AGNUCASTON KULLANAN VAR MI? (Yardım)

Janviye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
307
5
68
İstanbul
Arkadaslar aranızda prolaktin sorunu olan bu yüzden anne olamayan ve prolaktin seviyesini düşürmek icin agnucaston kullanan faydasını gören varmi lütfen yardım edin arkadaslar (benim polikistik over sorunum var o yüzden korkuyorum kullanmaya

selam,

bende var hiperprolaktinoma hastasıyım. endişelenme sakın bende de pko var. daha önce dostinexle düşürdüler ama her seferinde tekrar yükseliyo. artık takmıyorum, dr umda takmıyor. klomene başladık ve hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı, bu ay tekrar kullandım. ama için rahat etsin istiyorsan endokrin druna git. faydasını göreceksin

Ben kullandim..4 ay denedik bebek olmadi sonra agnucastonu duydum kullandim ve hamile kaldim..tek başına etkili degildir tabiki.. ruh hali fiziksel durum Stres de etkilidir diye düşünüyorum. .

Sagol canım ben yurtdışındayım doktoruma sordum ama bilmiyor ve bana düşmesi icin hic ilaç vermedi göğüslerim inanılmaz ağrıyor artık uçlarının acısına dayanamıyorum kackere arayıp doktoruma dediysemde aşılama icin esimin uroloji muanesini beklediğini bana şimdi bi ilaç yazamam diyor bebeğin ici. Üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar o güzel haberi alırsın canım

Ben kullandim..4 ay denedik bebek olmadi sonra agnucastonu duydum kullandim ve hamile kaldim..tek başına etkili degildir tabiki.. ruh hali fiziksel durum Stres de etkilidir diye düşünüyorum. .

Hayırlı olsun canım gözün Aydın ben 5 gündür kullanıyorum ama göğüslerim daha cok ağrıyor ağrı sahada arttı anlamadım sendede oldumu ilk zamanlar böyle bi durum

Hayırlı olsun canım gözün Aydın ben 5 gündür kullanıyorum ama göğüslerim daha cok ağrıyor ağrı sahada arttı anlamadım sendede oldumu ilk zamanlar böyle bi durum

arkadaşlar uzun zamandır topiğe girilmemiş ama umarım yazımı görürsünüz.
maşaAllah hepinize. Allah size ve bebeklerinize sağlık sıhhat versin.
hayıtı araştırırken bu sayfayı gördüm ve hepinizin isimlerinizin altında gebelik takvimi var
prolaktin sorunum yok ama pkoluyum ve yaklaşık 1,5 yıldır ben de bebek istiyorum. prolaktin sorunu olmayan da bu haptan kullanabilir mi bir fikriniz var mı? :26:

merhaba,

prolaktini düşüremedi drlar ama yumurtlamayı sağladı klomenle. şükürler olsunki işe yaradı. eğer hormonlarla ilgili sıkıntın yoksa sakın bişey kullanma yoksa daha çok alt üst edersin

merhaba,

prolaktini düşüremedi drlar ama yumurtlamayı sağladı klomenle. şükürler olsunki işe yaradı. eğer hormonlarla ilgili sıkıntın yoksa sakın bişey kullanma yoksa daha çok alt üst edersin

merhaba özlem sağ ol cevap verdiğin için. Tüm arkadaşlarımın da gebeliği hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
benim hormonlarla ilgili tek sıkıntım lh hormonun fsh dan yüksek olması. yani polikistik over. yani yumurtlama problemi. o yüzden hayıt iyi gelir diye düşünüp umutlanmıştım çünkü yaklaşık 1,5 yıldır bekliyorum bebeğimi :26:

Son düzenleme:

Canim merhaba, konunun üzerinden geçmiş ama yazmak istedim. Benim açtığım konulara bakarsan bende agnuscaston(hayit hapi) kullanan varmi die bi baslik açmıştım hatta icerisinde prolaktin sorunu olan gebe kallamayan ve bu ilaci kullanan varmi yazmıştımm...
Ben konumu acar acmaz kullanmaya başladım. Ve cok sukur kullanir kullanmaz hamile kaldım. Suan 9 haftaligim... agnuscaston yani hayit hapi gercrkten mucize. Gogus agrisi evet baslarda artıyo ama sonra azaliyo, kullandin mi bilmem ama ben 1 yildir bebek istiyordum. O prolaktin denen bela beni birakmadi. Dostinex kullandım 2 ay degerlerimi düşürdü sonra tekrar yukseltti.. bi yakınımin tavsiyesi uzerine ki onun da 7yildir bebegi olmuyomus o ilacla bebegi olmus düşün. Onun sayesinde kullandim ve daha kutu bitmeden hamile kalmisim

Vesdenizciim yumurtlama problemin icin sana inciri tavsiye ederim. Arastir istersenn netten. Kuru veya taze incir hic farketmez bol bol ye.. yaninda da agnuscastonu kullanirsan inşallah faydasını görmüş olursun

canım çok tşekkür ederim. evet incirden haberdarım kürünü yapmaya cesaretim yok pkolu olduğum için ama dediğin gibi incir tüketiyoruz eşimle. bakalım bu ara çok hastaydım günler geçti gitti boş boş. soğan kürümde son aydaydım onu bile yapamadım ama artık adete 10 gün kala başlar 10 gün yaparım. sonra da agnucaston inşaAllah. hayırlısı bakalım.

Ben agnuscostonu akdıgım 2.gün yoğun kahve akıntım oldu ve sonra hasta olamadım haka bekliyorm kist mi yoksa diyorum böyle bşeu yasayan oldu mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende AGNUCASTON la hamile kaldım aslında prolaktinim cok yüksek degildi sınırı biraz geçtim ama bu ilaç yumurtlamamı sağladı çünkü cok ufak miyomlarim vardı cok şükür hamile kaldım bende bi sitede arkadas önerisiyle başladım Rabbim istiyen herkese versin

janviye merhaba. hayırlı olsun gebeliğin. tebrik ederim. :)
sen ne kadar zamandır bebek istiyordun canım? ve agnucastonu ne kadar zaman kullandın?
ben de pkoluyum ve bir buçuk ıldır bekliyorum. hapı bugün gidip eczaneden kendim aldım . başladım kullanmaya. hayırlısı bakalım.

Tebrik ederim ne kadar güzel bi duygudur simdi senin icin ilkin sanırım. Benim actigim konudada sayemde birkac arkadas başladılar ilaca insallah mahçup olmam da kalırlar gebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…