• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağlayarak yazıyorumm

Allah a çok şükür değil ama korkuyorum canım siz korkmazmıydınız kendinizi yetersiz görmez miydiniz..ben şuan öyleyim

bir densizin sözüyle niye yetersiz olayım.ben kendimi çok iyi biliyorum.eşim de seviyor ve benim arkamda,,daha ne olsun:34:

boşver sen eşine sıkı sarıl.kem gözlüleri mutluluğunuzla çıldırt:34:

Son düzenleme:
:60::60:

süper bir yorum:9:

evet aslinda en iyisi o lafi adamin agzina tikmak,sen üzülecegine o densiz rezil olsun:27::27:

ve her insana deger vermiyeceksin,yoksa insani aptal zannediyorlar,halbuki en büyük aptallar kendileridir.

ben aptallıgıma doymayım iştee gittim reçel yapacaklarmış vişnelerini topladım yardım ettim..evime geldiler bir kez olsun asmadım suratımı kaç çeşit yemek çıkardım pastasıyla böreğiyle ama değmezmişş

ama karşıma çıktıgında dönüpde yüzüne bakarsam ne olayım... onun seviyesine düşmücemm kesinlikle

kesinlikle sen iyi niyetliliginle kazanırsın bosver o kadar eksıgı olan insan cokkı ben hayatta ınsanlaarın yuzune vuramam mesela .gun gelır o cezasını bulur .sen uzulme esınle mutlulugunu bozupta sevndrme kmseyı

ben aptallıgıma doymayım iştee gittim reçel yapacaklarmış vişnelerini topladım yardım ettim..evime geldiler bir kez olsun asmadım suratımı kaç çeşit yemek çıkardım pastasıyla böreğiyle ama değmezmişş

Inan degmez,sen aglama,gül bakalim:38:

cünkü cok belliki bu adamin lafina üzülmeye degse sahiden üzül derim ama degmez,tabiki kirildigini anliyorum vehaklisinda,

ama bundan böyle sende hic yüz verme bu adam,saygini,asaletini koru,amaaan o kim ki?:27:

kesinlikle sen iyi niyetliliginle kazanırsın bosver o kadar eksıgı olan insan cokkı ben hayatta ınsanlaarın yuzune vuramam mesela .gun gelır o cezasını bulur .sen uzulme esınle mutlulugunu bozupta sevndrme kmseyı

ahh öyle olmamak lazım iştee de boşver... desteğiniz için çok teşekkür ederim kendimi daha iyi hissediyorum şimdi

Inan degmez,sen aglama,gül bakalim:38:

cünkü cok belliki bu adamin lafina üzülmeye degse sahiden üzül derim ama degmez,tabiki kirildigini anliyorum vehaklisinda,

ama bundan böyle sende hic yüz verme bu adam,saygini,asaletini koru,amaaan o kim ki?:27:

gerçekten o kim ki bunda sonra evimin kapısı da kapalıııııı... çok çok teşekkür ediyorum destekleriniz içinn Allah razı olsun

Enişten hadsiz yengen dahada hadsiz ne geip bunu söylüyoki sana.
Pardon ama enişten hangi ajansta mankenlik yapıyo acaba.
Bunu sana söylediğine göre selvi boylu poslu olması icap eder.
Karı gibi ne dedikodunu yapmış eşine.
Şu tvlerde evlenme programlarında para karşılığı her allahın günü gelipte en ön sıraya dizilen kadınlar gibi çıksın
o da yok o bunla yakışmadı bu şuna uymadı boyu kısa parası yok şuyu yok diyip dursun bari

Aman güzelim milletin ağzı torba değilki büzesin
Bu kadar üzülmene gerek yok bence o adam densizlik yapmış
Eşimin halasıda bana kemçik ağızlı demişti nişanda o ne oluyosa:1:
Boşver ya Hiç sevmem böyle karı kılıklı lafçı dedikoducu erkekleri

Kizginligini anliyorum ama kendini bu kadar uzme esin seni böyle sevmis begenmis almis enistede kendi kendine ben olsam diye anlatsin nolcak ki sizde bi daha onu gördügünüzde sen alsanda bende sana gelmezdim deyin olsun bitsin:20:yeni evlendigimiz siralarda k.validemde bana her seyin iyi guzelde boyun kisa dedi dudak kivirarak:53:bende oglun kisa kadinlardan hoslaniyo demekki beni aldi dedim bu arada bende 160 im yani ortalama bi boyumuz var canim türk standartlarina göre kisa sayilmazsin:34:k.validen yeri gelince hala boydan bahseder yanimda imada bulunarak ama hiic alinip kizmam en son bayramda biseyler anlatiyodu bilme kimi görmüste cok kisaymista:24:bende kisaysa kisa nolcak nereye koysan uyar bak bana tek kisilik koltukda istersem yatiyorum bile dedim:1:uzunlarda 45 olmadan kamburu cikiyo uzun boyunda dezavantaji var boyuna posuna göre kocada bulamazlar pek :35:bence hiiic caninizi sikmayin kimseyede bu duruma bu kadar uzuldugunuzu belli etmeyin ki size karsi kullanmasinlar:34:

bu densızlıgı yapan kadar sana soyleyende kabahatlı yenge pek ıyı gozukmedı gozume:41:kocası yapmıs bır densızlık ya yengeye ne demelı:27:

160 boy turkıye standartlarında gayat normal bır boy:34:dunyanın en guzel kadınlarıda 160 cıvarı fazla kılo olmadıktan sonra problem yok bence

Hıc takma canım bence eksıgını arıyo ve bos seyler ortaya atıyo o adam cunku o bır zavallı
bende esımden 15 yas kucugum 3 cm uzunum ve turkan sorayı andıran guzel bır bayanım ama onun aılesıne gore neyım var kı benım herbıseyım eksıkkk :27:
yanı sen kadı kızı da olsan dort dortlukte olsan ıllakı bır kusur bulacaklar zaten dert etme kocan yapıstırmıs lafı

bu şekil davranan insanlarda sanırım bir kompleks oluyor.ben nişanlıyken eşimin arkadaşı benim için şişman demişti.çok gülmüştüm ben.çünkü kendimi biliyordum.sonra karısını görünce anladım adamın derdini.inanın kadın 40 kilo yoktu.bildiğin kupkuru.adam benim seksapalitemi kıskanmış belli.:9:boşveeeerrr vardır onun da bir karın ağrısı.hayat boyu daha birçok densizle karşılaşacaksın.onlar için ağlamaya kendini yıpratmaya değmez.sefan olsun oh oh

ben senn yerinde olsam o yengeniz olan kişiye kızardım önce. ağzı olan konuşuyor, bana söylemenize gerek yok, herkes söylediğiyle kalsın ben eşimle mutluyum der çıkardım. hiç hoşlanmam bu tarz laf taşıyan insanlardan.

bence en başta konuşan patavatsız olabilir de, laf taşıyan kişi bunu planlı ve programlı yapıyordur ve amaç kişinin moralini bozmaktır. bence sen de bunu düşün. eşinn tel.i açmamazlık etme. hatta eşinle konuşurken de olaydan bahset ve ne kadar güldüğünü, insanların aptal ve densiz, kıskanç oldukarından bahset! bana da görümcem demişti boyun uzun olsaydı diye(boyum 1.60 ), eşim de 1.74:) ben de senn yazdığın gibi gülerek söyledim görümceme; kardeşinle tam uygunuz ablacım boyum boyuna huyum huyuna dedim geçtim. eşim de yanımızdaydı, maksat beni küçük düşürmek olsun, başka kusur bulamıyolar ya. takma bu tarz manyak durumları. galiba ilk kez karşılaıyosun, valla ben artık bir duyuyorum bu tarz laf anında cevap. söyleyen kişi pişman oluyo, ben iyi oluom, o kötü;)) hiç de takamam boyumu faln, allah bana akıl fikir yüz güzelliği vermiş:))

tatlım benim boyum 1,55 eşimin 1,80 önceleri pek bi konuşuldu falan. hiiiçç takmadım. koydum lafımı çıktım. şimdi benim adım ne giysem nasıl hareket etsem ayy pek bi şirin oldu. sen kendini niye üzüyosun. önce kendile barışık ol. hatta ben boyumla ilgili espri bile yaparımki sende deneyebilirsin. kocan seni öyle seviyormu. gerisi booooşşşş

bunda bu kadar abartılacak bişey yok öncelikle...
adam fikrini söylemiş...
haaa ona düşmez fikir belirtmek o ayrı...
ama çıkmış işte ağzından...
kötülememişki boyu kısa demiş...
yapma bu kadar allah aşkına herkes güzelliğine hayran kalmak zorundamı...

ben olsam hiç kafama takmazdım valla
bir patavatsız için değmez çünkü
ha tabi ilerleyen zamanalarda muhakkak lafımı da sokardım
mesela yemeğe çağırıp bana ELLERİNE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ dediğinde
BOYUM KISA FALAN AMA YEMEKLERİM LEZZETLİDİR falan derdim ki utansın
amannnn böyle hakkında duyduğun her lafa ağlarsan işin iş
herkesin arkasından konuşuyolar,senin,benim arkamdanmı konuşmayacaklar boşverrrrrrrrrr
takmaaaaaaaaa.........

Back
X