Ağlayıp durma be !!!

Özür dilemezse tabi peynir yemekle geçmez
Ne peyniri arkadasim var ya buz gibi sular içiyorum yok yok gecmiyor. Kafamı buzluklara sokuyorum hararet düşmüyor. Dur bakalım.
En tehlikeli canlı gururuyla oynanmis bir kadındır national wild kanalına gore. Homosapiens woman.
 
çok haklısın,bende üstünü örter örter,çeker giderim,evli değilim,ama dostluk sevgili,iş hayatı öeyımdır,ama bir sölemeye başlarsamda artık hayır gelmez,hep sölerim,bazen yapıcı olmak,düzeltmeye çalışmak,umut etmek yanlış oluyor,sonra zarar sana,neden sabır ettım dıye hazımsızlık başlıyor,kendıne sınır oluyorsun,
 
Gelişmeleri merakla bekliyorum
Oh be fır döner hizmetini ederim
Azıcık ta trip atınca kendimi 'tavır koyuyo' diye ilan ederim demeyen bi konu sahibine rast geldik
 
Actigin konudan beri hep aklimdaydin sonuc ne oldu acaba diye.
aksam yatarken yine aklima geldi:) sabah bulup konuyu soruyum derken yeni konu acmisin.

Bence artik hic ugrasma belliki adam senin biyerde sabrinin bitip ne kadar kirsada uzsede senin yine gidip konusacagini dusunuyor.
Bazi erkekler neden bu kadar tuhaf oluyor.ne var erkek gibi davransan.
nerdeyse kadinlar yapcak onuda.
Nazin alasi onlarda simarmak onlarda sanarsin yeni gelin.
 
En buyuk hatayi barisarak yapmissiniz sizi cantada keklik gibi goruyor siz tavrinizi koymadikca daha cok aglarsiniz
 
Bence keyfine bak, gez toz vs.vs. sinemaya git çocuğunu al yemeğe git onu yok say. Umursama eşine yeter artar bile. O senin peşine düşer.
 
CANIM CANINI SIKMA İNSANI İKİ ŞEY RAHATLATIR AMA BU İKİ ŞEYİ YAPMAKTA ÇOK ZORDUR AFFETMEK VE ÖZÜR DİLEMEK.BELLİKİ EŞİN ÇOK İNATÇI O 1 AYLIK SÜREDEDE ARANIZA SOĞUKLUK GİRMİŞ KEŞKE BU KADAR UZAMASAYDI AMA AFFETMİŞSİN ARTIK KÜSTÜĞÜNÜZ HANGİ KONUYSA ONUDA AKLINA GETİRME EŞİNLEDE KONUŞ AMA BİRAZ MESAFELİ OL Kİ ANLASIN ÇOK İNATÇI OLDUĞU İÇİN ANLAYANA KADAR MESAFENİ KORU
AMA EŞİN SENİ SEVİYO BENCE SADECE İNATÇI VE BENCİL BUNUDA SEN DÜZELTEBİLİRSİN HAKETTİĞİ DERSİ VEREREK
 
Böyle durumlarda yani duygu durumum hafife alındığında yada benden bıkılmış gibi bi tavır sergilendiğinde bilinçli olarak çok kırıcı davranırım.Mesela bana karşmda ağlayıp durma be dese biri, sen kimsinki karşında ağlicam nasıl bir zekan varsa artık sinirden titreyen sesimi ağlama sanıyosun maksimum anlayabilirliğin bu mu yani kusura bakma bende senin düzeyine inip laf anlatıcak kadar sığ kelimeler yok bu konuşma burda bitmiştir der döner arkamı giderdim.Daha sonra sakinleşip evde hiç o yokmuş gibi davranır kendime en sevdiğim yemeği hazırlar yer keyifli bi program açar gülüp eğlenip izleyerek onu yok sayarım.Normalde bu tarz bi insan değilim ama kırılırsam daha çok kırıp dökerim ki bidahaki sefere dikkat etsin ne ben onun ettiği lafları yutmak zorunda kalıyım ne de yutmayıp karşılık verirsem o da benimle birlikte kırılsın diye.Genelde bu tarz tartışmalarımda 3ü 4ü geçmez insanların benim durumumu hafife alması çünkü neyle karşılaşıcaklarını artık bilirler.
 
Kesinlikle aynı şeyi düşündüm...karşında kim o hale gelse bu lafı etmez insan.
Benim eşim bile sinirlenince fena sinirlenir ağlama der ama sebebinide söyler sen ağlayınca bilmiyorsun ama içim parçalanıyor üzlüyorum der... Belkide eşinde dayanamamıştır ne bileyim... Tepkisi biraz ağır ama.
 
senin eşin çekilecek adam değil bu evlilikte çabalayan tek sensin hoş eşin sayesinde başladığın yere geri döndün ya neyse
 
Yok gülüm yok erkek oğlu erkek işte. Ne iç parçalanması hiç öyle birşey yok. Gürültü oldu ya rahatsız oldu bey oğlu bey.
 
sizi sevmeyen ve size zerre kadar saygı duymayan bir erkekten neden boşanmıyosunuz
 
Patladı canım ne olacak. Dikiş tutmuyor. Napalım dikiş tutmayan yerden yirtip cam bezi yapacagiz artık.
 
Ben küs kalamam öyle halledilmiyor ki hiç bir şey anlayana kadar artık kaç haftaysa üstünde dur konunun bana kalırsa halledene kadar. küsüp beklemek hem seni yıkar hemde içinde birikir hasta yapar.
 
Siz gencsiniz anladım.
Cevap veriyorum.
Ben kendim cocuklarima diyelim bin lira harcama yapiyorsam evliysem üç bin.
Anne varsa baba oluyor.
çocuklar boşanmaya engel değildir. bu boşanmak istemeyen kadınların bahanesidir. akıl yaşta değil baştadır. sizi bilemem ama benim yaşım genç ve öğretmenim. siz kendinize saygısızlık yapılmasına izin veriyosanız bundan hoşlanıyosanız onu bilemem
 
Ya aslında hep benzer hayatlar. herkesin bir noktasına dokunan konular. verilen söz tutulmuyor, ağlarken bile kıymet bilinmiyor. aslında biz kadınlar kendimizi biraz basit görüyoruz. annelik ruhuna sahibiz affediciyiz. merhametliyiz çünkü insanız. ama insan olmayı beceremeyenleri asla affetmemek lazım. bunun sonu yok, alışkanlık yapıyor maalesef.
 
Canim... ahh canım benim.
Niye boşanmak istemeyeyim sanki zimmet mi bana. Anam mi babam mi kardeşim mi??
Adamin yanlışı bana. Çocuklara bir yanlışı yok. Ben simdi bana yanlış yaptı diye çocukları babalarindan ayirma kararını nasıl alayım. Hadi aldım diyelim. Mesela şimdi çocuklar özel okula gidebiliyorken o zaman gidebilecekler mi garantisi yok.
Senin çocuğun var mı. ..ya da biraz olgunlasman lazım galiba. Eğer anneysen öncelikle cocuklarini maddi manevi her yonuyle düşünmek zorundasın. Simdi dersin sen ama saygisi yok sevgisi yok cocuklar etkilenir falan...adam içip içip kırbaclamiyor yani çocukların önünde. Öyle mi algiladin acaba.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…