• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Cancağızımın rahmetli karısıda burdaa:9:

çok şükür sonunda bitirebildim okumayı canım çıktı valla:9::9:
neler neler kaynatmışsınız ben yokken nasılsınız kızlar herkes iyi mi:29::29:

çok şükür sonunda bitirebildim okumayı canım çıktı valla:9::9:
neler neler kaynatmışsınız ben yokken nasılsınız kızlar herkes iyi mi:29::29:

:29: bizi gezdiren gezmeli işte çalışan kocamız yokkii:9::9::9:
kızz iyiyizz bombayızzz se nasılsınnn:48:

Sanırım hatırlayamadım :9:

Kıızz onu benimkide diyo bende erkekler kulübüne takılcam diyo :9:
Pek acmistinnçlar anam

Reklam girse bende kalkacağım
Kiz hangi bi gun vapurla bi yere gidiyordunuz yaa senin sarj mi bitmisti ne esinin telini almistinn yoksa kendi telini mi acmistin bende tam hatirlayamadim simdi:44:

Geldi bizim gezenti, aysemm bunun kizi olursa cok gezer bence fatmamin kizini alma ogluna:9:
ya ama başkanım ayşemde çok geziyo onun oğluşuda gezenti olacak tam yakışırlar birbirlerine:9::9:
:29: bizi gezdiren gezmeli işte çalışan kocamız yokkii:9::9::9:
kızz iyiyizz bombayızzz se nasılsınnn:48:
kuzum benim kociş kendi işinin patronu o yüzden istediği yere gidiyo:34: hatta bana diyoki bugünki program hoşuna gittiyse böyle şeyler yapmaya devam edebiliriz:9::9: bende iyiyim canım azcık yoruldum ama güzel bi gündü:34:

ya ama başkanım ayşemde çok geziyo onun oğluşuda gezenti olacak tam yakışırlar birbirlerine:9::9:

kuzum benim kociş kendi işinin patronu o yüzden istediği yere gidiyo:34: hatta bana diyoki bugünki program hoşuna gittiyse böyle şeyler yapmaya devam edebiliriz:9::9: bende iyiyim canım azcık yoruldum ama güzel bi gündü:34:
Aranizda anlasin o zaman ben karismayayim:1:

Geldi bizim gezenti, aysemm bunun kizi olursa cok gezer bence fatmamin kizini alma ogluna:9:

:60: :60:

Öle koca bende de olsa bende iki dakka oturmam.. Hoşgeldin fatma

Back
X