ağlıyor çaresiz kaldim

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
kızlar daha önce ablamla ilgili konu almıştım nolur bize akıl verin ablanın yaşı baya Var her ilişkisi hüsran görücü usulü biriyle tanıştı hayata bağlandı dun alisverise a gitmişler sevgililer bu arada ablam da kasada kendi aldıklarını kendi ödeme istemisve ödemiş sonra ablamı eve bırakmış ve mesaj gelmiş aldıklarını parasini sen odedin beni tanıyamadın bu ilişkiyi bitiriyorum demiş ablam arıyor açmıyor asla yalvaran mesajlar atma çocuğa .tık yok şimdi ona son okkali bi mesaj atmak istiyorsanız akıl akıldan üstündür napalım ne yazalım çocuk sahibi olmak istiyor ağlıyor evlendim bende büyü var diye.. evlendiği için bile utanıyorum ablanın halini görünce içim acıyor nolur ne yazalım ayrılık okkali off

Hiç bir şey yazmayın.
Adamın canı ayrılmak istiyormuş,bahane bulmuş.
Bence tenezzül bile etmeyin.

Bahaneye bakarmisin ne sacma daha akillica bisey bulsaymis.. en guzeli sessiz kalmak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede tanıyamamış canımm böyle sacma ayrılık sebebimi olurrr

Arkadaslar sıkıntı orda sessiz kalmayi becerememis şimdi toplamamiz lazım. ara beni diye ulaşmaya çalışmış yedirememis

bırakın ne varsa görsün terbiyesz adam
neden terbiyesz derseniz ayrılmanın da bir adabı var
böyle olmaz ki

Kusura bakma anlan üzgün biliyorum ama sadece ayrılmak için saçma bir bahane Allah istemediği sürece ağlasa sızlasada olmaz üzülmesin otobüs durağı gibi be ablan 5 dakkada bir yenisi gelir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayatımda hiç bu kadar saçma bir bahane duymadım...
hiç cevap yazmasın, laf sokmaya bile değmeyecek bir kişilikmiş

Arkadaslar sıkıntı orda sessiz kalmayi becerememis şimdi toplamamiz lazım. ara beni diye ulaşmaya çalışmış yedirememis

Bahanelere siginarak bu iliskiyi bitirdin sen kaybettin bundan sonra hayatinda ben yokum.. ne demisler eger niyetin yoksa adam gibi sevmeye bende mecbur degilim cocuk buyutmeye heheheh cokmu giderli oldu :)

Zinciri kiripta giden kopegi tekrar kapina baglamicaksin ablana bunu ilet

karşı tarafa ödettirseydide bu sefer ablanız para yiyici olurdu bırakın cevap vermeye bıle gerek yok........

hehe güldürdü bizi çok yaşa

bahanenın de böylesi orada adam '' saçmalama ben öderim '' deyıp ısrar etseydı konusu bıle olmazdı bunun.
hayatımda duydugum en saçma bahane mesaj bıle atmasın ablan

kendımden utandırdın benı..nasıl bır adamı sevmışım yazıklar olsun sana..desın ve tel degıştırsın..

Gel vatandaş gelll bahaneye gelll.
aldığın kıyafetlerin parasını sen ödedin bana ödetmedin. elveda
yerim senin bahaneni beybaba pardon beyağabey.

kendımden utandırdın benı..nasıl bır adamı sevmışım yazıklar olsun sana..desın ve tel degıştırsın..
o oda açıklama olarak da bunu yazmış ona ablam parayiyici görünmek istemediği için bunu yaptığın i söylemiş. o ana kadar adam da hersey mukemmelmis romantik akşam falan. ..

Yok artik adama bak boyle basit biseyde bile bir iliskiyi bitirebiliyorsa evlenince de her dakika bosuyoruk seni der.Bosversin ablan onu salak herif ya

bence hiç bişey yazmayın. dengesizmiş gerçekten alışmış millete yedirmeye.ablan parasını yeseydi değeri olurdu. gerçekten erkek milleti kadar pislik millet yok. hiç aramasın o bulur zaten belasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…