Ağlayarak yazıyorum ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Moralim çok bozuk çok kötüyüm ve hala ağlıyorum ..
Eşim sadece cumartesi günü tatil ve sadece haftanın bir günü o da bugün beraber kahvaltı yapabiliyoruz .
Sürekli maç izliyor sabah öğlen akşam yorum vs. vs. aklınıza ne gelirse her yerde maç izliyo maçla ilgili herşeyi izliyo reklamda maç varsa onu bile izliyo . Telefonundan maç videoları izliyo . plastationda maç yapıyo . Deli olmk üzereyim ve artık bktım . Sabah sabah ben kahvaltıyı hazırlıyorum çayın demlenmesini bekliyordum .
Yine maç açmş . Ben de televizyonda neler var diye bir bak bakalm dedim . Ben baktım hiçbişey yok dedi
Ben de bakayım o zaman dedim . Çevirmedi . Bende artık bıktım zaten sürekli maç maç maç .
Yeter dedim sürekli maç açıyorsun ben hiç bişey izlemeyecekmiyim . Cevap vermedi . Bende oyunculara küfür ettim Bela okudum inşallah geberir hepsi çıkamazlar bidaha diye o kdr sinirlendimki artık . Evimde istediğimi izlerim dedi benim de evim ben de izlerim dedim . Neyse kahvaltıyı hazırladım getirdim çayları bile koydum . Giyindi ben gidiyorum dedi . Nereye dedim iştahım kalmadı dedi . Ben de otur şuraya saçmalama o kdr hazırladım sadece bir günümüz beraber geçiyo ondada böylemi yapacaksın dedim . İstemiyorum gidiyorum dedi . kapıya gitti bende önüne geçtim gidemezsin yeter ne kdr acımasızsın sadece bir şey söyledim diye böyle yapılırmı dedim . Beni dinlemedi . Bir gün tatilin var zaten gitme dedim . Benim tatilm senin tatilinmi dedi .Bende çekiştirirken gömleğini yırttım yanlşlıka . O da dahada sinirlendi . İtti beni de gitti gömleğini değiştirdi çıktı dışarı . Bende eğer dönmezsen çığlık atarm rezil olursun dedm . Dönmedi bende çığlık attım eve geri girmek zorunda kaldı . İstemiyorum seninle kahvaltı yapmak zorlamı yüzsüz müsün sen dedi . Ben de öyle deyince açtm kapıyı defol git dedim . Gitti . Bir günümüz vardı sadece ondada çekip gitti . 1 saattir ağlıyorum . Bütün günün içine etti . Moralim çok bozuk gerçekten . Kahavltıyıda topladım geri . Bende yapmadım iştahı filan kalmadı . Bugün beraber kahvaltı yapıp beraber vakit geçirip gezme günümzken bi tv ye laf ettim diye böyle yapılır mı ya . Bi insana bu acımaszlıktır ya böyle bişey olur mu :KK43: moralimi toplayamıyorum .. Bütün gün yatıp ağlayasım geliyo . Bir türlü durduramadım göz yaşlarımı çok üzgünüm gerçekten . Yapayalnz kaldm evde ttek başıma :KK43:
Sadece haftasonu değil hafta içi de hergün televizyonda maç açık . Tv izlemese bile o kanal yine açık duruyo öyle . Arada sıradada aççmıyo sürekli açık . Maç izlemeye gidiyo eve gelişnce aynı maçın özetiini izliyo . Aynu maçın ertesi gün yine özetini izliyo . Yorumlarını dinliyo . Transfer haberlerini takımların borç haberlerini kim daha iyi vs. sini yabancı takımların maçlarını onların oyuncu yorumlarını her şeyi dinliyo . Televzyyonda maçtan başka birşey ne açıyo ne izliyo varsa yoksa maç . Gğnde iki saatte plastation açıp orda maç yapıyo . Hala oturup izlememi söylyorsunuz biraz empati kurun lütfen . Ne kadar saat oturup izliycem ? kaç gn oturup izliycem ? sürekli diyorum ya sürekli maç açık
Sürekli öyle olsa oturup izlermiydiniz ?

Son düzenleme:
Şu maç olayı bizde de var.Hiç sorun etmedim hoşuma gitmiyor olsa bile.Tek günü adamın.Biraz izlerdi sonra çıkardınız ve ya ne istiyorsanız yapardınız.Fevri davranmışsınız ve uzatmışsınız.Özür dilemeyi deneyin derim fevri davrandığınız için,gerçekten çok gereksiz olmuş.

Şu maç olayı bizde de var.Hiç sorun etmedim hoşuma gitmiyor olsa bile.Tek günü adamın.Biraz izlerdi sonra çıkardınız ve ya ne istiyorsanız yapardınız.Fevri davranmışsınız ve uzatmışsınız.Özür dilemeyi deneyin derim fevri davrandığınız için,gerçekten çok gereksiz olmuş.

Bi gün değilki hergün maç açıyor akşam eve gelincede maç açıyor ben ne izliyorum bakmıyo bile pat çeviriyo bıktım artık . Tatil gününde çekip gitti burda üzüntüden ağlıyorum kaç saattir bi de özür dileyemem

Cigrindan cikmissiniz resmen yazik. Biraz daha sakin davranmayi deneseniz

Dayanamıyorum artık sakin de olamıyorum bıktım artık . Sürekkli bi evde maç ya da maç yorumu maçla ilgili aklına ne gelirse izlenmesine katlanabilrmiydiniz ? Ama abartmyıorum gerçekten sürekli hiç çevirmeyesiye . Ve hrgün aynı .

Tamam cok can sıkıcı bi durum ama keske ise gittigi bir gun soyleseydin sende bunlari. Bugun alttan alsaydin. Gununuz mahvolmazdi.

Bizim komşu, karısı doğum yaparken gitmiş maç izlemeye .. normalde çok iyi bir insan aşırı merhametli ve düzgün bir adam.. ama maç tutkusu insanlara neler yaptırıyor çok ilginç.

Moralim çok bozuk çok kötüyüm ve hala ağlıyorum ..
Eşim sadece cumartesi günü tatil ve sadece haftanın bir günü o da bugün beraber kahvaltı yapabiliyoruz .
Sürekli maç izliyor sabah öğlen akşam yorum vs. vs. aklınıza ne gelirse her yerde maç izliyo maçla ilgili herşeyi izliyo reklamda maç varsa onu bile izliyo . Telefonundan maç videoları izliyo . plastationda maç yapıyo . Deli olmk üzereyim ve artık bktım . Sabah sabah ben kahvaltıyı hazırlıyorum çayın demlenmesini bekliyordum .
Yine maç açmş . Ben de televizyonda neler var diye bir bak bakalm dedim . Ben baktım hiçbişey yok dedi
Ben de bakayım o zaman dedim . Çevirmedi . Bende artık bıktım zaten sürekli maç maç maç .
Yeter dedim sürekli maç açıyorsun ben hiç bişey izlemeyecekmiyim . Cevap vermedi . Bende oyunculara küfür ettim Bela okudum inşallah geberir hepsi çıkamazlar bidaha diye o kdr sinirlendimki artık . Evimde istediğimi izlerim dedi benim de evim ben de izlerim dedim . Neyse kahvaltıyı hazırladım getirdim çayları bile koydum . Giyindi ben gidiyorum dedi . Nereye dedim iştahım kalmadı dedi . Ben de otur şuraya saçmalama o kdr hazırladım sadece bir günümüz beraber geçiyo ondada böylemi yapacaksın dedim . İstemiyorum gidiyorum dedi . kapıya gitti bende önüne geçtim gidemezsin yeter ne kdr acımasızsın sadece bir şey söyledim diye böyle yapılırmı dedim . Beni dinlemedi . Bir gün tatilin var zaten gitme dedim . Benim tatilm senin tatilinmi dedi .Bende çekiştirirken gömleğini yırttım yanlşlıka . O da dahada sinirlendi . İtti beni de gitti gömleğini değiştirdi çıktı dışarı . Bende eğer dönmezsen çığlık atarm rezil olursun dedm . Dönmedi bende çığlık attım eve geri girmek zorunda kaldı . İstemiyorum seninle kahvaltı yapmak zorlamı yüzsüz müsün sen dedi . Ben de öyle deyince açtm kapıyı defol git dedim . Gitti . Bir günümüz vardı sadece ondada çekip gitti . 1 saattir ağlıyorum . Bütün günün içine etti . Moralim çok bozuk gerçekten . Kahavltıyıda topladım geri . Bende yapmadım iştahı filan kalmadı . Bugün beraber kahvaltı yapıp beraber vakit geçirip gezme günümzken bi tv ye laf ettim diye böyle yapılır mı ya . Bi insana bu acımaszlıktır ya böyle bişey olur mu :KK43: moralimi toplayamıyorum .. Bütün gün yatıp ağlayasım geliyo . Bir türlü durduramadım göz yaşlarımı çok üzgünüm gerçekten . Yapayalnz kaldm evde ttek başıma :KK43:

Pardon da ne kadar edep dışı davranmışsınız.
Flörtte, nişanlık dönemdinde bilmiyor muydunuz maç sevdiğini?
Siz de oturun izleyin onunla.
Adamın ağzından burnundan getirmişsiniz. Ben de olsam kalkar kaçarım laney olsun o kahvaltıya diye.
Çığlık atmak ne demek?
Konu komşu ayıp değil mi?
Ağlayabildiğiniz kadar ağlayın, ağlamanız gerek zaten.

Nasıl bu kadar karşılıklı saygıyı yitirebiliyorsunuz bilmiyorum ki. Madem tatil günü sizin için bu kadar önemli ne diye kavgayı başlattınız ki. Nasıl tuttun ki gömlek yırtıldı. Futbolculara gebersinler demek Nasıl bi psikoloji. Kapıdan çıkan kocanın peşinden çığlık atmak nedir. Vay arkadaş evlilikte ki aksiyona bak

Adamın ağzından burnundan getirmişsiniz. Ben de olsam kalkar kaçarım laney olsun o kahvaltıya diye.
Çığlık atmak ne demek?

Oturup maç mı izliyim onla :D böyle bi yorum nasıl yapabilyiorsunuz şoktayım . Nefret ettiğim gına gelen bişeyi oturup nasıl izliym ?
Sürekli diyorum her dakika her saniye maç açık evde .

Nasıl bu kadar karşılıklı saygıyı yitirebiliyorsunuz bilmiyorum ki. Madem tatil günü sizin için bu kadar önemli ne diye kavgayı başlattınız ki. Nasıl tuttun ki gömlek yırtıldı. Futbolculara gebersinler demek Nasıl bi psikoloji. Kapıdan çıkan kocanın peşinden çığlık atmak nedir. Vay arkadaş evlilikte ki aksiyona bak

Çıldırdım artık . Delirdim ya . Bıktım bunaldım gına geldi bezdim artık . Maç maç maç psikolojimi bozdu bu maç benim . Eskiden bende maç izleyen çocukken goll diye balkonlarda bağıran bi çocuktum . Ama artık nefret ettim . Sadece maç izlemiyoki transfer haberleri her türlü yorumlar maçla ilgili sohbetler sürekli televizyonda bunlar açık

Çığlık atmak ne demek?

Aynı evde yaşamıyorduk nerden bileyim maçlara gidiyordu ama evde sürekli maç izlediğini bilmiyodum . bir de 3.5 sene flört dönemi oldu yani evde ne izlediğini bileemem ki benim yanmdda futbol sohbeti yapcak hali yok . sadece maç izlemeye gidiyordu o kdr

Oturup maç mı izliyim onla :KK70: böyle bi yorum nasıl yapabilyiorsunuz şoktayım . Nefret ettiğim gına gelen bişeyi oturup nasıl izliym ?
Sürekli diyorum her dakika her saniye maç açık evde .

Eşinizle vakit geçirmek istiyorsanız ya siz ona uyacaksınız ya da o size.
Seviyor adam maç izlemeyi üstünü başını parçalayıp çığlık atana kadar oturup izleyin siz de.

Konu sahibini tek haklı bulan benim galiba. Bende de bi anormallik varsa demek

Kimse beni anlamıyor . Bi evin içinde sürekli maç ve maç yorumu yok transferdir bilmem nedir sürekli bunlar açık olsa . Bütün dizileriniz çevrilse ve sürekli maç izlensse . Sabah uyanınca maç akşam eve gelince maç açık olsa o evde ve birde günde 2 saat plastationda maç yapıp televizyon işgal edilse onlarında başına gelse belki anlarlardı buna rağmen hala otur sende izle diyolar . Aynısını bi empati kursalar keşke oturup izleyebilrlermi acaba o zamanda . Arada sırada açıyo demiyorum ben sürekli maç açıyo diyorum eve de zaten işten 6 da geliyo akşam saat 6 dan 12 ye kadar maç açık .

Back
X