Ağlayıp durma be !!!

cokzorbirsecim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
2.799
6.257
158
Kızlar son konum vardı hatırlayan olur.geri adım atmakla ilgili.

Neyse küslük uzamisti ve haksız olduğu halde adım atmiyordu takmiyordu. 1 ay sonunda ufak tefek yanaşmıştı ama ozur ya da konuyu aciklayan herhangi bir konusma yok.ben de iyice bunalınca bu durumdan uzatmadim orttum üstünü.

Neyse kızlar dün içime attiklarim bir volkan gibi patladı. Eve gelmişti ne bu halin derbeder gibi dedi ve öyle bir durum da yok üstümde is kıyafeti vardı hala. Bu konuşma stiline çok gıcık oldum ve bütün konuları döktüm ortalığa. Ama nasıl bir kriz geçirdiysem her yerim sesim falan titriyor.

Konu da şu...bana tarih vererek söz verdiği birşeyin yapılmaması. Yapılmaması için maddi manevi bir engel olmaması tamamen keyfi yani.

Ben böyle titreme halindeyken dediği laf...karşımda ağlayıp durma be!

Ağlama falan da yok zaten sesim titriyordu sinirden.zaten çok zor ağlarım.

Kızlar bu laf yenir yutulur mu. Küslük uzamasin diye asla üstünü örtmemek lazım. Durum daha beter oldu benim açımdan. Asla affetmiyecegim asla.

Böyle bir laf karsisinda tavrını ne olur?

Yine iyi durmuşsun. Şiddete karşıyım ama ben olsam yemişti osmanlı tokadını.

Laftan ziyade tavrı kaale bile almıyorum modunda. Ne yapmalı bilemedim.

Zaten böyle durumlarda aklıma hep şiddet geliyor, hep şiddet

ilişkinizle ilgili eski konunuzu da okumuştum eşiniz gayet güzel dayanırken küslüğe siz neden adım atıyorsunuz hele ki bir ay kadar bir süre buna direnmişken. ya da şöyle diyeyim madem alttan alıp üzerini kapatacaksınız neden küsüyorsunuz. sonrasında da barışmak için eşinizin her halini iyiye yoruyorsunuz. bence eşinizin söylediklerine takılıp küsmeyin anladığım kadarı ile o geri adım atmayacak hiçbir zamanunutun gitsin sizde madem.

Siz olayı o kadar iyi anlamişsiniz ki çok teşekkür ederim. 1 aylık süreçte ben adım atmadim dayandim. o ufak adımlar attı ama özür dileme uzgunluk belirtme gibi haller yoktu tabi.
Ama içime attigim konular tasmak için fırsat kolluyordu sürekli.
Küsmemek normal devam etmek imkansizlasti benim için. Aptal yerine konmak resmen. Yapacagim denilerek söz verilen birseyin yapılmaması. Bu durumda küsme dışında nasıl bir tepki verilebilir bilmiyorum.

Eski konunuzu hatırlamıyorum ama size karşı yılmış,usanmış bir profil geldi gözümün önüne!
Tavrım ne olurdu konuşmazdım ben! madem duygularım ile dalga geçiyor ''karşımda ağlayıp durma be!''dicek kadar çemkiriyor ötede oynamasını yalnız bırakmasını isterdim.

Bi sorun varsa üstü örtülmemeli, açık açık konuşulmalı
Terbiyesizlik etmiş, yıkılsın o zaman karşından görmek istemiyosa ağlamanı

Kadın ağladığı zaman erkek çok üzülüyor ve o da duygusallaşmamak için-mazallah ç,kleri küçülür duygusallaşırsa-böyle salak tepkiler verebiliyor.Nerede ve ne zaman duygularını dışa vuracağına o karar veremez.Bizzat çemkirerek ve tehdit ederek söylediğim bir cümledir.İşe yaramıştır.Sakın üzülüp ezilme.

Yok yok...bu sefer burdaki kadınların öcünü de cikaracagim bu adamdan.

Ben de dedim çık git asabimi bozma. Gitti 2 saat sonra gelmiş. Ya sabir.
Hayret annesinin evine gitmemiş
Dün akşam bi konu vardı böyleydi

Hiç oralı olma bulduğu yerde sızsın
Konuşma, üstünü de örtme bu sefer işin, özür dilemeli burnunu sürtüp
Alışmış yaparım ederim sineye çekerler bişey olmamış gibi devam ederim durumuna

Evet tamam
Bu sefer artık ne olacaksa olsun ya. Bulduğu yerde sızsın hatta bayılsın yıkılsın oraya. Kıl kipirdatirsam kadinliktan istifa edeceğim.

Evet tamam
Bu sefer artık ne olacaksa olsun ya. Bulduğu yerde sızsın hatta bayılsın yıkılsın oraya. Kıl kipirdatirsam kadinliktan istifa edeceğim.
Bazısı diyo ya kocam bana bunu bunu yaptı
Küstüm yattım
Sabah dürtü kahvaltısını hazırladım emmeee hiç konuşmadım hala küsüm

Yahu ne diye kahvaltı hazırlıyosun, yesin gitsin olmadı simit alsın
Hizmet ediyosun, barışıyosun yani. Konuşsan ne olur konuşmasan ne ?

Yok yok onlardan değilim ben merak etme.
Ne güzel iş hem hizmetim gorulsun hem ustune dirdir yok.
Elimi etegimi çekerim sofrada tabak dahi koymam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…