- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
-
Özür dilemezse tabi peynir yemekle geçmezBu sefer öyle kolay olmayacak. Bir kahvaltıya cozulmeyecek bu iş.
Parasını veriyim gitsin kahvaltinin hasını yesin benden.
İki zeytin üç peynire çözülmez.
Ne peyniri arkadasim var ya buz gibi sular içiyorum yok yok gecmiyor. Kafamı buzluklara sokuyorum hararet düşmüyor. Dur bakalım.Özür dilemezse tabi peynir yemekle geçmez
Gelişmeleri merakla bekliyorumNe peyniri arkadasim var ya buz gibi sular içiyorum yok yok gecmiyor. Kafamı buzluklara sokuyorum hararet düşmüyor. Dur bakalım.
En tehlikeli canlı gururuyla oynanmis bir kadındır national wild kanalına gore. Homosapiens woman.
CANIM CANINI SIKMA İNSANI İKİ ŞEY RAHATLATIR AMA BU İKİ ŞEYİ YAPMAKTA ÇOK ZORDUR AFFETMEK VE ÖZÜR DİLEMEK.BELLİKİ EŞİN ÇOK İNATÇI O 1 AYLIK SÜREDEDE ARANIZA SOĞUKLUK GİRMİŞ KEŞKE BU KADAR UZAMASAYDI AMA AFFETMİŞSİN ARTIK KÜSTÜĞÜNÜZ HANGİ KONUYSA ONUDA AKLINA GETİRME EŞİNLEDE KONUŞ AMA BİRAZ MESAFELİ OL Kİ ANLASIN ÇOK İNATÇI OLDUĞU İÇİN ANLAYANA KADAR MESAFENİ KORUSiz olayı o kadar iyi anlamişsiniz ki çok teşekkür ederim. 1 aylık süreçte ben adım atmadim dayandim. o ufak adımlar attı ama özür dileme uzgunluk belirtme gibi haller yoktu tabi.
Ama içime attigim konular tasmak için fırsat kolluyordu sürekli.
Küsmemek normal devam etmek imkansizlasti benim için. Aptal yerine konmak resmen. Yapacagim denilerek söz verilen birseyin yapılmaması. Bu durumda küsme dışında nasıl bir tepki verilebilir bilmiyorum.
Benim eşim bile sinirlenince fena sinirlenir ağlama der ama sebebinide söyler sen ağlayınca bilmiyorsun ama içim parçalanıyor üzlüyorum der... Belkide eşinde dayanamamıştır ne bileyim... Tepkisi biraz ağır ama.Kesinlikle aynı şeyi düşündüm...karşında kim o hale gelse bu lafı etmez insan.
Yok gülüm yok erkek oğlu erkek işte. Ne iç parçalanması hiç öyle birşey yok. Gürültü oldu ya rahatsız oldu bey oğlu bey.Benim eşim bile sinirlenince fena sinirlenir ağlama der ama sebebinide söyler sen ağlayınca bilmiyorsun ama içim parçalanıyor üzlüyorum der... Belkide eşinde dayanamamıştır ne bileyim... Tepkisi biraz ağır ama.
sizi sevmeyen ve size zerre kadar saygı duymayan bir erkekten neden boşanmıyosunuzKızlar son konum vardı hatırlayan olur.geri adım atmakla ilgili.
Neyse küslük uzamisti ve haksız olduğu halde adım atmiyordu takmiyordu. 1 ay sonunda ufak tefek yanaşmıştı ama ozur ya da konuyu aciklayan herhangi bir konusma yok.ben de iyice bunalınca bu durumdan uzatmadim orttum üstünü.
Neyse kızlar dün içime attiklarim bir volkan gibi patladı. Eve gelmişti ne bu halin derbeder gibi dedi ve öyle bir durum da yok üstümde is kıyafeti vardı hala. Bu konuşma stiline çok gıcık oldum ve bütün konuları döktüm ortalığa. Ama nasıl bir kriz geçirdiysem her yerim sesim falan titriyor.
Konu da şu...bana tarih vererek söz verdiği birşeyin yapılmaması. Yapılmaması için maddi manevi bir engel olmaması tamamen keyfi yani.
Ben böyle titreme halindeyken dediği laf...karşımda ağlayıp durma be!
Ağlama falan da yok zaten sesim titriyordu sinirden.zaten çok zor ağlarım.
Kızlar bu laf yenir yutulur mu. Küslük uzamasin diye asla üstünü örtmemek lazım. Durum daha beter oldu benim açımdan. Asla affetmiyecegim asla.
Böyle bir laf karsisinda tavrını ne olur?
Patladı canım ne olacak. Dikiş tutmuyor. Napalım dikiş tutmayan yerden yirtip cam bezi yapacagiz artık.Actigin konudan beri hep aklimdaydin sonuc ne oldu acaba diye.
aksam yatarken yine aklima geldi:) sabah bulup konuyu soruyum derken yeni konu acmisin.
Bence artik hic ugrasma belliki adam senin biyerde sabrinin bitip ne kadar kirsada uzsede senin yine gidip konusacagini dusunuyor.
Bazi erkekler neden bu kadar tuhaf oluyor.ne var erkek gibi davransan.
nerdeyse kadinlar yapcak onuda.
Nazin alasi onlarda simarmak onlarda sanarsin yeni gelin.
Siz gencsiniz anladım.sizi sevmeyen ve size zerre kadar saygı duymayan bir erkekten neden boşanmıyosunuz
çocuklar boşanmaya engel değildir. bu boşanmak istemeyen kadınların bahanesidir. akıl yaşta değil baştadır. sizi bilemem ama benim yaşım genç ve öğretmenim. siz kendinize saygısızlık yapılmasına izin veriyosanız bundan hoşlanıyosanız onu bilememSiz gencsiniz anladım.
Cevap veriyorum.
Ben kendim cocuklarima diyelim bin lira harcama yapiyorsam evliysem üç bin.
Anne varsa baba oluyor.
Ya aslında hep benzer hayatlar. herkesin bir noktasına dokunan konular. verilen söz tutulmuyor, ağlarken bile kıymet bilinmiyor. aslında biz kadınlar kendimizi biraz basit görüyoruz. annelik ruhuna sahibiz affediciyiz. merhametliyiz çünkü insanız. ama insan olmayı beceremeyenleri asla affetmemek lazım. bunun sonu yok, alışkanlık yapıyor maalesef.Siz olayı o kadar iyi anlamişsiniz ki çok teşekkür ederim. 1 aylık süreçte ben adım atmadim dayandim. o ufak adımlar attı ama özür dileme uzgunluk belirtme gibi haller yoktu tabi.
Ama içime attigim konular tasmak için fırsat kolluyordu sürekli.
Küsmemek normal devam etmek imkansizlasti benim için. Aptal yerine konmak resmen. Yapacagim denilerek söz verilen birseyin yapılmaması. Bu durumda küsme dışında nasıl bir tepki verilebilir bilmiyorum.
:D Süpersin.Ben olsam eve almam bu ayiyi
Canim... ahh canım benim.çocuklar boşanmaya engel değildir. bu boşanmak istemeyen kadınların bahanesidir. akıl yaşta değil baştadır. sizi bilemem ama benim yaşım genç ve öğretmenim. siz kendinize saygısızlık yapılmasına izin veriyosanız bundan hoşlanıyosanız onu bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?