kızlar daha önce ablamla ilgili konu almıştım nolur bize akıl verin ablanın yaşı baya Var her ilişkisi hüsran görücü usulü biriyle tanıştı hayata bağlandı dun alisverise a gitmişler sevgililer bu arada ablam da kasada kendi aldıklarını kendi ödeme istemisve ödemiş sonra ablamı eve bırakmış ve mesaj gelmiş aldıklarını parasini sen odedin beni tanıyamadın bu ilişkiyi bitiriyorum demiş ablam arıyor açmıyor asla yalvaran mesajlar atma çocuğa .tık yok şimdi ona son okkali bi mesaj atmak istiyorsanız akıl akıldan üstündür napalım ne yazalım çocuk sahibi olmak istiyor ağlıyor evlendim bende büyü var diye.. evlendiği için bile utanıyorum ablanın halini görünce içim acıyor nolur ne yazalım ayrılık okkali off
kızlar daha önce ablamla ilgili konu almıştım nolur bize akıl verin ablanın yaşı baya Var her ilişkisi hüsran görücü usulü biriyle tanıştı hayata bağlandı dun alisverise a gitmişler sevgililer bu arada ablam da kasada kendi aldıklarını kendi ödeme istemisve ödemiş sonra ablamı eve bırakmış ve mesaj gelmiş aldıklarını parasini sen odedin beni tanıyamadın bu ilişkiyi bitiriyorum demiş ablam arıyor açmıyor asla yalvaran mesajlar atma çocuğa .tık yok şimdi ona son okkali bi mesaj atmak istiyorsanız akıl akıldan üstündür napalım ne yazalım çocuk sahibi olmak istiyor ağlıyor evlendim bende büyü var diye.. evlendiği için bile utanıyorum ablanın halini görünce içim acıyor nolur ne yazalım ayrılık okkali off
Arkadaslar sıkıntı orda sessiz kalmayi becerememis şimdi toplamamiz lazım. ara beni diye ulaşmaya çalışmış yedirememis
Arkadaslar sıkıntı orda sessiz kalmayi becerememis şimdi toplamamiz lazım. ara beni diye ulaşmaya çalışmış yedirememis
Bahanelere siginarak bu iliskiyi bitirdin sen kaybettin bundan sonra hayatinda ben yokum.. ne demisler eger niyetin yoksa adam gibi sevmeye bende mecbur degilim cocuk buyutmeyeheheheh cokmu giderli oldu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bahanenın de böylesikızlar daha önce ablamla ilgili konu almıştım nolur bize akıl verin ablanın yaşı baya Var her ilişkisi hüsran görücü usulü biriyle tanıştı hayata bağlandı dun alisverise a gitmişler sevgililer bu arada ablam da kasada kendi aldıklarını kendi ödeme istemisve ödemiş sonra ablamı eve bırakmış ve mesaj gelmiş aldıklarını parasini sen odedin beni tanıyamadın bu ilişkiyi bitiriyorum demiş ablam arıyor açmıyor asla yalvaran mesajlar atma çocuğa .tık yok şimdi ona son okkali bi mesaj atmak istiyorsanız akıl akıldan üstündür napalım ne yazalım çocuk sahibi olmak istiyor ağlıyor evlendim bende büyü var diye.. evlendiği için bile utanıyorum ablanın halini görünce içim acıyor nolur ne yazalım ayrılık okkali off
o oda açıklama olarak da bunu yazmış ona ablam parayiyici görünmek istemediği için bunu yaptığın i söylemiş. o ana kadar adam da hersey mukemmelmis romantik akşam falan. ..kendımden utandırdın benı..nasıl bır adamı sevmışım yazıklar olsun sana..desın ve tel degıştırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?