- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Arabasina gaz aldim.izmir 25ikimizdeBir sey sorabilir miyim gaz atmak ne demek.
Ayrica siz kac yasindasiniz
Ve hangi sehirdesiniz
Şu adamdan kurtuldğnda bna hbr ver olur mu. Sevncni paylşcmO
Ona dedim vercem parani yarin almiyo bu sefer.yarin gelcek benim oturdugum yere buluscaz
Içinden gelmiyo canim iste.bu yuzden bi surubahane buluyo.bak dedim ki yarin vericem parani dedim.Istemiyom parani dedi.Almiyo parayida.Ben cok sey bekliyorum ondan.Bunu fark ettim.Ama onla yarin konuscam.O gun ben aksama kadar gezicem sonra trip atma kavga etmeyelim madem senle degilim dicem.Bidaha da dogum gunu lafi acmam.Yaptirma canim gerekirse bir ay gorusme. Insan hayattaki herseyi kaybedebilir ama gurur cok onemli. Gurur sizi degerli yapab seydir. Siz ulasilmasi zor olursaniz kiymetli olursunuz. 8yillik iliskimde belki de en cok onem verdigim seydi bu. Sizin paraniz yok ama karsinizdakinin parasinin olmamasi neden tuhaf? Hersey karsilikli degil mi? Ben sevgilim ve ardindan esim oldu bi kere bile dogumgunumde birlikte degildik ve hicbi zaman ne hediye ne de kutlama bekledim. Erkegin icinden gelmeli bazi seyler.
Dimi yaa.Benle ilgileniyo ariyo soruyo gezuyoz.Gecen yil supriz yapti.Ama bu yil kutlamazsa zoruma gider.Ama zoraki olcaksa olmasin daha iyi.Adam simdiden boyleyse evlendikten sonra vay haline...
Hayir o calismiyo.Ben part calisiyorum.Bu ay hic param kalmadi.Bu ay vercekti.diger ay ben o parayla ne bilim biseyler yapcaktik.Ben kardesimden borc alip vericektim parasini bu seferde napim parani istemiyom dedi.yarin buraya gelicek hem telefonu getircekMaddi yonden cok bagimlisiniz ona gibime geldi benimde.
Neden o yaptiriyor telefonu?
Telefonun yaptiriyorum hediye yok sana diyormus, kutlama yok diyormus. Sizi rahatsiz eden kutlama olmamasi degil, maddi yonden sizi agirlik goruyor olmasiydi. Ardindan " kutlama istemiyorum, telefon tamirinin parasinida bankana aktariyorum tam simdi" olmasi gerekti.
Yani canim biraz emrivaki olmus seninki de. Oyle cok şaapmaDimi yaa.Benle ilgileniyo ariyo soruyo gezuyoz.Gecen yil supriz yapti.Ama bu yil kutlamazsa zoruma gider.Ama zoraki olcaksa olmasin daha iyi.
Resmen kutla hediye al dedim.Ama tam okuz bu.dogum gunumu unutcak.Sence lafini bile açmim ama dimi.Yani canim biraz emrivaki olmus seninki de. Oyle cok şaapma
Yani bence de.Resmen kutla hediye al dedim.Ama tam okuz bu.dogum gunumu unutcak.Sence lafini bile açmim ama dimi.
Bu ne yaa.Resmen para hesabi yapiyo.En son bulustuk 30lira gaz attim mangal yedik 25lira icki aldim 15 de.ve ben part calisiyorum ya.Kendi parasi olunca icki ye veriyo ama
Olaydan bağımsız olarak; İnsanların doğumgününü önceden Söyleyip, tarih yaklaştıkça tanıdıklarının üzerinde baskı kurmasından nefret ediyorum. Söylenmiş, bilinen, zorla yaptırılan, gönülden gelmeyen hediyeler nasıl doğumgünü kızı/oğlunu mutlu ediyor onu da anlamış değilim.Bir ay sonra dogum gunum.Hevesliyim o gun sevgilimle kutlariz diye.Arkadasimla gunduz zaten kutliycam da aksam da onla kutlarim diye heves ediyorum.Bu arada telefonum bozuktu param yok o yaptiriyo teli 100liraya.Bana az once dedi yok hediye bekleme telefonu yaptiriyorum ya.Baya trip attim.Kutlamamiz icin bakariz dedi.Bana 30a merdiven dayadin halaa kutliycaz mi dedi.Bu arada artik az bulusuyoz hep param yok diyo.Ama kankileriyle takiliyo o ayri.Bende en son benle artik hic bulusmuyon da dedim.O da kufur etti kizdi git basimdan dedi.Sinir oldum yaa.Ben cok sey bekliyorum.Evlensemde onla mutsuz olurum bu beklentiyle dimi?
+100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?