Ağlıyorum

Bizler hepimiz babamizin kucuk prensesi olarak buyumedik mi?Neden ilin sumuklu ogularindan laf duyuyoruz kendimizi ezdiriyoruz ki?Seni senden baska kimse dusunmez once kendini saymalisin sevmelisin ki eşinde gerekli gereksiz laf kalabaligi yapmasin o sana diyorsa sende ona de senin agzin yok mu?

Sevgili konu sahibi hep mi böyleydi eşiniz. Mutlaka ardında yatan bir sebep vardır davranışlarının.Yaşadığınız bir problemi mi unutamıyor, bir olayı? Kin besliyor sanki bir şeyin acısını çıkarıyor. Tekrar aile terapisine gitseniz faydası olur belki.
Aile terapisti için konuşacağım bakalım ne dicek?

Bizler hepimiz babamizin kucuk prensesi olarak buyumedik mi?Neden ilin sumuklu ogularindan laf duyuyoruz kendimizi ezdiriyoruz ki?Seni senden baska kimse dusunmez once kendini saymalisin sevmelisin ki eşinde gerekli gereksiz laf kalabaligi yapmasin o sana diyorsa sende ona de senin agzin yok mu?
Ben kimseye saygısız konuşamam ki bu bir huy meselesi sanırım . Bana küfür edene bile saygıyla cevap veririm. Ama insanlar cok kolay kırıcı olabiliyor.

yurt disinda hamileligimi gecirdim ve dogum yaptim.

doguma 1 ay kalana dek her gun 40 km yol yurudum, ev aradim. evi buldum doguma 2 hafta kala. dogumun olacagi geceye dek esya monte ettim. dogum yaptim sezaryen, ayni anda kist ameliyati oldum. hastaneden ciktigim gece bir bebek, bir cocuk ile tek basima 5 makina camasiri camasirhaneye indir gotur yikadim. sabaha dek 10 valiz yerlestirdim. sabah 10 valizi arabaya tasidim bir bebek bir cocukla ve ev tasidim. ev yerlestirdim ve aksam yemek yaptim.

bilemiyorum. sizce de biraz naz degil mi sizinki?
O nasıl bır zorluktur çok üzüldün adınıza ben asla yapamazdım sanirim insan mecbur kalınca demekki

Diğer üye ile durumum tamamiyle nush ile uslanmayanı hadisesi.
Kendisinin beni saygısızca tiye almasına nazik bir durum tespitiyle cevap verdim.
Amacım kimseyi küçümsemek değil.
Size bu tekrir hakkını kim veriyor peki..ultra lüx bir hayatınız var ama bakın kalvye ve ekran başında herkes eşit burada hanımefendi..sizin gibi üst segmentlerde normal vatandaş forumlarında fink atabiliyor değil mi? o küçümsediğibiz memuriyeti hakedevilmek ve KÜÇÜK RAKAMLARLA AYAKTA KALABİLMEK uğruna kaç gencecik dimağ ne mücadeleler veriyor keşke bilebilseydiniZ..hoş bilseydini Sizin hizmetinizi gören insana bile KADINIM diye kendiniZce böbürlenmek yerine yardıöcımız diyebilirsiniz.İnsan bir eşya bir meta değildir ve birbaşka ölümlü de onun sahibi değildir...Emek kadar kutsal birşey yokken kendinizce ince zeka gerektiren aşağılamalarınızı keşke yine kendi mükemmel hayatınızdaki mükemmel olmayan kişilere yapsaydınız.
Zira toplum üstü bir yaşantınız var sizin bıradaki aşağılamalar da kesmeyebilir sizi...

Size bu tekrir hakkını kim veriyor peki..ultra lüx bir hayatınız var ama bakın kalvye ve ekran başında herkes eşit burada hanımefendi..sizin gibi üst segmentlerde normal vatandaş forumlarında fink atabiliyor değil mi? o küçümsediğibiz memuriyeti hakedevilmek ve KÜÇÜK RAKAMLARLA AYAKTA KALABİLMEK uğruna kaç gencecik dimağ ne mücadeleler veriyor keşke bilebilseydiniZ..hoş bilseydini Sizin hizmetinizi gören insana bile KADINIM diye kendiniZce böbürlenmek yerine yardıöcımız diyebilirsiniz.İnsan bir eşya bir meta değildir ve birbaşka ölümlü de onun sahibi değildir...Emek kadar kutsal birşey yokken kendinizce ince zeka gerektiren aşağılamalarınızı keşke yine kendi mükemmel hayatınızdaki mükemmel olmayan kişilere yapsaydınız.
Zira toplum üstü bir yaşantınız var sizin bıradaki aşağılamalar da kesmeyebilir sizi...
Ayrı bir kompleks konusu da sizsiniz. Açıklamaya hacet duymuyorum.

Açıklama zaten. Szin kendinizle yüzleşemediğiniz kompleksleriniz olduğu aşikar. Tırnak kadar fırsatlarda bile böbürlenicem diye ne hallere düşmüşsünüz hala da devam ediyorsunuz.Övündüğünüz hayatınız da yine sizin anlattıklarınızla ortada !!

Back
X