• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum

Tam geçmemiştir o, geçse kapatmazdı telefonu. Sonlara doğru böyle uyuşukluk ile iğne batması arasında bir his oluyor. En kötü zaman dilimi o. Geçmiş de direniyor gibi. Siniri bozuluyor insanın.
Yarın o işteyken eşyalarımı evinden almaya gitsem mi? Bana aldıklarını bıraksam. Sanırım ayrıldık Çünkü
O telefonu yüzüme kapattın ya bir daha beni arama yazdım. O da aramadığına göre sanırım ayrıldık biz

Yüzüme kapatmak yerine konuşmayı tercih edebilirdi ama. Kafamı şişirme demesi çok ağrıma gitti. Bu davranışı konuşarak çözemediğimizi göstermiyor mu

Konusarak cozemediginiz durumlarda telefonu neden karsilikli kapatmiyorsunuz ki. Benin agrim olsa ve karsimdaki anlasamiyoruz dedigi halde konusmaya devam ederse ben de kapatirim. Yaptigi hos degil tabi ki ama buna ragmen siz 4 saat agliyorsaniz, demek ki 4 saat cok rahat tartisirdiniz. Neden cunku siz stresli bir donemdesiniz. Arama beni demissiniz aramamis. Sorun ne? Nasil hayal etmistiniz?

Gerçekten seven, sevdiğini kırmaya kıyamaz değil mi? Şu an tüm söylediği güzel sözler yalanmış gibi geliyor
Öyle bir kırar ki ....muğa bile kor mecazi anlamda yani. 🤪😅. Kavganın sebebini bilmiyoruz ki üstelik arama demişsin napsın. Ağrısı çoktur stres yapmıştır Belki kendine gelince telafi eder

Sizde ağrısı olduğunu bildiğiniz halde hala sizi pamuklara sarsın diye beklenti içerisine giriyorsunuz

Yanlış anlamayında canımın derdine düşmüşken mıy mıy kimseyi çekemem

Artık ağlamayın bence sabah uyandıgınızda kaplumbağa gibi bakarsınız yoksa

Konusarak cozemediginiz durumlarda telefonu neden karsilikli kapatmiyorsunuz ki. Benin agrim olsa ve karsimdaki anlasamiyoruz dedigi halde konusmaya devam ederse ben de kapatirim. Yaptigi hos degil tabi ki ama buna ragmen siz 4 saat agliyorsaniz, demek ki 4 saat cok rahat tartisirdiniz. Neden cunku siz stresli bir donemdesiniz. Arama beni demissiniz aramamis. Sorun ne? Nasil hayal etmistiniz?
Aşkım kusura bakma akıl edememişim, nasılsın bugün vs vs demesini beklemiştim...

Kafamı şişirmeni istemiyorum deyip yüzüme kapatmasaydı neyse de.. özür de dilerdim öyle yapmasa..şimdi ben de kırıldım
E kavga başlatmışsınız diş tedavisi görmüş adama ne yapsn.ki .. zaten gergin ağrısı var siz de üzerine gidince sizden çıkartmış..

Sizde ağrısı olduğunu bildiğiniz halde hala sizi pamuklara sarsın diye beklenti içerisine giriyorsunuz

Gözlerim böcek gibi oldu zaten şimdiden 😢

Yarın o işteyken eşyalarımı evinden almaya gitsem mi? Bana aldıklarını bıraksam. Sanırım ayrıldık Çünkü

Eşyaların arasında insülin iğnesi falan yoksa bekleyin bence. Kalsın az eşyalar. Önce telefon ekranına bakılan, her aramada mirket gibi ayağa dikildiğin zamanlar olacak. Ondan sonra "eşyalarını ne zaman vereyim?" yazarsın, o zaman belli olur zaten ayrılık olup olmadığı. "saçmalama ya ne eşyası kapıdayım aşağı gell konuşalım" ya da "acildeyim mutlu musun" şeklinde mesaj gelirse ayrılık yoktur. "tamam bana uyar ama tırnak makasını da getirmeyi unutma" diye belli bir eşyayı vurgulayıp sinir bozmaya çalışıyor ise yine umut vardır. Hiç cevap yazmaz ya da tamam derse kesin ayrıldınız bacım.

Serumlu fotoğraf ya da insta hikayede laf sokmalı mesajlar da önemli. Bunlar olursa bil ki seni çok seviyor.

E kavga başlatmışsınız diş tedavisi görmüş adama ne yapsn.ki .. zaten gergin ağrısı var siz de üzerine gidince sizden çıkartmış..

Ama şimdi yüzüme telefonu kapatmış ve kafamı şişirme demiş bir adamı siz arayıp özür diler misimiz? Benim de bi gururum vardı bi zamanlar çünkü 😢

Gözlerim böcek gibi oldu zaten şimdiden 😢

Tatlım bak bazen çok ince düşünmemek gerekir.
Bazen sadece kendimizi düşünmememiz gereken zamanlar vardır ona dikkat etmek gerekir.

Eğer sevgilin genel anlamda böyle biriyse söylediğin gibi konustugunz halde sorun çözemiyorsanız ayrılın ne gerek var olumsuz duygular hissettiğin ilişkiyi devam ettirmeye?

Back
X