Aglayasim var

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Bir sorunum var kizlar, erkek arkadasim gecen gun kuzenimle konusup babamin telefon numarasini falan istemis, kuzenimde benden izinsiz vermis. Erkek arkadasima sordum neden boyle bir sey yaptin diye, ne biliyim belki ilerde evleniriz falan diyor, ama ben cok guvenmiyorum ona, bir cilginlik yapip, beni babama sikayet edebilir, iliskimizi babamin kesinlikle ogrenmemesi gerekiyor. Ne yapacagimi sasirdim suan erkek arkadasimla konusmuyorum, icimde bir kurt var yanlis bir sey yapar diye cok endiseleniyorum, sanirim bana ders vermek istiyor ama neden bilemiyorum, aglicam ne yapmaliyim kizlar, ayriliyim desem ters tepebilir ve zaten 1 yillik iliski, seviyorum. Bir ara aramiz kotuydu ama duzelmisti bu aralar, simdi de bu cikti basima, degerli yorumlarinizi lutfen esirgemeyin hanimlar!

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Önce kuzeninden başla bence;densiz mi o??babanın numarasını sende pekala verebilirdin!kuzenine mi düşmüş tasası??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Önce kuzeninden başla bence;densiz mi o??babanın numarasını sende pekala verebilirdin!kuzenine mi düşmüş tasası??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzenime sordum bana cevap vermedi, kizacagimi biliyor..

guvenmiyorsaniz niye sevgilisiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu resmen bir tehtit

korkarım ki erkek arkadaşın sana gözdağı vermiş
iyide kuzen niye veriyor safmı salakmı artniyetlimi
:26::26::26::26:
kafaya takarsa babanı arıyacaktır
ya bu ilişkiyi şimdi bitir
bu da bahanen olsun
yada ortsys çıksrsa arkasında durabilcek cesaretin olsun
ama her halükarda
kesinlikle bu primi o adama verme
seni tehtit etmesine müsade etme

kötü olmuş numarayı alması
olur olmadık zamanda babanızı aramakla tehdit edebilir sizi ki bence tam olarak da bu sebeple aldı numarayı
durup dururken neden babanızın numarasını istesin ki

guvenmiyorsaniz niye sevgilisiniz?

Sakaci bir tip kendisi bilmem anlatabiliyor muyum, iliskiler konusunda guveniyorum ama boyle konularda guvenemiyorum sadece

Seviyorsun ama güvenmiyorsun. O ilerde belki evleniriz diyor ama sen geleceğinizi göremiyorsun.
Bence bu kadar arada kalmaktansa bitir. Güvenmek sevmekten daha önceliklidir bana göre.
Bi ara buluştuğunuzda telefonundan çaktırmadan sil babanın numarasını da, sonra neye karar verirsen yap.

Ayrilayim mi diyorsunuz yani? Suan cok uzgunum gercekten.. Tek cozum bu mu?

Deneyecegim, tesekkur ederim

sakayla falan alakasi yok.siz guvenmiyorsunuz. hangi dengesiz sevgilisinin babasini arayip biz sevgiliyiz ehe ehe diye "şaka" yapar?

sakayla falan alakasi yok.siz guvenmiyorsunuz. hangi dengesiz sevgilisinin babasini arayip biz sevgiliyiz ehe ehe diye "şaka" yapar?

Haklisiniz cok guvenmiyorum, ayrilmak mi tek cozum?

Erkek arkadasiniz babanizin numarasini neden aldigini sordugunuzda 'Bilmem belki evleniriz ileride' demis, yani yalan soylemis, kimse ileride evlenme ihtimali var diye sevgilisinin babasinin numarasi almaz, yalan birinci sebep....

'Bir cilginlik yapip beni babama sikayet edebilir' demissiniz, adamin numarasini sonu hangi sayiyla bitiyor diye meraktan almadigina gore bir sekilde onu aramayi dusunuyor, bu sizin icin bir tehdit unsuru olabilir, bu da guvensizlik ve huzursuzluk olusturur, ikinci sebep...

'Sanirim bana bir ders vermek istiyor ama neden bilmiyorum' diyorsunuz, nedenini bile bilmediginiz bir sekilde size ders verme hakkini nasil buluyor kendinde? Bir genc kizin babasinin numarasi alinarak ya da babasi aranarak ders verilmez bu topraklarda, ceza verilir ancak, ucuncu sebep...

Onu sorgularsaniz ya da ayrilirsaniz ters tepmesinden korkuyorsunuz, adam numarayi koz olarak kullanabilir, dogru... Bunu yapma endisesi tasidiginiz bir adamla sevgili olunmaz, ondan korkulur ve uzak durulur ancak, dorduncu sebep...

Yukaridaki sebepler adamin iyi niyetli olmadiginin kaniti... Daha sayarim da uzerinde kafa yordugunuz insanin sizin uzerinizde kafa yordugu niyetler ve amaclar cok sevimsiz geldi bana... Umarim geregini yaparsiniz...

Yasiniz küçük sanirim.
Sevgilinizin de öyle ki boyle saçma sapan birşey yapmis..
Ayrilin gitsin.
Ama güzelce bir cevap ver ona öyle ayril :)
Bu arada yaslar kaç ?

Evet yasim kucuk, ben 18 kendisi 20

Ayrilmayi dusunuyorum ama nasil cevap verecegimi bilmiyorum, yardimci olabilirseniz sevinirim

Ben asıl şeyi merak ettim neden korkuyosunuz babanıza söyler diye ? ne yaptınız ki kötü bişeylermi yaptınız yada erkek arkadaşınız size neden böyle bişey yapmak ister amacı ne olabilir? siz daha iyi bilirsiniz...Benimki kalkıp alsa babamın numarasını hoppala derim yanii ne alaka:s Sorarım soruştururum neden böyle yaptığını...Tehdit gibi algıladım bende herkes gibi? İyide neyin tehdidi bu yani insan sevdiğini neden babasıyla tehdit etsin?

Gercekten ufkumu actiniz, cok tesekkur ederim ayrilmayi dusunuyorum, simdiden boyle seyler yapan ilerde neler yapmaz ki , endisel

Kotu bir sey yapmadik fakat sevgilim oldugunu babama soylemesini istemiyorum, yasim kucuk ve bizim ailede boyle seyler cok hos karsilanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…