canım dün başladım:)ay hamilelerin duası makbuldür.lütfen dua et canım.dostinexi de bıraktım.ikisi bi arada kullansam sorun yaratırmıydı acaba:26:Ahh potipoto halen kararsiz misin :)
canım dün başladım:)ay hamilelerin duası makbuldür.lütfen dua et canım.dostinexi de bıraktım.ikisi bi arada kullansam sorun yaratırmıydı acaba:26:
hm.bakalım ne olcak:))))tamam birazdan dostinexi de alcam:)))Sorun yaratmaz ya sanmıyorum. Hayiti hergun. Dostinexi ise haftada iki gun yarim yarim atiyorsun. Kullandıgim icin biliyorum. Sen dostinexi de kullan daha güçlü etki gösterir belki.. biri prolaktin düşürüyorken digeri yumurta kalitesini arttiriyo, gebeligi kolaylastiriyo ikisini kullan bacim
canım dün başladım:)ay hamilelerin duası makbuldür.lütfen dua et canım.dostinexi de bıraktım.ikisi bi arada kullansam sorun yaratırmıydı acaba:26:
Sorun yaratmaz ya sanmıyorum. Hayiti hergun. Dostinexi ise haftada iki gun yarim yarim atiyorsun. Kullandıgim icin biliyorum. Sen dostinexi de kullan daha güçlü etki gösterir belki.. biri prolaktin düşürüyorken digeri yumurta kalitesini arttiriyo, gebeligi kolaylastiriyo ikisini kullan bacim
canım peki sen bu hapı alırken dostinexi de alyo muydun yoksa bırakmış mıydın?hm.bakalım ne olcak:))))tamam birazdan dostinexi de alcam:)))
canım peki sen bu hapı alırken dostinexi de alyo muydun yoksa bırakmış mıydın?
e ben bu akşam dostinexi de hayıt hapını da aldmDostinex tedavim bitmisti.sonrada tanistim hayitla
e ben bu akşam dostinexi de hayıt hapını da aldm((((bundan sonra dostinexi kessem mi devam mı etsem kafam çok akrşk (((
e ben bu akşam dostinexi de hayıt hapını da aldm((((bundan sonra dostinexi kessem mi devam mı etsem kafam çok akrşk (((
a.s.Canım selam sana bi sormak istiyorum canım hayıt hapini kullandınmi merak ettim bende buay basladim bakalim bata 6 gun varda konuşmak istedim senle musaitsen eger?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
a.s.canım ne demek elimzden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimize.ben pkoluyum öncelikle bunu belirteyim.ilaçsız adet olamaıyorum.30 nisanda adet olmuştum.tabi yine ilaçla..hayıt hapına da başlayalı bugün 9.gün oldu.ve ayriyetten de ateşölçer kullanıyorum bu ay.hala yumurtlamam olmamış ama dedğim gibi hapı 9 gündür kullanıyorum.senin sorunun neydi?
hmmm:26::26::26::26:e canım sen aşılama ,tüp bebek denemdn mi???Canim saol msj icin benim sorun yok cok şükür 10 yıllık evliyim sebepsiz oyüzden sifa niyetine basladim merak etmistim batada az kaldi belirtiler varmı sizlerde diye o yuzden sordum canim :)
canım 7 yıl niye zaman kaybetmşsn ki:26:tüp bebk baya gelştrlmş.dene derm2 aşılama 1tup bebek 7yil önce denedim 7 yıldır hicbirsey yapmiyorum:)
merhaba cnm nezamanları kullandın ne zaman basladın. hayırlısı olsunCanim merhaba, konunun üzerinden geçmiş ama yazmak istedim. Benim açtığım konulara bakarsan bende agnuscaston(hayit hapi) kullanan varmi die bi baslik açmıştım hatta icerisinde prolaktin sorunu olan gebe kallamayan ve bu ilaci kullanan varmi yazmıştımm...
Ben konumu acar acmaz kullanmaya başladım. Ve cok sukur kullanir kullanmaz hamile kaldım. Suan 9 haftaligim... agnuscaston yani hayit hapi gercrkten mucize. Gogus agrisi evet baslarda artıyo ama sonra azaliyo, kullandin mi bilmem ama ben 1 yildir bebek istiyordum. O prolaktin denen bela beni birakmadi. Dostinex kullandım 2 ay degerlerimi düşürdü sonra tekrar yukseltti.. bi yakınımin tavsiyesi uzerine ki onun da 7yildir bebegi olmuyomus o ilacla bebegi olmus düşün. Onun sayesinde kullandim ve daha kutu bitmeden hamile kalmisim
merhaba cnm nezamanları kullandın ne zaman basladın. hayırlısı olsun
benım bebegım yok canım.Merhaba adetimin ilk günü kullanmaya baslamistim ilaci günde 1 kez kahvaltıdan sonra iciyodum hapi.. zaten 30 tablet var 1 ay yetiyo. Oglumu kucagima aldım 5 aylık olduk. Sen ne yaptın varmi biseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?