AGNUCASTON KULLANAN VAR MI? (Yardım)

Ahh potipoto halen kararsiz misin :)
canım dün başladım:)ay hamilelerin duası makbuldür.lütfen dua et canım.dostinexi de bıraktım.ikisi bi arada kullansam sorun yaratırmıydı acaba:26:

Son düzenleme:
canım dün başladım:)ay hamilelerin duası makbuldür.lütfen dua et canım.dostinexi de bıraktım.ikisi bi arada kullansam sorun yaratırmıydı acaba:26:

Sorun yaratmaz ya sanmıyorum. Hayiti hergun. Dostinexi ise haftada iki gun yarim yarim atiyorsun. Kullandıgim icin biliyorum. Sen dostinexi de kullan daha güçlü etki gösterir belki.. biri prolaktin düşürüyorken digeri yumurta kalitesini arttiriyo, gebeligi kolaylastiriyo ikisini kullan bacim

hm.bakalım ne olcak:))))tamam birazdan dostinexi de alcam:)))

hm.bakalım ne olcak:))))tamam birazdan dostinexi de alcam:)))
canım peki sen bu hapı alırken dostinexi de alyo muydun yoksa bırakmış mıydın?

e ben bu akşam dostinexi de hayıt hapını da aldm((((bundan sonra dostinexi kessem mi devam mı etsem kafam çok akrşk(((

Canım selam sana bi sormak istiyorum canım hayıt hapini kullandınmi merak ettim bende buay basladim bakalim bata 6 gun varda konuşmak istedim senle musaitsen eger?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

a.s. canım ne demek elimzden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimize.ben pkoluyum öncelikle bunu belirteyim.ilaçsız adet olamaıyorum.30 nisanda adet olmuştum.tabi yine ilaçla..hayıt hapına da başlayalı bugün 9.gün oldu.ve ayriyetten de ateşölçer kullanıyorum bu ay.hala yumurtlamam olmamışama dedğim gibi hapı 9 gündür kullanıyorum.senin sorunun neydi?

Canim saol msj icin benim sorun yok cok şükür 10 yıllık evliyim sebepsiz oyüzden sifa niyetine basladim merak etmistim batada az kaldi belirtiler varmı sizlerde diye o yuzden sordum canim :)

hmmm:26::26::26::26:e canım sen aşılama ,tüp bebek denemdn mi???

2 aşılama 1tup bebek 7yil önce denedim 7 yıldır hicbirsey yapmiyorum:)

2 aşılama 1tup bebek 7yil önce denedim 7 yıldır hicbirsey yapmiyorum:)

canım 7 yıl niye zaman kaybetmşsn ki:26:tüp bebk baya gelştrlmş.dene derm

kızlar ben bu hapı bu ay kullanmaya başladım ve o yumurtlama akıntısı 13gün geldi çok ben ne zaman yumurtladıgımı anlayamadım normalde 2 gun az gelir diger gun bıraz daha çok gelir bıterdı yumurtladıgımı bilirdim. ilacın içinde şuan 7 tane kadı ve ben dun akşam artık almadım çünkü yüzüm sivilce bastı.

herkeste böyle olmaz tabı bana yarattıgı etkiler bu şekilde. bu arada pco hastasıyım

merhaba cnm nezamanları kullandın ne zaman basladın. hayırlısı olsun

merhaba cnm nezamanları kullandın ne zaman basladın. hayırlısı olsun

Merhaba adetimin ilk günü kullanmaya baslamistim ilaci günde 1 kez kahvaltıdan sonra iciyodum hapi.. zaten 30 tablet var 1 ay yetiyo. Oglumu kucagima aldım 5 aylık olduk. Sen ne yaptın varmi biseyler

Merhaba adetimin ilk günü kullanmaya baslamistim ilaci günde 1 kez kahvaltıdan sonra iciyodum hapi.. zaten 30 tablet var 1 ay yetiyo. Oglumu kucagima aldım 5 aylık olduk. Sen ne yaptın varmi biseyler
benım bebegım yok canım.
allah bagıslasın evladını cnm
bırde bende pko var fayda edermıkı sence benım adetın 13.gunu fayda edermıkı sımdı baslasam

kızlar peki adetin kaçıncı günü başlamak gerekiyor yazabilir misiniz?

Ben de aldım bu ilacı ama korkuyorum kullanmaya. Reglm düzenli sorunum yok ama Ağustos ayında düşük yaşadım. Sonrasında 1 ay ara verip 6 aydır çalışıyoruz bebek için ama henüz hamile kalamadım. Bu ilacın yararı olur mu? Kullananlar yan etkisi oldu mu düzenli adetimi bozmasından endişe ediyorum. Yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…