Agliyorum

Içinden gelmiyo canim iste.bu yuzden bi surubahane buluyo.bak dedim ki yarin vericem parani dedim.Istemiyom parani dedi.Almiyo parayida.Ben cok sey bekliyorum ondan.Bunu fark ettim.Ama onla yarin konuscam.O gun ben aksama kadar gezicem sonra trip atma kavga etmeyelim madem senle degilim dicem.Bidaha da dogum gunu lafi acmam.

Maddi yonden cok bagimlisiniz ona gibime geldi benimde.
Neden o yaptiriyor telefonu?
Telefonun yaptiriyorum hediye yok sana diyormus, kutlama yok diyormus. Sizi rahatsiz eden kutlama olmamasi degil, maddi yonden sizi agirlik goruyor olmasi gerekirdi. Ardindan " kutlama istemiyorum, telefon tamirinin parasinida bankana aktariyorum tam simdi" olmasi gerekti.

Hayir o calismiyo.Ben part calisiyorum.Bu ay hic param kalmadi.Bu ay vercekti.diger ay ben o parayla ne bilim biseyler yapcaktik.Ben kardesimden borc alip vericektim parasini bu seferde napim parani istemiyom dedi.yarin buraya gelicek hem telefonu getircek

Ilıskinizi çok seviyesiz buldum ne demek küfür etmek onun ağzını kulaklarina kadar yirtardim ayrıca sizde degisiksiniz telefonunuzu o neden yaptırıyo ki ayrıca sürekli size para harcamak zorunda değil iki taraflı normal değilsiniz yani

Bu ne yaa.Resmen para hesabi yapiyo.En son bulustuk 30lira gaz attim mangal yedik 25lira icki aldim 15 de.ve ben part calisiyorum ya.Kendi parasi olunca icki ye veriyo ama

Su anlattiklariniz bana sevgiliden çok asker arkadaşı gibi geldiniz mangal içki gaz attım falan Ayy koptum

Olaydan bağımsız olarak; İnsanların doğumgününü önceden Söyleyip, tarih yaklaştıkça tanıdıklarının üzerinde baskı kurmasından nefret ediyorum. Söylenmiş, bilinen, zorla yaptırılan, gönülden gelmeyen hediyeler nasıl doğumgünü kızı/oğlunu mutlu ediyor onu da anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…