Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu dizi beni baydi![]()
sozelll![]()
Sözelll diyodu![]()
Adamdan su istiyorum rahatsiz etme beni erkekler kulubunu okuyorum diyoo![]()
Aaa evet yaa sozellll seni mi cagiriyor demisti![]()
Adamdan su istiyorum rahatsiz etme beni erkekler kulubunu okuyorum diyoo![]()
Cancağızımın rahmetli karısıda burdaa![]()
Geldi bizim gezenti, aysemm bunun kizi olursa cok gezer bence fatmamin kizini alma oglunaçok şükür sonunda bitirebildim okumayı canım çıktı valla
neler neler kaynatmışsınız ben yokken nasılsınız kızlar herkes iyi mi![]()
çok şükür sonunda bitirebildim okumayı canım çıktı valla
neler neler kaynatmışsınız ben yokken nasılsınız kızlar herkes iyi mi![]()
Kiz hangi bi gun vapurla bi yere gidiyordunuz yaa senin sarj mi bitmisti ne esinin telini almistinn yoksa kendi telini mi acmistin bende tam hatirlayamadim simdi:44:Sanırım hatırlayamadım![]()
Kıızz onu benimkide diyo bende erkekler kulübüne takılcam diyo![]()
Pek acmistinnçlar anam
Reklam girse bende kalkacağım
ya ama başkanım ayşemde çok geziyo onun oğluşuda gezenti olacak tam yakışırlar birbirlerineGeldi bizim gezenti, aysemm bunun kizi olursa cok gezer bence fatmamin kizini alma ogluna![]()
kuzum benim kociş kendi işinin patronu o yüzden istediği yere gidiyobizi gezdiren gezmeli işte çalışan kocamız yokkii
kızz iyiyizz bombayızzz se nasılsınnn![]()
Aranizda anlasin o zaman ben karismayayimya ama başkanım ayşemde çok geziyo onun oğluşuda gezenti olacak tam yakışırlar birbirlerine
kuzum benim kociş kendi işinin patronu o yüzden istediği yere gidiyohatta bana diyoki bugünki program hoşuna gittiyse böyle şeyler yapmaya devam edebiliriz
bende iyiyim canım azcık yoruldum ama güzel bi gündü
![]()
o kim fundoş anlamadım ben:44:
Aranizda anlasin o zaman ben karismayayim![]()
Geldi bizim gezenti, aysemm bunun kizi olursa cok gezer bence fatmamin kizini alma ogluna![]()
ya ama başkanım ayşemde çok geziyo onun oğluşuda gezenti olacak tam yakışırlar birbirlerine
kuzum benim kociş kendi işinin patronu o yüzden istediği yere gidiyohatta bana diyoki bugünki program hoşuna gittiyse böyle şeyler yapmaya devam edebiliriz
bende iyiyim canım azcık yoruldum ama güzel bi gündü
![]()
Kuzum yeni dizi izliyoz karadayıdaki savcı turgutun karısğnı gördümdee![]()
gerçi ayşem bütün kızlara bakıp ona göre karar verecekmiş bakalım kimin kızını istiyecek![]()