Aglıyorum

hatice06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
45
0
96
33
Belçika
cok zor bişeymiş insanın aynı evde yaşadıgı birinden nefret etmesi kardeşimden nefret ediyorum nişanlıyım eşim belçikada ben türkiyedeyim onun uzaklık sıkıntısını cekerken bide kardeşim hiç sevemiyorum sevmeye calışsamda olmuyor sırf bu nedenlede istedim uzaklara gitmeyi eşim çokiyi bambaşka yeri onu cok seviyorum ama kardeşim yine yapıyor yapacagını ben ondan uzak olmak istedikçe yine beni mutsuz etmek için herşeyi yapıyor dügünüm için planlar yaparken bide onunla ugraşıyorum başım agrıyor nefret ediyorum ondan eşimin kardeşine takmış kafayı dügünde yakınlaşıcak kesin ya gelirse yanıma hareketlerini davranışlarını sindiremiyorum gelsin istemiyorum yanıma annem babamda düşünüyorlar kardeşim için onu nasıl yapıcam bilemiyorum konuşmak istemiyorum onunla nasıl birisi oldugunu bilmiyor kimse anlatamıyorum kimseye hep kötülermi kazanmak zorunda görsünler artık nasıl birisi oldugunu Allahım yardım etsin dua edin ne olur dua etmekten başka bişey yapamıyorum herkesin çok ayrı derdi var buda dertmi dersiniz ama cok cok kötü bişey her gece düşünmekten bıktım artık Allahım ne olur yardım et senağlama

ne olduda bu kadar nefretini kazandi kardesin.. ondan uzaklasacak kadar aglayacak kadar ? yasi kac kizmi erkekmi? neler yapiyor? hic konusmayi denedinmi ? biraz araniz duzelse sevdigini farkedersin bence boyle sorun yasadikca nefret ettigini dusunuyorsun

ya nasıl olurda bir kişi bu kadar kardeşinden nefret eder ki
ne acaba merak ettim bu kadar ne yaptıki size...

kız 17 yaşında nefret etmiyordum aslında ama son 6 aydır filan böyle bende öncelerden bilmiyordum bi gün bilgisiayarı karıştırıyordum gizli bi dosya gördüm açtım kardeşimin uygunsuz fotografları telefonunu karıştırdım igrenç mesajları ve bunu kimse bilmiyor kime nasıl söylenirki cıktıgı bicok kişi... konuşsamda o kadar güzel rol yapıyorki tamam diyor sonra bi bakıyorum yine aynı aslında dışardan bakınca kimse anlamaz bizleri bile evin içinde kandırabiliyor dışı başkalarını içi beni yakıyor

sen 18 yaşındasın

kız kardeşin senden 1 yaş küçük

bu durumda yapacağın şey sence ondan nefret edip uzaklaşmak mı? yoksa gittiği yolu düzeltmesi için yardımcı olmak mı?

uygunsuz durumlarini goruyorsan onu duzeltmek yada dogru yolu gostermeye calismak senin vazifen
kacmakla olmuyor bu isler uzaklara gideceksin ve pesimden gelir diye korkuyorsun kaynini kandirirsa
cok bencil bir dusunce
elinden geldigince yardimci olacaksin 17 yasindaki bir gence ancak sevgiyle yardimci olabilirsin
hatalariyla basbasa birakman dogru degil bence

kötü birisi degilim gercekten lafdan anlamıyor kendi bildikleri kendine göre daha dogru nasihattan nefret ederim başlama hiç diyor böyle bi durumda ne yapabilirim ki ben nefret etsemde bi yerde bişey göriyim kendime alıyorsam onada alırım ama yaptıklarını sindiremiyorum

hatalarıyla başbaşa bırakmıyorum zaten msn konuşmalarını okudugumda benim bi an önce dügünümün olmasını istiyor cünkü izin vermiyormuşum dışarı cıkmasına filan hala benim onun iyiligini düşündügümü anlamıyor

neden ailene aciklamadin uygunsuz resimlerini? soylemek le tehdit etsen belki yapmaz bir daha.

Daha 17 yaşında genç bir kız..Yanlış yapmaya o kadar müsaitki..Nefret etme ondan aksine onu kazanmaya çalış..Ergenlik döneminde insan kendini arar,kimliğini bulmaya çalışır..Tek başına bırakır,dışlarsan senin söylediklerinden daha beter şeyler yapabilir.Aranızda 1 yaş var sanırım.Sen farkındasın yaptığı yanlışların.Ona yardımcı ol,ablalık,arkadaşlık et..Nefret etmek hiç yakışmıyor kardeşliğin anlamına...

daha 17 yaşında, ondan p
ek fazla bir şey bekleme. bak sende ondan farksız değilsin. onun kendi dediği doğru sende ona yardım etmek varken bir an evvel kaçıp gitmenin derdindesin.:umursamaz:

nasihatla olmayacak. uygulamalı gösterecek nasıl bir yolda olduğunu. yaptığının sonuçlarını kestirmek istemiyor ama bunları görmesini sağlayacaksın bir şekilde

ve bu durumdan annenin haberi olmalı

yani kardeşinizin uygusuz fotoları birinin eline geçse her yerede görünse
msn konuşmaları her yere yayılsa kardeşiniz çok kötü durumlara düşse çokmu sevineceksiniz..
bence nefret yerine arkadaş olun .......sıcak samimi yaklaşın ki yaptıklarının dogru olmadıgını anlatın zaman ayırın vakit ayırın sizi dinlemiyorsa ailenize söyleyin

yapmayın allah aşkına siz etle tırnak gibisiniz..dünya bu ne olucagı belli olmaz günün birinde birbirinize muhtaç olursunuz hastalık var saglık var.....

hataları yüzünden nefret etmek yerine daha çok destek olun....

Kardeşin kendine zarar verebilecek gençlik hataları içinde. Sense ona çare aramak, kol kanat germek yerine ondan uzaklaşıp nefret ediyorsun ha? İlginç.
Hele kardeşine olan nefretini anlatırken eşine olan sevginden dem vurman daha ilginç. Eşini çok sevmen çok güzel ama bunun kardeşinle ilgisi yok, olmamalı.
Çok vurursun kafanı taşlara.
Ne demişler? "Eloğlu elde çok, evlat belde çok; nerede arayıp da bulacaksın can kardeşi?"

ah ah arkadasim seni öyle iyi anliyorumki
benim kizkardesimde böyleydi
bukadar abartili olmasada bana cok cektirdi, hep benim ona dikkat etmem gerekiyordu
anne baba hep ablayi sorumlu görüyor
o gec kalsa, bana sorulurdu
nerde bu kiz diye
halbuki benmiydim onun bekcisi? ben mi dogurmustum onu ???benneyaptımki

hicbirzaman aileme anlatmadim onun yaptiklarini ve hatalarini, ama ergenlikmis iste.. gecti gitti o günler,
önceden sac bas girisirdik hic anlasamazdik, nefret ederdim belkide ama simdi anlasiyoruz.
evlencek ve ben üzülüyorum, yanliz kalicam diye, :1hug:

tam ergenus olduğu dönemler ne laftan anlar ne sözden sen yinede fazla baskı yapmamayı dene baskı yaparsan dahada sarpa sarabilir olaylarboshayallersmile

bende geçtim o dönemden ama yapmadım hemde daha zorluklarla annem babam çalışırdı evin işini bile ben yapardım o şuan hiç bişey yapmıyorki tehdit etmek istemedim demeyecegimi biliyor herşeyi herkese söylemem hem söylesem daha kötü olucak içimde tutmam herkes için en iyisi sadece uzak olsun benden bi cok kişiyi parmagında oynatıyor yalan söylemeyi biliyor istese herşeyi yapar sadece erkeklere cok meraklı bence küçüklükten yüz verildigi için hem beni kıskanıyor niye oran böyle niye güzelsin hemde herkes onu begensin istiyor bi ablam daha var oda farkında ama ikimizde susuyoruz ben sadece artık benden uzak olsun istiyorum gercekten istiyorum bunu

anladigim kadariyla ikinizde birbirinizi kiskaniyorsunuzaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…