- 24 Nisan 2015
- 6.977
- 7.175
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Canim küçükken bende de olurdu agladigi icin boğazında kuruluk oluyor oda ogurme ardindan kusmaya sebep oluyor bence .cok önemli bisey yok. Bencekızım kreşe başladı geçen hafta sabahları bırakırken ağlıyor ve kendini kastığı için kusuyor, bu sabahta ben orada iken kustu...
böyle kendinide benide yıpratıyor.
pedagog randevusu aldım bu hafta için belki bir şekilde çözüm olur ama fizyolojik bir durum olmadığından, kreşe de gitme mecburiyeti olduğundan nasıl aşacağız bu durumu bilemiyorum..
yaşı su an 2,5 kızımın sizlerde çocuklarınızda bu tarz tepkilerle karşılaştınız mı acaba bu gibi dönemlerde?
Ah aynı benim oğlum..))kızım kreşe başladı geçen hafta sabahları bırakırken ağlıyor ve kendini kastığı için kusuyor, bu sabahta ben orada iken kustu...
pedagog randevusu aldım bu hafta için belki bir şekilde çözüm olur ama fizyolojik bir durum olmadığından, kreşe de gitme mecburiyeti olduğundan nasıl aşacağız bu durumu bilemiyorum..
yaşı su an 2,5 kızımın sizlerde çocuklarınızda bu tarz tepkilerle karşılaştınız mı acaba bu gibi dönemlerde?
ona hak veriyorum zaten evde tüm ilgi onun üzerinde en basitinden bir yemek yemesi bile en az yarım saat sürüyor tabiki çizgi film eşliğinde ...Hmm çocuklar isteklerini yaptırmak için ne firildaklar çeviriyor :) alışır inşallah. Ona da hak vermek lazım. Yepyeni yabancı bir ortama giriyor. Yadirgamasi normal. Yemesi bir şeyler yapması için zorlamasinlar. Yavaş yavaş alisir inşallah
Ben hala agladimda kusarimkızım kreşe başladı geçen hafta sabahları bırakırken ağlıyor ve kendini kastığı için kusuyor, bu sabahta ben orada iken kustu...
Erken çocukluk uzmanıyim.bugün doktora gittiki kan tahlili, ,idrar kültürü, ultrason tertemiz. sorun psikolojik , her sabah kreşe gideceğini anlayınca uyucam, karnım ağrıyor, ağlama krizleri vs ile uğraşıyoruz... akabinde kusma yaşanıyor. bazen ağlamaya fırsat vermeden kusuyor bu sabah öyle oldu bir defa evde, bir defa hastanede kustu..
cuma üniversiteden randevu aldım, çocuk ve ergen psikiyatriye götüreceğim.
umarım kusma olayına bir çözüm buluruz. ve kreşe uyum sürecimiz daha fazla uzamadan kısa vadede çözüme erer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?