- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Yani uzak mesafeli oliyim değil mi ?Aman kendimi geri cekicem benim gibi batirma olayi bi yakin bi uzak davran dumur et.
Gerçekten mi ? Yani dediklerinizi yapıcam aynen. Burnum havada onu görmüycem bile.adamın egosuna oynuyorsunuz bence..
oda vur kaç yapıyor
kaçan kovalanır hesabı...
bana kalırsa kaçan kovalanır taktiğini siz uygulayın hatta hiç umursamayın ters teper
Eğer o akrep siz terazi olsaydınız tehlikeliydiBen akrep o terazi ben odun muyum yani oda bana davransın.
Diyorum ya yüzsüz olmak istemiyorum masasına çay bile götürdüm odasına girdiğimde bir gülümseyişi var anlatamam..Eğer o akrep siz terazi olsaydınız tehlikeliydiMalum akrep erkeği tehlikelidir.. Terazi bol bol poh pohlanmak ister, erkeği süslüdür Beğenilme merakı vardır, ama ilişkisine sadıktır.. Siz akrep kadınısınız ve isterseniz alırsınız emin olun
Çünkü burası bana onu hatırlatıyyyooorSevdiğim kız bana abi deyince şarkısı geldi aklıma :) o değilde sen neden burayı terkediyon onu annamadım ben. Yani güle güle ama adamla son konunun ilgisi ne.
Canım asla olmaz.. Yani az buçuk anlamıştır ondan hoşlandığımı..Burdan tum asiklara söyluyorum. Neden askinizi karsinizdakine acik acik soylemiyorsunuz. Kaybedecek neyiniz var? Gurur mu? Ilk erkek mi acilmali? Yok oyle bisey. Soyle ve kurtul.. Istemiyorsa rezil mi olacaksin? Hayir. Belki cok mutlu olacaksin. Inanin ki hergun iskence cekmek, birkere reddedilmekten cok daha beter. Soyleyin gitsin.. Belki adam bilmiyordur belki baskasi var saniyordur. Ne bu gizemlilik. Seviyorsaniz acin konusun bence :))
Şimdi birden değil, yavaş yavaş geri çekilin, ilginizi azaltın, o size dönmeye başlar.. Bu hep böyledirDiyorum ya yüzsüz olmak istemiyorum masasına çay bile götürdüm odasına girdiğimde bir gülümseyişi var anlatamam..
Uzak kalmak en iyisi..
Diyorum ya yüzsüz olmak istemiyorum masasına çay bile götürdüm odasına girdiğimde bir gülümseyişi var anlatamam..
Uzak kalmak en iyisi..
Canım içeriği bilmiyorsun benim olduğum yer başka.Hiyerarşik kurumlarda "abla,kardeş,abi" değil "hanım,bey" hitapları kullanılır...
Düşünsene beni öpüyo abi diyorum abi böyle kurbağa gibi çıkıyo sesimTerazi çok kolay karar veremez diye biliyorum ben . Devamlı güzel ve bakımlı görün .Terazi güzeli severmişBir de abi de en beklemediği anda
Gerçekten mi ? Yani dediklerinizi yapıcam aynen. Burnum havada onu görmüycem bile.
Azar yiyebilirim.. Ama neyse onu geçiyim de 20 dk sor girmeyen ben mesaj atar atmaz giriyor.İyi de kızım abi diye mesaj atarsan kardeş diye cevap alman normal. Kendin kaşınmışsın.Kim kendine abi diyen birine yürür?
Sen abiyi kaldırıp ilk isme geçerek başla işe
Düşünsene beni öpüyo abi diyorum abi böyle kurbağa gibi çıkıyo sesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?