Aglayarak yaziyorum. Ne olur bakin.

bakın ben sizi sevdiğini ilgilendiğini düşünüyorum kapatalım mı demesi sizin onunla konuşmak istemediğinizi düşünmesinden di tabi kuyruğu da dik tutacak. bakın ona şunu söylediniz mi seni kızdıracak birşey yaptığımda beni uyar lütfen farkında olmadan yapabilirim dediniz mi? böyle yaklaştınız mı ona. geçmişte ne yaşadığınızı bilmiyorum sinirleniyor diyorsunuz ama siz ne yapıyorsunuz nasıl konuşuyorsunuz onunla o da önemli. bakın insanlar karşısındakinin aynaıs gibidir. ona nasıl yaklaşırsınız aynı şekilde yansır size. siz sakin olun ve olayı detaylı bilmiyorum, uzatıp üstüne gitmeyin onun. biraz rahat olun. baktınız yine aynı buna rağmen devam ediyor. o zaman tekrar konuşuruz.

Yazmadan edemicem. Bu neyin kafası önceki yorumlarınıza da baktım. Ağzım açık kaldı.
Adam öfkesine hakim olamasın onu bu noktaya getiren olduğu için kadın suçlu olsun alttan alsın idare etsin derlesin toplasın yeri geldikçe yavaştan yavaştan çocuk idare eder gibi söylesin söyleyeceklerini. Kadın çeksin kadın sussun. Çile çekmeye mi bu adamla olmaya devam etsin. Hayatı boyunca aşağılanmak için mi hayat arkadaşı el üstünde tutmayacaksa, merhamet etmeyecekse azarlayacaksa insan neden evlensin. Bile bile göre göre mutsuz bir hayata adım atsın. Çekmek zorunda mı yontulmamış birini. Kadın idare etmeli her daim tabi değil mi?
Konu sahibi. Bazıları sevdiğini sanır ama aslında kendini sever. Sensiz kendi hayatının daha kötü olacağını düşündüğü için senden özür diler. Senin erkek arkadaşın seni gerçekten sevseydi sen ağlarken dayanamazdı en azından biraz daha sakin devam ederdi konuşsa bile, durup durup azarlamazdı seni emin ol. Alışkanlık var yaşanmışlık var üzülmen çok normal. Ama asla geri dönme. Fragmanı şimdiden yaşamışsın. Sana değet vermeyene asla değer verme. Hakkında hayırlısı olsun.

Eşya bakma vs iş iyice ciddiye bindi ve ayrılmak istiyor sizi bıktırarak sizin ayrılmanızı istiyor

Isabet de olur böyle bir adam insanın hayatını burnundan getirir evlilik kolay değil böyle bir adamla çok çok daha zor

neyin kafası derken ? önce uslubunuza dikkat edin. kadın çeksin demedim iletişim sorunu yaşadıklarını düşündüğümü söyledim. aşağılama nerede burada bana söyler misiniz. hangi kelime aşağılama hangi hakareti etmiş mesela biliyor musun bunu. başına vursun sende ekmeğini ver de demedim. siz sanıyor musunuz tek taraflı oluyor herşey sen olumlu tavır sergilediğinde hala devam ediyorsa orada sorun vardır. sürekli sinirlisin diyen biri olsa karşısında siz ne yapardınız. olaya başka açıdan bakmak kafa yaşamak değildir. birşeyleri düzeltme yoluna gidip denemek gerekir.insan kazanmakta böyle birşey. boyun eğmek değil kendi hataları varsa belki farkına varacak ve düzelticek. bu adam bu kadar kötü olsa dediğiniz ayda anladığınız gibi 2 yıl çekermiydi sizce evli bile değiller...

Kimse kimseyi düzeltemez hanfendi. Düzelmek isteyeni küçükken ailesi sonra da kendisi düzeltir. Konu sahibi adamın annesi değil. Bağırmış da ağır konuşmuş da. Dediğiniz gibi evli değil barklı değil niye çeksin. Niye düzeltmeye çabalasın ki herkes bu mantıkla evlenip pişman oluyor kimse kimseyi düzeltemez. Seven erkek sevdiği ağlarken az da olsa sevdiği suçlu bile olsa yumuşar. İnsan kazanmak güzel arkadaşındır nasihat edersin konuşursun evet ama hayat arkadaşını böylesinden seçmek bile bile mutsuz bir evliliği ben yaşayayım bu adam başkasının başını yakmasın fedakarlığı olur bence. Ayrıca konu sahibini siz de böyle demişsiniz heh şöyle yapmışsınız şeklinde konuşmanıza hayret ettim. Konu sahibi insan değil mi hep mi mantıklı olacak o hiç mi sinirlenmicek hiç mi hata yapmaya hakkı yok? İdare edecekse annesi kardeşi idare etsin. Evli değil barklı değil daha sevgiliyken böyleyse niye idare etsin. Bu karakterler öfke bencillik sorunu olanlar bazen kendilerini güzel saklarlar. Yeni yeni görmüş ise bile gerçeği görmüş derim. O kafada arkadaşımın eşi var öfke anında sakinleşmeyen vır vır konuşan çok katılaşan. Arkadaşımın neler çektiğini görüyorum. Üstelik sevgiliyken hiç bir belirti de vermemişti adam.

bakın haklısınız örneklerinizde. inanın okurken başka bir konumu okudum ben dedim. ama benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz. ben okuduğum konuda ağır bir konuşma görmedim. sadece iletişim sorunu olduğunu düşünüyorum. olayın içeriğinide bilmiyoruz. ilişki yaşayan iki kişi ve insan birine kızdığı zaman yada kırıldığı zaman dünyanın en kötü insanı ilan eder o kişiyi. yaşanan güzellikler unutulur yerine kırılmışlık kalır. ben başka taraftan bakmasını istedim. konu sahibi çok düşünceli benimde hatam olabilir diyerek karşılık verdi bana. oldukça anlayışlı.... bu konuşmayı yapar ve dener. o zaman niyet kötüyse belli olacaktır. durduk yerde mi sinirleniyor bu insan karşı taraf ne diyorda öyle oluyor bu taraftan bakmak gerek. ben konu sahibinin beni anladığını düşünüyorum. umarım size de anlatabilmişimdir. bende bir bayanım özellikle haklarını çok iyi bilen bir bayanım.

Aloya efendim diyerek cevap verdiği için uyuz uyuz konuşan azar atan biri konu sahibinin sevgilisi.
Benim bildiğim açan alo ya da efendim der arayan değil. Adam yanlış bile olsa maşallah her şeyi kendi biliyor minicik bir şeyde azara başlıyor bir de diretiyor bu böyle olur diye. Kıldan kavga çıkarıyor, Kavgaya başlayınca sakinleşemiyor uzattıkça uzatıyor ağır konuşuyor ve sevgilisi ağlarken bile yumuşamıyor. Sevgiliyken böyle olan evlenince ooooo.

1nci madde yeterli zaten psikolojik sıkıntıları oldugunu anlamaya..

Valla hepsini okumadım yarısına kadar okudum bir alo lafindan tartışma çıkaran biriyle bu iş zaten ilerlemez bana göre bu tipler hasta kendini de boşuna üzme bu adam icin değmez daha fazla sinir hastasi olmadan yol ver

o aloya efendim dedi olayı değil yalnız ben mi yanlış anlıyorum. sizinle kavga etmiş olsak siz beni arasanız ben telefonu açıp ses vermesem sonra alo deseniz efendim diye karşılık versem sizinle konuşmak istemediğimi düşünmezmiydiniz. burda ses tonuda önemli herşey önemli efendim dedi diye olan bir olay değil bu. tamamen konuşmak istemediğini düşündüğünden kapatalım istersen demiş.kesinlikle böyle olduğuna inanıyorum. bunun öncesinde edilmiş bir kavga var yol boyu süren. çünkü gerçekte dediğiniz gibi olsa aloya efendim mi denir diye. o biraz hastalığa giriyor artık. o derece hasta olan biriyle 2 yılı birakın 2 saniye sürmezdi zaten

Benim eski sevgilim kendini çok iyi saklayıp 1 sene sonunda gerçek yüzünü gösterdiği için sormuştum. Benzer şeyler yaşadım, bizde bir de üstüne ben erkeğim, benim üstün olmam lazım vs anlayışı vardı. O da derdi hep ben böyleyim işine gelirse. En son ayrılırken haksız olduğu halde 'sus, sus, boş konuşuyorsun boş insansın' diyerek beni her yerden engelledi. Ben de çok ağladım haklı olduğum halde ilk gün sokakta, metroda falan su gibi akıyordu durduramadım kendimi. O yüzden lütfen kendinizi suçlamayın çok doğal tepkiler. Şu an üzerinden 1 ay geçti barışmaya çalışıyor ama ben o kadar rahatım ki kesinlikle dönmüyorum. Kendimi kapana kısılmış gibi nefes alamıyor gibi hissediyormuşum meğer ilişki boyunca. Siz de böyle hissedeceksiniz emin olun. Benim tek dileğim umarım başkasının canını yakmazlar bir daha :)

Hepinizin mesajlarina cok tesekkur ederim.
Asla sizleri yazdiklarinizdan yargilamam. Herkesin bakis acisi farklidir, sevgili @poga bana farkli bir acisiyla yazdi. Onu da dinledim. O beni de elestirdi, ben de olabilir dedim. Gercekten soyledigi bazi noktalarda hakli oldugunu gordum.
Ama ben Hala kirginim o noktada ayni dusunuyorum.
Bugun kendimi daha iyi hissediyorum. Dunun sokunu bir nebze atlatabildim.
Herkese cok tesekkur ederim.

Aptal miyim ben.neden agliyorum.bana bu kadar seyi dedi. Niye agliyorum. Bana her seyi diyebilirsiniz.
Aptal felan değilsin sadece zoruna gittiği için ağlıyorsun..
Tabi ki zamanla daha iyi hissedecek kararının dogru olduğuna inanacaksın. Evlenmiş olduğunu düşün bu adamla.. Daha da mutsuz olup ağlayacaksın..
Belki de ilgiye sevgiye muhtaç bir dönemdesin ve onu kaybetmek istemiyorsun ama mutlu olacağın bir adam değil o..
Her şeyin çözümü vardır.. Bunun çözümü yok diyip kestirip atmasi rahat ve umursamaz bir adam olduğunu gösterir..
Ağlamak iyi gelecekse agla ama kendini harap etme..
Az zaman ver kendine.. Aynanin karşısına geç ve kendine bak. Seni sen yapan SEN sin.. Güçlü olmazsan kendine değer vermezsen, aynadaki gördüğün surata kimse değer vermez..

Diger maddeleri okudunuz degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…