Bir sorunum var kizlar, erkek arkadasim gecen gun kuzenimle konusup babamin telefon numarasini falan istemis, kuzenimde benden izinsiz vermis. Erkek arkadasima sordum neden boyle bir sey yaptin diye, ne biliyim belki ilerde evleniriz falan diyor, ama ben cok guvenmiyorum ona, bir cilginlik yapip, beni babama sikayet edebilir, iliskimizi babamin kesinlikle ogrenmemesi gerekiyor. Ne yapacagimi sasirdim suan erkek arkadasimla konusmuyorum, icimde bir kurt var yanlis bir sey yapar diye cok endiseleniyorum, sanirim bana ders vermek istiyor ama neden bilemiyorum, aglicam ne yapmaliyim kizlar, ayriliyim desem ters tepebilir ve zaten 1 yillik iliski, seviyorum. Bir ara aramiz kotuydu ama duzelmisti bu aralar, simdi de bu cikti basima, degerli yorumlarinizi lutfen esirgemeyin hanimlar!
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ya artik iliskiler ne kadar manyadi
Buyuk ihtimal bu kiz benden ayrilirsa ben bununla tehdit ederim elimde bulunsun demis.
Madem evlilik falan diyo pekala senden de isteyebilirdi.
Kuzeninin de sana gicigi varmis insan az biraz dusunur.
aman takma almış nımarayı zaten napıcan....
eline pek koz verme seninki hin fikirli...
gözüm korktu yeminle...
sende onun babasının numarasını annesinin numarasını al sırf iş olsun diye...
ayrılmanız en iyisi olur niyetinin iyi olmadığı belli böyle şaka olmaz.siz kuzeninizin niyetinide sorgulayın.ailede böyle şeylerin hoş karşılanmadığını biliyorsa numarayı vermemesi gerektiğinide bilmeliydi bence.çünkü sevgiliniz babanızın numarasını ne amaçla isteyecek ki daha bu yaşta ve bu aşamada evleniriz bulunsun çok saçma olmuş.sizi tehdit etse bile boyun eğmeyin ayrılın boyun eğersen sonu gelmez daha üzücü olur sonu.
Kuzenim ne telefonlarimi aciyor ne de mesajlarima cevap veriyor, yanlis bir sey yaptiginin farkinda belli ki. Haftaya kuzenimi gormeye gidiyorum zaten bu sefer benden kacamayacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir sorunum var kizlar, erkek arkadasim gecen gun kuzenimle konusup babamin telefon numarasini falan istemis, kuzenimde benden izinsiz vermis. Erkek arkadasima sordum neden boyle bir sey yaptin diye, ne biliyim belki ilerde evleniriz falan diyor, ama ben cok guvenmiyorum ona, bir cilginlik yapip, beni babama sikayet edebilir, iliskimizi babamin kesinlikle ogrenmemesi gerekiyor. Ne yapacagimi sasirdim suan erkek arkadasimla konusmuyorum, icimde bir kurt var yanlis bir sey yapar diye cok endiseleniyorum, sanirim bana ders vermek istiyor ama neden bilemiyorum, aglicam ne yapmaliyim kizlar, ayriliyim desem ters tepebilir ve zaten 1 yillik iliski, seviyorum. Bir ara aramiz kotuydu ama duzelmisti bu aralar, simdi de bu cikti basima, degerli yorumlarinizi lutfen esirgemeyin hanimlar!
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?