Ağlayıp durma be !!!

Bak sen ne güzel sordun ben cevapladım dedim cocuklarin refah seviyesi düşer. Madem diyorsun boşanmak istemiyorsun saygisizliktan hoslaniyorsun o yüzden bahane ediyorsun çocuklarını. Tamam O zaman bana bu çocukların refah seviyelerini ve psikolojilerini aynı oranda tutmam yolunda öneri eleştiri yapman gerekir.
Ezber ezber cümlelerle olmuyor ah canım ahh...

Ben ortada boşanacak kadar büyük bir sebep görmüyorum, eşinin seni sevmediğini de düşünmüyorum , sadece adam çok şımarmış hepsi bu. Adam alkolik olur , karı -kız düşkünü olur, kumarbaz olur, çalışmaz sorumsuz olur, şiddet uygular vs.vs. O zaman insan boşanır ama ufacık tefecik tartışmalar için insan boşanmaz. Konu sahibesi çocuklarının geleceğini niye riske atsın ki . Herkes eften püften boşansa evlilik kurumu nasıl yürüyecek! bazen insanın evladı, insandan önce öncelikli halde olmalı diye düşünüyorum. Boşanmak en son çözüm olmalı.

Küs geçirilen bir ay ne kadar çok. Diğer konuları bilmiyorum ama afedersiniz! Katır inadına sahip galiba sizin bey. Bi şekilde konuşmanın, hatasını anlatmanın bir yolunu bulun lütfen. Canınızı da sıkmayın, çıkıp gezip tozun temiz hava alın

burada bazı bayanlar sürekli yıkıcı bi tutum halindeler. en ufak olayda hemen, 'boşanın!'..Sanki emir yağdırıyorlar,üzgün ve ne yapacağını bilemeyen evli arkadaşlarıma.söylemesi çok kolay değil mi?boşanmak istemiyorsanız o ayrı demeler.. yahu siz o bayanların ne durumda oldugunu biliyo musunuz ki? ya da cocuklarının boşandıktan sonra ne durumlara düşeceğini? iyi madem maddi manevi destek olun da bütün bu sorunları olan arkadaşlarımız siz dediniz diye boşansınlar.oh ne ala...az yapıcı olun ya.sizin başınıza da gelebilir bu durum.biraz düşünün.o bir eşten çok bir anne,tabiki cocuklarının geleceğini düşünmek zorunda.

çocukların böyle bir ortamda büyümesi çok daha kötü

tüm olumsuzluklara bir cevabın var. kendin çalışıp çocuklarını mükemmel yaşatabilirsin. nafaka denen bişey var

Genc öğretmen arkadaşım tane tane yazmış ne güzel formül gibi. Seni sevmiyor +saygı duymuyor=bosan. O kadar elektriklenme olmuyor çünkü benim beyincigimde.

Anneyim ben...anneligim kadinligimdan hatta insanligimdan önce gelir. Adam kırbaç vuruyor sanki sırtımiza .

Çocuklar şimdi iyi okullara gidip iyi beslenip iyi yerlerde yasarken ve sorumluluk ikiye bolunmusken bunun Hastanesi var okulu var bilmemnesi var... niye tüm sorumluluğu alıp birde maddi olarak yarı oranda azalma sagliycam ki.

Adami kutlama gibi azledeyim yani.

Ortamı ne bildin arkadaşım?
Piçak mi cekiyoruz saniyorsun birbirinize anlamadım ki.
konu sahibi bu size son sözüm. kuzenim avukat ve boşanma sürecini nafaka meselesini çok iyi biliyorum. eşimin okulunda kantinci kadın var. eşinden aldığı nafakayla ve kantin işleterek çocuğunu kolejde okutuyor. anne babanın mutsuz olduğu bir ortamda çocukların ruh sağlığı da bozulur. ama siz çözüm buldunuz. çocuklarım için boşanmam diyosunuz. iyi güzel. gereksiz bir polemiğe girmek istemiyorum. inşallah herşey istediğiniz gibi olur. inşallah eşiniz sizin kıymetinizi anlar da sizi üzmekten vazgeçer. çünkü eşinizin davranışı gerçekten sinirimi bozdu

tüm olumsuzluklara bir cevabın var. kendin çalışıp çocuklarını mükemmel yaşatabilirsin. nafaka denen bişey var
Ben zaten çalışıyorum. Sen hiç nafakasini odemeyen adam duymadin mi güzel arkadaşım. Kaç kadın nafaka peşinde icra kapılarında bekliyor bir de avukat tutup masraf ediyor bu işlere. Ben niye riske gireyim çocukları riske sokayim bir de adam gitsin evlenir mevlenir çocuklara piyangodan kardeş çıktı. Haydaaa.
Anneysen herseyi düşünmek zorundasin bak sana küpe olsun.

bu tür şeyleri çok iyi biliyorum emin olun

Biliyorum siniriniz bozuldu bu adama.benim için soyledikleriniz. Çok teşekkür ederim.

Nasıl sinir oldum! Onu adam yerine koymayarak asıl sen sinir et. Madem üzülmen, ağlaman onun için bişey ifade etmiyor, sen de n'olur onu deli edercesine şen şakrak ol. Sevdiğin şeyleri yap, kendi ruhunu besle, ama onun hiçbir işini görme. Kendi ne buluyorsa yesin içsin, ütüsünü de yapsın.
Umrumda değilsin mesajı var. Olmasın da hakkaten. Ne bu ya?

Kesinlikle.
Bak bir de ne var biliyor musun...bu çocuklar gelecek belli yaşlara...o zaman soracaklar siz neden bosandiniz. Ben de diycem işte anlasamadik uyusamadik vb. Gitcekler babalarina da soracaklar bu da diycek annen boşadı.
Bu çocuklar demiycek mi bana şiddet yok alkol yok aldatma yok sen bizi neden ayirdin babamizdan.bizim için uyusup anlassaniz ne olurdu . ..katlansan ne olurdu.
Bunlar olacak şeyler. Çocukların gözünde bir de bosayan ben olacağım yani.

hayatın ve ailen için en doğru kararı sen verirsin gerisi teferruat

Şu ana kadar denediğiniz ve benzeri teknikleri bi kenara bırakın, belli ki işe yaramamış.
İş yoğunluğundan zaten patlamış bi kafayla sorununuza kafa patlatmaya çalışıyorum pek bişey çıkmıyor pardon
Siz çok gururlu o da çok inatçı, bu kadar küs kalmanız gayet normal. Hep kadın mı bulmak, dengelemek zorunda bu işleri, hofus ama galiba öyle, ablacım 17 yıl dile kolay. Bir iki yıl değil ki, kemikleşmiş bi yapı var, kocanı en iyi sen tanırsın, yeni karşılaştığın bir durum da değil. Ben bir hafta konuşmadım eşimle, kk daki kadınların eleştirilerini(özellikle bana) önerilerini dikkate aldım. Keza eşimi hep eleştiriyordum zaten. İlişkinin dışına çıktım kafa olarak ve öyle değerlendirip görmeye çalıştım. Bir de bunu dene. Şimdiye kadar nasıl bir davranış sergiledin de adam bu kadar minnetsiz, umursamaz. Bu lafı edecek kadar duygusuz olabildi? (Sen yaptın bunu böyle manasında yazmıyorum, kırılmayasın lütfen

İnsan sevdiğini insanın bir damla gözyaşına kıyamaz, bence adamda sevgi bitmiş bununla birlikte saygıda çünkü öyle bir ifadeyi sadece saygısızlar kullanır.
Allah yardımcın olsun canım

Insallah o raddeye gelmez; ama biraz da kendin icin yasamayi dene. O seni takmiyorsa sen de onu cok umursayip uzulme. Ev disinda da ozel bir hayatin olsun. Arkadaslarinla takil, gez. Ye, ic.
Hem calisiyormussunda; onun soz veripte yapmadigi neydi ki? Sen kendin yap. Koca dedigin insanin herseyi olacak diye bir sart yok bence. O hayatinin merkezinde olmadan da mutlu olabilirsin. Bosanmayi dusunmeden bir de boylesini dene.

sizinle aynı durumu yaşadım dayandım direttim ayrılmaya kadar geldim her seferinde ve gayette ciddi ciddi blöf yapmadan. ne oldu? adam içti içti geldi seviyorum dedi agladı etti bir daha olmayacak dedi söz verdi yaz bu taihi dedi ben ama bir gram değişmedi. bizim içinönemli şeyler bazen eşler için anlam veremedikleri saçma seyler oluyor bir insan değişmiyorsa değişmiyuor herkesin bir karakteri var. sizin kendi öz saygınızı yitireceginiz seyler değilse eger uzatmayın görmezden gelin. ben öyle yaptım yapıyorum ve dahası zamanında direttiğim seyler benim içinde önemsiz şimdilerde. sadece inatlaşmaydı belkide ben istedim yap gibisinden yapsan ne olur bu kadar zor mu gibi... uası 35 cvarı ve üzeri erkekler degişmiyor ve karakteri saglamsa malesef bunu askıyla ölçmeyin çünkü gebersede degişmiyor eşşekler. boşverin yahu biz çalıp biz oynuyoruz demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…