşemiyoruz bayadır. biz iyiyiz çok şükür. sen nasılsın canım bebiş nasıl sen 26sında mı gidecen kontrole bende 25inde gidecem inşallah bebişlerimizin iyi haberlerini alırız
soyalim,benoşum,yelizim,ayşem,fundoşum,lizim siz nasılsınız canlarım özledim hepinizi![]()
Bu sefer kesin öğreniriz cinsiyetleri senin tam ne kadarlik oldu fatmacan
Bu günleri arican sosyalcaaanndaha alışkın değilsin ondan canım bi de üstüne hamilesin ki çok normal yani yorulmanbenim daha devam ediyor canım yum günleri bi hamile kalsam kocayı yanıma yaklaştırmayacağım usandım kızz
![]()
:78:
hadi inşallah bu ay bebiş gelsin de sende rahatlaben şuan senin yapmayı düşündüğün şeyi yapıyorum kocişi delirttim valla
![]()
Ş işş:82: fatmacan ne yapiyosuun
Nasıl neden Delirttin :78:
Psikopatligim üstümde ha
Son düzenleme: