• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Hosgeldin yelommmm
Amin cnm insallahh

Az once yazmayi unuttum. Sosi bendede hemoroid var. Biraz zorlayinca hemen firlio:KK43: bende cogu seyi denedimm ama bak yelonun dedigini yap o iyi gelir. Ben birde ilik suya oturuodum o cok rahatlatiodu.
Bi arada vazelin krem surdum. Onunda faydasini gordum.aklinda bulunsun cnm.
Aysemm :KK68:
Ya iste gecici seyler bu yapilanlar onemli olan dikkat etmek
İyilestirici olansa dereotu
Ben yapamadim hic ama annemin de var ve onunki cok fena valla o yapti epey kuculttu ve rahatlatti annemi ama 1 ay boyunca her gun yapti yani.saracoglundan duymustum gercekten de ise yariyo.onu en cok azdiran sey kanamasi.oyuzden hep nemli tutmak bide kabiz olmamaya calismak lazim o_O

Anam her pok da var bizdee arkadass Allah beterinden korusun da kim ne rahatsizliktan bahsetse bende de var yani toobe tobe :KK43:
50 li yaslarimi dusunemiyorum

Kizz masallahh cocuga ya hava ya ortam degisikligi iyi geldi demekki
Yaa benim bu yasta da gaz problemim var oyle ki hastanelik olurum
İsin garibi evde kivranip hastaneye giderken yolda arabada gaz gecer :KK48:
Sizinki de sarsilinca falan rahatlamis olmasin :KK48:

gaz olayı fena ayşem gebeliğin ilk haftalarını düşününce ben bile gaz ağrısından duramıyordum bebiş ne yapsın , bu arada sıcaklıklar çok fena oda uyumamasının sebebi olur ama bunlar geçici bir süreç ayşem inşallah bir süre sonra herşey yoluna girecek bu arada sen nasılsın senin ağrıların dikiş durumların falan nasıl?

yelomm tavsiyelerini hemen not aldım canım uygulamaya çalışacağım daha dün çıktı önlemimi alayım kabızdım sanırım ondan oldu çok sağol sana da geçmiş olsun ne zor şeymiş ayyy bi hamile kalalım dedik olmadık şeyler başımıza geldi eskiden insanlar 10 tane doğuruyormuş hala da var gerçi onlar nasıl yapıyorlar hiç anlamıyorum

gaz olayı fena ayşem gebeliğin ilk haftalarını düşününce ben bile gaz ağrısından duramıyordum bebiş ne yapsın , bu arada sıcaklıklar çok fena oda uyumamasının sebebi olur ama bunlar geçici bir süreç ayşem inşallah bir süre sonra herşey yoluna girecek bu arada sen nasılsın senin ağrıların dikiş durumların falan nasıl?

yelomm tavsiyelerini hemen not aldım canım uygulamaya çalışacağım daha dün çıktı önlemimi alayım kabızdım sanırım ondan oldu çok sağol sana da geçmiş olsun ne zor şeymiş ayyy bi hamile kalalım dedik olmadık şeyler başımıza geldi eskiden insanlar 10 tane doğuruyormuş hala da var gerçi onlar nasıl yapıyorlar hiç anlamıyorum
Sorma sosyalim valla burda ardarda cikariyolar ben buraya geleleden ikinci dogumunu yapan var yani sen dusun iki aylik bebegi varken hamile kalip ikincisini doguran var zor degil mi diyorum ne olcak cocuk dogurmaktan diyolar o_O
Valla biraz hayat tarziyla da alakali karilarin umru degil yani onu ye bunu yeme yok folik asitmiş yok omega3 mus bilmemne :KK48:
Esimin bi dayisi cok gec evlenmis suanda 7 yil olmak uzere 5. Cocuguna hamile karisi :KK48:

Kızlarr bugün hiç girmeye vaktim olmadı yaa :KK43:
Alışveriş için taksime gittik çok yoruldum hatta yürümekten olsa gerek önce kukumun üstüne kramp şeklinde ağrı sonra kukuma indi ağrı artık yürütmedi bi süre oturdum
Dayımlar geldi fransamdalar ama ankara oldukları için gezmeye buraya gelmişler onlarla buluşcaktık 4-5 gibide onlarla buluştuk gene yürümekten gezmekten anam ağladı ağrıda cabası 11:30 da girdik eve pestilim çıktı yatıyorım

Yarımda edirneye gitcez erkenden

Kizz sana da biseyler oldu haa cok degistin gece topige gelmeler falann :KK48:
Daha yeni yataga girdimm benimkiyle de tartistik gitti salona orda yatcakmis :KK47:
Once olsa hem uyumaz hem gider iki saat dil dökerdim ama suamda hicc umrumda degill :KK12:

Fundam unuttum yazmayi hadi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin canimm

Hain benos sana da iyi gezmelerrr :p

Benos fundos sizi gezginci sirinler kotu gezentiler kafalarinizi birinize tokusturasim var:-) yeter yahu gezen var gezemeyen var gezipte acele edip zevk alamayan var :-)
Sosim kiyamam sen o saatlerde napiyosun cokmu agrin var reflumu okuyosun uyuyamasan bile dinlen yorma kendini .
Yelocan geceleri tekmi oturuyosun esindemi senle oturuyo ben tek olsam oturamazdim gerci olmasamd zor :KK70:
gece uyanip emzirmek hic zor gelmeyecek.
aysomm ins uykular duzene girecek ilaca devam et opuyorumm

ulasta uyusa bende uyusam :KK17:

Kizlar uyuyorum bu siralar su wc olayina uyaniyorum uyanmiskende bi geleyim bskayim diyorum
Yelo birak gitsin salonda yatsin yeni yeni evlilik olayina alisiyorsun bende ilk zamanlar uyumuyordum ama simdi umurymda degil sabah nasil olsa barisiyorsun
Lizoo minik niye uyumuyor kiz gaz sikintisi falan mi var ayy sizin bu uykusuz hallerinizi gorunce cok tirsiyorum acaba ben ne yapacagim diye

Günaydınnnnn canişkolarrrr:KK48:
ayol kız veriyoz ne gezmesiii:KK48:
yeloo aynı ben gibisin haa benim eşimde öle yapsın hazmedemem ayrı yattı diyee yazık kızz adamlaraaa

Ooo gece herkes burdaymiss. Bizde 1 den 5 e kadar ayaktaydik. Memeyi agzindan cikardigim anda aglio. Meme agzinda uyuyacakmis. 5 de artik sizdi. 7 bucukta yine aglamaya basladi. Ondan beride uyaniginiz:KK43: sabah gittik emzik aldik geldik.onuda emmedi beyefendi.

Fundam hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin. Dugun ne zamn

Benayim iyi eglenceleer. Meric nehri kenarinda foto isterizz:)

Sosimm sikinti mi basio gecelerii:KK43: serin havalar hayirlisiyla gelseydi bi..

Yelommsiz niye tartistinizz. Bende hic ayri uyuyamam. Gerci benimkide ayri yatamaz hic. Bastan yanima gelmesede biraz zaman ilerleyince gelirr
Lizoo seninkinin uykusu nsl. Duzene girdi mi biraazz

Twinn sen nasilsinn

Back
X