Ağlayan erkek affedilmeli mi,, yorumlarınıza ihtiyacım var...

Benim kardesim kadar yakın bir arkadasım var. Sevgilisi iğrenç bir çocuk onun tüm pisliklerini ben cıkardım ortaya aldattı kaç kere,yalanlar vs.. Hepsinde ağladı diye affetti :S var mı böyle bir şey ve aglamak çok kolay kiiiii.... Sevdiği insana böylesine adi şeyler yapacak adam adam değildir ve adam olmayan birinin ağlaması üzerinne ne kadar tartısılabilir kii

ah bacım bir yapan bir daha yapar derler ama seviyorsunda zor çok zor

bak canım aşıksın gözün kör olmuş ama iş güllerde notlarda değil. Seni güzel bulan her erkek senin ayaklarının altına güller dökmeye hazırdır. Bu bir sevgi veya bağlılık göstergesi değil, olsaydı keşke. Gerçeklerle yüzleş, bu çocuk tam bir çapkın. Ne demek prensesim bilmem nem! İnsanın dili varmaz yahu. Bu kadar geniş olabildiğine göre aşmış artık kız götürme olayını kendisi...
evet senden hoşlanıyor (güzel ve çekici buluyor) bu yüzden seni kaybetmek istemez, (ne kadar çok güzel kız, o kadar çok eğlence çünkü) Çok kötüler yaa!!

seni kandırmış sen tek olsaydın, vazgeçilmez olsaydın aranızdaki duyguları böyle kolay tehlikeye atar mıydı?? senin evinde senin bilgisayarında ŞAKA GİBİ başka bir kızla görüşmenin planlarını yapmaya devam eder miydi?? O kızı da, seni de kullanıyor. Ağlamasına bakma tatlım, ne ağlayanlar gördüm ben. Ben de dayananam, ağlayan insan doğru söylüyormuş pişmanmış sanırıdım. Ama değil. Sakın bakma gözünün yaşına. Daha ilişkinin başında bunları yapıyorsa ve sen affediyorsan, ona açık çek vermiş oluyorsun. Yani onu hep affedebilecek bir tarafın olduğunu ortaya koyuyorsun. Cevap bile verme ararsa da açma.. Başlamadan bitir. Düne kadar yanında o mu vardı? Onsuz da yaşarsın emin ol.

olay bu özetlemiş arkadaş.sende hep şüpheyle olucan .

bence seven insan başkassına prensesm diyemez erkekler çok akllı biliyomusnz kadınlarn zayıf yanlarını okadar iyi biliyorlarki bir gül bir gözyaşı bir özür bitti yokya bi soru sorucam herkes cevap verebilir bugün sevgilinden daha üstün biri gelp sana seni nekadar çok sevdiğini söylese sen kabul edermsn ben hemen cevap verym direk hayır dersn çünkü kadınlar sevdiğini sahiplenr ona değer verir her an aklındadr ama erkekler senin yanındayken senindr arkanı döndüğünde bütün kızlar onundur peki bunun adı sevgimidr asla seni üzmek istemem ama senin ona yapmıycağn şeyi o sana yapıyorsa bu sevgi değldir seni kullanmaktr bir laf vardr eğer sevdğin sana hezaman gül getiriyorsa seni aldatıyordr demektir

ağlıyomu bas tekmeyi uzasın bence, benimkide 1 gün ağladı 2 gün ağladı ama ben 1 buçuk sene boyunca ağladım, onun gözyaşının bi damlasına kıyamadım beni terkettiği halde ona geri döndüm affettim, onun yüzünden 2 hastalık geçirdiğim halde kıyamadım ona barıştım, ama beni yine terketti, o gözyaşlarınada kanmayın itler biliyo bu kız ağlayınca dayanamaz diye hemen zırlıyolar, dünya öyle bi hale gelmişki, 2 gün önce seni seviyorum beni bırakma die zırlayan herif öyle şeyler yaptı öyle şeyler söylediki, ölüyorum dese dönüp bakma derim, bu benim düşüncem, bencil ol kendi mutluluğun için yaşa

Eskiden ağlamayı çok samimi bulurdum. Ama artık tecrübelerim diyor ki ağlayan, yalvaran, kendimi öldürürüm vs. vs. diyen erkekten koşarak kaçın. Zayıf karakterlidir. Aşkınızı taşımaya gücü yetmez.

yok artık..hem 'yerim seni,arıcam gidince' demiş karşısındakine hem sana kalkıp yanlış anladın demiş..bunu kendi erkek arkadaşına demedi demi:)başka yanlış anlaman için nolabilirdi?canımlı cicimli olsa hadi anası danası derimde 'yerim seni' biraz fazla şey olmuş..
baştan yanlış anladın demiş sonrada evet yaptım die ilkini yalanlıcak değil sonuçta..ve sonrada ağlayacak yani..istersen 15 sene beraberliğin olsun ;o seni yok saymışsa seviyorum diye değil yapılana bak derim..aldattım diyemiyor demekki..ben öleleri çok gördüm..eminim siz çok mutlu tam denk çifttiniz..ama şimdi onun niyeti aslında aldatma değilde bakıverdi oldu işte..ondan ağlar zırlar yalvarır..ve ağlayarak duygusallıkla senin gönlünü almaya çalışacak..sen izin verirsen buna evlenincede belki devamı gelir..ee ne demişler ;'ağlamayan bebeğe süt vermezler'..hakettiğine inanıp,yapılanı kendine yediriyosan.ben gurur yapamam deyip yok sayıyosan devam et..

haklısınız..yalnız şöyle bir durumda var her erkeğin gözyaşı sahte değildir..aldatılma ve yalanları hariç..kendi yaparsa yapacağına asla acımamak gerek..ama sizin için ağlıyorsa sadece ikiniz içinse o değişir die düşünüyorum ben..tabi herkes aynı düşünmez saygı duyarım düşüncenizede demek istediğim bu dediğinizi haketmeyende var..

sırf ağladığı için yapılanları gözardı edemezdım ben..bedelı neyse öder..

anladığım kadarıyla evli değlsiniz
bu hem iyi hem kötü
sakınnnn ama sakın böyle bir erkekle evlenmeyin ( biliyorum haddim değil )
yaa anlamıyorum seven nasılll başka birine güzel sözler söyleyebilir en başta bunu düşünün
siz nerden bileceksiniz size söylediği güzel sözlerin gerçek olduğunu aldığı çiçeklerin içtenlikle alındığını
demekki sevmedende bunları yapabiliyor
bence battıkça batmış size yazık olur erkeklere bişey olmaz
hemen affetmek yerine keşke ihtiyacınız olan o zamanı affetmeliyim diye düşünmeye harcasaydınız
umarım herşey sizin için iyi olur ben yanılırım ....

gidince seni ararım prenses...Sna bir şey demek isterim..timsah avını parçalarken bazen zorlanırmış...çeneye basınç uygulayağım diye ..ve gözünden yaş gelirmiş...işte bu sizinkinin hali...şimdi zora geldi...ama seviyorsunuz..ama ben nedense erkek bir kadını seviyorsa başkasını aklına getırebıleceğine inanmıyorum...

Ağlıyorsa samimi olması yürekten olması gerek affetmek için,bunu da anlamak zor olabilir bence her ağlayana inanmayın,inanmayalım..Bazen o döktüğü gözyaşları "timsah gözyaşı" olabiliyor dikkat etmeniz lazım.

Son düzenleme:

Dediğim gibi ben de eskiden samimi bulurdum. Ama tecrübelerim yanılttı beni defalarca. İkimiz için yapabileceği en iyi şey ağlamak olmasın. Sevinç, üzüntü fark etmiyor. Ben bile terminatör gibi olduysam karşımda winnie the pooh gibi erkek görmek istemiyorum.

yorumları detaylı okumadan yazıyorum.erkegın aglamasına kesınlıkle dayanamıyorum.dizi/fimlerde bile..
içim parcalanıyo.bız kızlar cok cesıtlı sebeplerden duygulanıp gozyası dokebılıyoruz mesela.erkek arkadasım benım aglamama defalarca sahıt olmustur.herhangı bır tastısma esnasında sınırden bıle olsa gozlerım dolabılıyo mesela.ama ne zamankı bır erkek aglasa ben dayanamıyorum.
ıssız adamda en unutamadıgım ve sadece o kareyı defalarca ızlemek ıstedıgım sahne cocugun kızın tokasını bulun yere çömelerek aglaması olmustu.

s.a. kardeşim ağlayan erkek affedilmeli mi başlığında bir konu yayınlamışssın.Onu okudum.Başından geçenlerin hepsi tıpatıp %100 aynısını bende yaşadım.O insanın ifadelerini benim 3 ay evvel ayrıldığım sevdiğim kişi de kullanıyordu.Başka şehirde ikamet ediyordu ve otobüsle gelmişti yanıma aynı bir hafta beraber geçrdik.Ben de msn ve face hesaplarını yakaladım.o otobüsteydi senin başına gelen gibi herkesin ona baktığını hüngür hüngür ağladığını falan yazdı molada aradı vs.. çok merak ediyorum kardeşim bu insan ortak biri değildir değil mi. bu hesabı senin yayının üzerine açtım.sevdiğinin ismini yazarsan soyismini değil, bir mahzuru olmazsa ben acizi rahatlatmış merakını gidermiş olursun.Çünkü aylardır benim erkek arkadaşım da peşimde telefonda hala hüngür hüngür ağlıyor.Nolr cevap yaz. aynı kişyse milyonda bir de olsa ihtimal dahilindedir aynı kişi olmabilme ihtimai var.cevabı özele atabilirsin kardeşim. sayglarımla

oo adam seri çalışıyor, adam mı kalmadı da özellikle seni aldatanında ısrar ediyorsun?
yüzüne ağlar, arkandan kandırdım diye güler aldatan adamın neresi samimidir lan?
adam deney yapıyo açık açık, bu yol başarılı olursa devam...

Kimseye önyargılı yaklaşılamamalı diye düşünüyorum.Erkek arkadaşınızın yaptığını okuduğumda '' hadi oradan, pis yalancı.Hiç bakma gözünün yaşına!'' dedim.
Ancak sonra kendimi senin yerine koyduğumda, sevdiğin birini bir kalemde silmenin ne kadar zor olduğunu hissettim.
Eğer ona bir şans daha vermeseydin vicdanın susmayacaktı.Hep içini kemirecekti,'ya gerçekten pişman olduysa...' diye.Ve onu düşündükçe sevgin, ona karşı arzun daha da artacaktı.Hatta bu yaptıklarını bile unutacaktın.EN azından şu anda bunlar senin beyninde kazınık haldeler..O da bunu farkında.Her zaman tetikte ve pişman olacak.Senin kaybedecek bir şeyin yok güzelim.Ama o seni kaybetme korkusunu artık biliyor.Eğer kendini ondan ayrılmaya hazır hissetmiyorsan yapma.Ama bu sefer gözün açık olsun.Artık kör, saf aşık değilsin.Onu gerçek değerleriyle yargıla ve sonunda kararını ver.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…